Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 901
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 030
Нали знаеш, че боли и щипи, да не ревеш после?

# 3 031
Мен Мегз някакси ме умилява, сама не знам защо. Незабравима ми е с онези щраусови яйца - убедена бях, че няма да й се получи, ама инатът й победи. Не, че полученият ефект си заслужаваше. Толкова инфантилно инатлива е, че олеква, а не е съвсем кухавелка. Просто си поставя прекалено непосилни за потенциала й цели и изпълнението е гротескно чак на моменти. Не знам защо й е толкова важно да е всемирен център на внимание, явно комплекси някакви избива.

# 3 032

Разгледайте екстеншъните ни за цяла глава и изберете вашата!

Ама на: не е могла да избере за себе си подходящата глава.

Оф, мноо се дразня на хора, които сами си измислят думи... WIGS значи ПЕРУКИ... Що пишат нашите wigs и екстеншъни за цяла глава? Кой й вписва артикулите? Веднага да го увилни - да купи по 1 класно пичие на всеки от форума и ще й направим описанията! Пу за мен орехово ликьорче от на Сашкин татьо!

# 3 033
От фейсбука на Богданска
Скрит текст:

# 3 034
  • София
Мен Мегз някакси ме умилява, сама не знам защо. Незабравима ми е с онези щраусови яйца - убедена бях, че няма да й се получи, ама инатът й победи. Не, че полученият ефект си заслужаваше. Толкова инфантилно инатлива е, че олеква, а не е съвсем кухавелка. Просто си поставя прекалено непосилни за потенциала й цели и изпълнението е гротескно чак на моменти. Не знам защо й е толкова важно да е всемирен център на внимание, явно комплекси някакви избива.

Абсолютно шашава и хаотична, но накрая винаги постига това, което иска... Dart

# 3 035
  • София
И аз, и аз искам нова глава. Тъкмо боядисах старата, но като имам две, ще си ги сменям според настроението.

Александра на втората снимка бая са я фотошопнали.

# 3 036
  • Испания
Ми аз сега като избрах и искам глава, к'во праим? 🤔

Поръчваш си, ама после да не ни рИвеш?

Ми то наистина е смешно... докато някои се смеят, тя си печели бая добре... Stuck Out Tongue Winking Eye

Нека печели! Да е жива и здрава! Щом има шарани, които купуват от сайта ѝ, ще печели.

Мен Мегз някакси ме умилява, сама не знам защо.

И аз не знам защо те умилява.

Мен човешката тъпота не може да ме умили. Ама хич!

# 3 037
  • София
Ми то наистина е смешно... докато някои се смеят, тя си печели бая добре... Stuck Out Tongue Winking Eye
Нека печели! Да е жива и здрава! Щом има шарани, които купуват от сайта ѝ, ще печели.

Аз съм сигурна, че всяка от нас пазарува от нечий сайт и доста хора ни мислят за шарани... Wink

# 3 038
Не знам дали сте коментирали, тъй като не мога да следя изкъсо темата, но си мисля, че гаджето, което уж има Мегз е само в нейната глава. Държанието и към Даниел го доказва, а и не само.
 Мисля, че го харесва и не би се замислила много, ако и се отдаде възможност. Нищо, че се пише приятелка на Александра. Той пък го прави, за да привлича внимание.

# 3 039
  • Испания
И аз, и аз искам нова глава. Тъкмо боядисах старата, но като имам две, ще си ги сменям според настроението.

Поръчай повечко. Ще имаш да си ги менкаш.

# 3 040

Аз съм сигурна, че всяка от нас пазарува от нечий сайт и доста хора ни мислят за шарани... Wink

Добре, де... Но който иска продукти от алиекспрес е тъпо да си ги поръчва от мегз само за да плати 200-300% надценка...

# 3 041
Аз съм впечатлена от снимките Преди на Мегз. Съсипала се е.

# 3 042
  • София
Добре, де... Но който иска продукти от алиекспрес е тъпо да си ги поръчва от мегз само за да плати 200-300% надценка...

Глупаво или не - факт!
Апропо, важи за доста сайтове и дори уж престижни магазини... Wink

# 3 043
  • Бургас
Определено преди си е била по-добре Мегз.

# 3 044
  • София
Поръчай повечко. Ще имаш да си ги менкаш.
Тъкмо това обмислям. Още се чудя колко да взема.  Thinking Направо хвърлям моята /откога си мечтая/ и подкарвам чуждите.  Laughing :hug

Определено се е съсипала Мегз с тези пластики.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт