Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 077
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 390
  • Испания
Днес чак подскочих при тази гледка:

# 3 391
 Joy Сашка и тя барабар Петко с мъжете  Laughing

# 3 392
  • Тра-ла-ла
Култов кадър Mr. Green
Критическа, не критическа...Сашка В. са я облели горещи вълни и чак се позабърсва. Ми кат' няма риба...и ракът е риба Joy

# 3 393
  • Испания
Култов кадър Mr. Green
Критическа, не критическа...Сашка В. са я облели горещи вълни и чак се позабърсва. Ми кат' няма риба...и ракът е риба Joy

Как да не я облеят в тази компания? Жива да я ожалиш.

Това "облекло" на мъжете сигурно е останало от някоя мисия, макар че Дани Милев се цепи от колектива.

# 3 394
Голямо тръшкане, голяма драма и дрънкане на тънката струна спретна Сашка. Ще кажеш, че не от ББ, а от сцената се опитват да я избутат заради инвалидност. И след трогателните многословни призиви за толерантност, най-толерантно съобщи, че и тя има какво да каже за Роналдо, ама неее, няма, щот ще я обвинят в дискриминация... Smirk

# 3 395
Тая Сашка иска сега да я имат за инвалид , ли??
То епикризи, то диагнози..

# 3 396
  • София
Така и не разбрах каква й е идеята на Сашка с това работене. Смята да пее на съквартирантИтИ ли? Или да пише песни с някого си там?

# 3 397
  • Испания
Дани Милев вече обещал да ѝ напише песен.

# 3 398
  • София
Така и не разбрах каква й е идеята на Сашка с това работене. Смята да пее на съквартирантИтИ ли? Или да пише песни с някого си там?

Иска да я забележат и да тръгне кариерата нагоре отново, затова другите ѝ предложиха вместо да се разправя кой защо я номинирал да започне да пее, защото затова е влязла. Иначе държанието ѝ като жертва е неприятно, в крайна сметка повечето вътре са по същата причина вътре, а именно да имат повече участия, Мегз - продажби, Гани - фотосесии, шеф Петров - клиенти и да му се чуе името, защото въпреки, че се смята за по-добър от Ути, знае, че вторият е по-известен и това го дразни.

# 3 399
За Мегз не може с очила, за Мара защо няма забележка?

Защото очилата са забранени, но се договарят и влизат в договора... От преди много години е така.

Марийке, черпи по едно пичие - от твойто! Класовото! Моето вино не ме хваща...

# 3 400
  • Тра-ла-ла
Шеф Петров и по визия, и по манталитет ми идва на ниво "води ме в някоя квартална кръчма". С този гаден характер сигурно и манджите са му "отровни". Отделно ми е адски нечистоплътен с аутфит потнЯк и боксерки + мръсни боси крака

# 3 401
Абсолютен аграр! Прилича на тракторист в обедна почивка. Соц труженикът - работник с бял потник! Имам чувството, че всеки момент ще запее "Градил Илия килия".

# 3 402
Сашка се накокошинила между мъжОвете. Хахаха Ще падна.

Тоя Тото хич не ме кефи, все намусен, надменен и отегчен, над нещата. Дразнят ме физиономиите му.
Иначе съм съгласна с него, че Енджи е най - красива. Не Алекс.

От отбора на Мара съм и аз. Simple Smile

Само се чудя Мегз и Алекс как ще го поделят наш Петко.

# 3 403
  • Тра-ла-ла
Само се чудя Мегз и Алекс как ще го поделят наш Петко.
Две жени се бият за него и всяка вика "Вземи го ти"  Joy

# 3 404
Жалко, че са големи дружки. Искаше ми се и там да има ревност и интриги. Simple Smile

Мн ми хареса как се държа Роналдо със Сашето. Изглежда ми мн спокоен и уравновесен.

А Мегз и Джули не са толкова тъпи, колкото се правят.
Изненадана съм от Енджито, тя ми изглеждаше по - умна, а само гледа тъпо като теле. Все едно не разбира БГ, а нали разбира уж.

Петканов не е хубавец, но чак супер грозен кон не е, според мен. Има къде по - грозни мъже, а и в тяло го бива.
Обаче толкова е шумен, пфуу, не бих го изтърпяла, ще ми надуе главата.
И все пак му симпатизирам, поне ще прави шоу. Ще им изнесе този сезон на гърба си.

Общи условия

Активация на акаунт