Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 734
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • пазарджик
Аз също ги получих по имейла ,а след това по телефона с имуноложките ги обсъдихме.

# 631
Nikol благодаря...хормоните са ок.. в петък ще правим пункция Simple Smile LH e 4.4mIU а естрадиола е 213,1pg

# 632
  • Sofia
Както казах пиша лекарствата с които ме стимулират - Pergoveris 150

Това говори ли ви нещо? Като мерионал ли е?

# 633
  • София
Подобно е.

# 634
Обадиха ми се все пак от болницата-прехвърлят ме временно на др Персенска,докато се върне др Тихомирова.Честно казано нямам никакви наблюдения за нея..не знам какво да си мисля.Др Тихомирова най-добре ми знае цялата история,наблюдава ме от 1 година,би ми назначила най-адекватната стимулация,а сега съм някак си притеснена,защото баш в най-"кулминационния" момент(цялата продцедура по инвитрото) ще съм при непозната за мен докторка..

Може би обратният вариант би  притеснил  повече - ако си пациент на Персенска и те прехвърлят при Тихомирова Rolling Eyes Не за друго, ами защото едната има "един живот" повече опит от другата Simple Smile
Според мен нямаш място за притеснение, прехвърлят те при прецизен лекар без грешка в преценката (поне според мен).

# 635
Някой да е бил на естрофен или лепенки климара след сваляне на балон катетър ?
Д-р Шефкетова може би е добър специалист, но в екип със Стаменов и Персенска няма как да се отличи. Имала съм две пункции при нея и двата пъти не извади Я., а Персенска не пропуска ако е там Я.
Извинявай,може ли да ми кажеш какво е балон катетър?Благодаря Simple Smile

Катетър/подобен на такъв за урина/ с малко разширение/балон/. Балона се поставя в матката за лечение на лигавицата. Стой се с него известно време. Поставят се лекарства.

# 636
  • Sofia
И да ви попитам - вие имахте ли някакви странични ефекти от стимулацията - дори не странични ефекти, ами някакви усещания, промени в настроение, апетит, болка, тежест - нещо, което да подсказва, че сте на инжекции?

Защото аз нищоооо не усещам - все едно не съм и не знам в такъв случай дали изобщо реагирам на стимулацията. Предния път не реагирах на Мерионала ( след 2-та инжекция бях на преглед  нищо и спряхме Sad )

# 637
  • София
Аз съм имала няколко стимулации с различни медикаменти и нищо не съм усещала различно. Единствено от противозачатъчните се чувствам много зле.

# 638
Аз си мисля че е много индивидуално за страничните ефекти. Аз например след приключване на стимулацията бях качила доста кг. Корема ми беше супер подут преди пункция, чувствах силна тежест. Бях на дълъг протокол и тези усещания бяха преди пункцията, а не от началото на стимулацията. Но ме мисля че моята реакция беше нормална, по- скоро обратното. 

# 639
Момичета има ли от вас на пункции днес в клиниката?

# 640
  • София
ако има няма как да ти отговорят май  Rolling Eyes

# 641
Никол, за сега и аз не усещам нещо по-различно, стискам ти палци 😊
Някой да чака за час при Стаменов утре да му се обадят? Хаха, нали задължително ще ми звъннат, няма да забравят 😶

# 642
  • София
късничко звънят, първо с него говорят и тогава.
звъняли са ми и след 20 часа вечер.

# 643
Няма да те забравят.

# 644
Благодаря ви Hug
Сега ядох авокадо, спомням си Сигмето го яде преди за хубави яйца Grinning
П.п.Момичета, обадиха ми се 😊

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 11:54 от coconuD

Общи условия

Активация на акаунт