Vip Brother 2017 - тема 2

• 240 974
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 420
Именно, точно заради това ми е интересна, сега друг е въпроса, че не прилича на нищо, но явно наистина има изкривена представа за красота, важното е тя да се харесва.

# 3 421
Изгледайте края на видеото от 46-тата минута и обърнете внимание на реакцията на Мегз, когато Дани казва, че не знае какво става с Алекс и че даже не знае дали си има приятел. Забележете как тя  се засмя и поклати глава.

Ако Алекс и Дани са си заедно от преди началото на ББ, то Мегз го знае. Пуснете си пак видеото и вижте отново реакцията на Миглена. Сякаш казва "Дани, опасен си, как го изигра само. Голям си актьор, не знаеш дали си има приятел, а?  Mr. Green"

# 3 422
Честно ви казвам, тези двамата и на снимка не искам да ги виждам, много пичиета ще заминат, за да ги издържа. Joy

# 3 423
  • Сандански
На Даниел са му дали камера в къщата и качват видеа в Vbox той нали има рубрика А на бас. Simple Smile

# 3 424
Не знам, но много лошо се пропихте  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 425
  • У дома
Добро утроо... снощи любимката ми страшно се изложи (Сашето В), не съм вярвала че може да падне тооолкова ниско...то бива бива, злоупотреби направо ooooh! ooooh! ooooh! Тото голям ръб, точно фаворитети ми се изложиха, вече имам нови Joy Joy Joy Дано Ганито стигне до края, Шефа-откачалка и той...дано само не ме разочароват следващата седмица Whistling В понеделник ще излезнат близначките (м/у др. те ромки ли са или...)
Мара е класс...няма да е стигнат, с това вчета that's all Crazy Crazy Crazy Научила е и тя някоя чуждоземска дума Whistling
Тия Петканов и Алекс Б...е много досадно, лигаво, разводнено и т.н..... хич не си падам по тия лиготии техните..пфууу все едно са 15г тийнове...да казват, че са заедно и стига това театро.. а Мегъзчето знае ест, нали са прятелки Whistling
Сега почивните дни няма ли къде да ги видим тия Випове Rolling Eyes

# 3 426
  • До морето
Тя сякаш не е и глупава в пълен смисъл. Просто има изкривена представа за красота, та се е превърнала в гумена кукла. Все пак да свириш 12 години класика на пиано, не трябва да ти е съвсем празна главата.

И аз май клоня на там, че не е чак толкова куха, колкото де очаква. Даже допускам и малката вероятност този Пауло Коелю да е стратегически отговор.

Но пък ми направи кофти впечатление, че вече 2 пъти я дават как чува нещо и веднага отива някъде и го казва на всеослушание.

# 3 427
Не вярвам Джулиана умишлено да се прави на тъпата, но секси блондинка. Трудно ми е да повярвам, че човек с поне малко мозък може да се харесва така. Не съм против корекциите, но в нея всичко е прекалено. Грам естетика няма. И си пада клюкарка. Но то е присъщо на доста жени.. Laughing

# 3 428
Може, може, средата в която "движи" също не е за подценяване.

# 3 429
  • София
е, за нея това е работа, момичето продава продукт за определени любители на такива продукти.

# 3 430
Тя сякаш не е и глупава в пълен смисъл. Просто има изкривена представа за красота, та се е превърнала в гумена кукла. Все пак да свириш 12 години класика на пиано, не трябва да ти е съвсем празна главата.

И на мен така ми се струва - съобрази да поиска не книга, а писател и избра най-вървежния в нейния таргет. За разлика от Сашка, дето вместо да спомене най-близкото до акъла, реши да си промотира глезените.Smile

# 3 431
  • У дома
Абсолютно ироничко го каза Ганито-Паулу Коелю....нали всичко все това четяли... аз също не мисля че е глупава. Винаги в интервюта е била супер естествена, гледала съм я веднъж при Венета-доста одавна, и при Карбовски са я давали, тогава първоначално не гледах и незнаех как изглжеда само слушах... не е супер глупава, е не е някакъв професор с научни доклади, но може да се изкаже момичето. А с тоя неин провлачен и спокоен глас направо и мен успокоява hahaha Joy

# 3 432
Аз пък друго се замислих : как за два дни , напълно непознат , ще знае коя е любимата ти книга. То , не съм сигурна , дали аз самата зная коя е моята , та остава непознато другарче да знае. Много тъп въпрос. За да има палец надолу. Но Джули ги разкова.

# 3 433
Ами ще видим. Има време, може наистина да е скрита лимонка. Grinning Искам да видя нещо и от другите участници. Забравих ги вече кои са, дават само Шута и Богданска. Другите са като мебели там.

# 3 434
  • sofia
Любовната драма на дългучите в къщата е много досадна. Аз предлагам, да ги съберат, те да почнат да си изневеряват, после да се разделят скандално, а накрая, щото А е бременна, да се оженят принудително!
Сашка определено ползва инвалидтият коз. А ся да видим, кой ще смее да я номинира!

Общи условия

Активация на акаунт