Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 106
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 465
И аз го забелязах това, как Енджито направо се дръпна назад, Сашка като извади бумагите. И на мен винаги ми е било съмнителна медицината на Енджито. Влязла да учи на 14 години, това в България ли ?...Как си представяте едно дете да го водят при трупове.

# 3 466
Най-баналният отговор за краката е - до сливиците. Никой не е казал, че трябва да се отговаря с точност до сантиметър.

# 3 467
Най-баналният отговор за краката е - до сливиците. Никой не е казал, че трябва да се отговаря с точност до сантиметър.
Да ! Нямаха никакво чувство за хумор.
Но ББ във всички случаи щеше да ги прецака с тази мисия.
Тъпа работа.
Яд ме е , че прескочиха дуото Ваня Щерева и онзидетовсемузабравям името.
Със сигурност са били интересни.

# 3 468
  • Ямбол
На зъбатата й направиха забележка в изповедалнята, че няма право да е със слънчеви очила в къщата, а вчера имаше 2 кокошки с очила, що не ги наказват?
Само кокошка не би се досетила, че е включено в договора им.

# 3 469
Като говориш образно за някого и просто изстрелваш "ба си краката има, един и трийспет", механичен отговор, но най-често ползван. Всички знаем, че няма крака 1,35!

Ами не баш Сички  Whistling Аз например дори не знам МОИТЕ колко са.  Blush Та и аз бих дала някакъв абсурден отговор като съм невежа баш по тази тема.
Като цяло въпросът е некоректен, защото наистина няма как да знаеш с точност. Не е честно да се пита за точен ръст, кг и други данни. Изобщо брадъра се чудеше каква нескопосана и обречена на провал мисия да вкара, че да стоят на лЕб и сол и да се поизнервят малко, щото точно тогава стават най-големите интриги.
Борбата за парче кренвирш с неясен произход може да доведе до много по-голям рейтинг, отколкото изсмуканите от пръстите 'мой Дани' 'твой Дани'.

# 3 470
  • София
Ту заради брат и,после заключване в мазата,после от нищо-легнала и се събудила така.За лечението-лекарите не знаели,какво и има,после страхувала се да се лекува при лекари,обявила всенароден кастинг за врачки-лечителки,па хайде после хората да и пращат положителна енергия.Дано от алтернативни търсения не е изпуснала момента!

Тук се забавлявам, затова ще си позволя да си поиграя малко на диагнози. Не помня дали тя прочете нещо от епикризата дали има органична увреда на окото или нещо друго. Обаче ако взема предвид това за брата, мазето и т.н., ми прилича на нещо, което Фройд споменава - хистерична слепота. Това е и описано като случай от биографията му в емблематична сцена от биографичната пиеса за него. Пацциентката наистина си е вярвала, че не вижда и се е държала като сляпа. Между другото истинският професор на Фройд от въпросната случка, е използван като прототип на  доктор Хаус. Та, Сашка си има явно някакви особености като психика, нея ще я започня с изблиците й по интервюта, все много емоционална, по някакви духовни щуротии се беше увлякла. Тя си е за сериозна терапия, ама в ББ няма да й я осигурят, защото те я искат нестабилна, за да върви шоуто. Дори още по-нестабилна ще я направят.
Не приемайте това, което пиша като сериозна диагностика, правя  го в момента за забавление, защото тя ни е в шоуто.

# 3 471
Днес чак подскочих при тази гледка:

Пак добре, че поне Сашка не е пуснала на свобода и нейните, че ще загубим доста от аудиторията  Mr. Green
Внимавай с тия снимки  Simple Smile Peace

Сашка никога не съм я броила за добродушна, както изглежда на пръв поглед - напротив, ако се усети засегната от някого, първо уж небрежно се прави на  "да, да - нямам проблем с това, аз съм над нещата", но после винаги намира начин, понякога и след известно време да върне на този момент и да търси обяснения...  т.е. "бави, но не забравя" - вероятно, за да си намисли точно какво да каже, за да не се излага, щото си знае, че не е особено умна - не знам. Забелязала съм го от участията в "Черешката". Абсурдна е и идеята да възражда кариера, която всъщност никога не е била нещо забележително - трябвало е да спести едни парици навремето - да си отвори сега едно магазинче в Ресилово и да не ни занимава със себе си и епикризите си, щото е унизително - за нея и тягостно за "драгия".  Confused
Но въпреки недостатъците ѝ за най-глупава жена в къщата номинирам сирийското "принцес" - е няма толкова неадекватно същество - и докога ще се влачи с тия шлейфове? То след нея май няма нужда да почистват тоалетните - мине ли, всичко ще е забърсано и подсушено   
бтв. Във фейса има идея за "разговор" между  Мегз и Тити Папазов ...  Wink
Не казват как да стане обаче ... може и на него да му сложат перука и да го пуснат вътре - все ще се намерят някак  Mr. Green

# 3 472
  • София
Сега прочетох, че сте чули нещо за дегенерация. Това всъщност е най-правдоподобно, поне органиката не може да се прескочи, но може да е дегенерация и някъде по трасето, на зрителния нерв, не само на самото око.

Преди години даваха видео от нейни участия по кръчмите, беше с едни нелепи тоалети, някакви трика, явно е била в  духовния период, и се държеше неадекватно.

# 3 473
Обаче ми направи впечатление, че Сашка е наясно със залязлата си  кариера. Снощи Роналдо като я успокояваше, че е само номинирана, но има толкова фенове, които ще гласуват за нея и ще я спасят, тя доста скептично се изказа в стил - е, какви фенове, аз бях известна преди 25 години...Като се сетя Петя Буюклиева как си вярваше за многобройните фенове... Mr. Green

# 3 474
  • Бургас
Много ясно,че е.Още като влязоха в къщата и се сториха странни комплиментите с които я обсипваше зъбатия кон. Laughing

# 3 475
Хохо , то много повярвали си има. Но Кака Лили надмина всички рекорди , когато си реши , че е любимката на ББ. Чак такава самозабрава никой не беше демонстрирал.

# 3 476
Обаче ми направи впечатление, че Сашка е наясно със залязлата си  кариера. Снощи Роналдо като я успокояваше, че е само номинирана, но има толкова фенове, които ще гласуват за нея и ще я спасят, тя доста скептично се изказа в стил - е, какви фенове, аз бях известна преди 25 години...Като се сетя Петя Буюклиева как си вярваше за многобройните фенове... Mr. Green

Наясно е и то отдавна... Тя открай време се мъчи да си възвърне славата, само, че го прави по много непристоен начин ... клипове с голи цици, рева при Славито от мъжа и, после беше участвала в Денсинг Старс, аз не съм гледала целия сезон, но си спомням, че тя просто излезе и си изпя единствената популярна песен от моето детство 'Може ли да се забрави ГЙорги'  Joy  Просто не знае как да си направи наистина як ПР, а и явно няма пари да си плати да и направят такъв, пък и да и направят пак няма да има голяма файда, защото все пак е старичка вече, няма как да се пребори с конкуренцията на младите си кУлежки.

# 3 477
  • Тра-ла-ла
По едно време ретро поп-фолкът беше на мода. Разни изпозалезли звезди пак станаха актуални, кооперираха се и въртяха по дискотечките. Не знам защо Сашка не е яхнала тази вълна. Явно е била в духовния си период, после пък искаше да е джаз певица и да я наричат Александра Бакърджиева.

# 3 478
Джулиана е завършила Бакалавър и Магистратура в УНСС! При Венета каза, че майка й е била амбициозна, винаги я е поощрявала да учи и още на 6 я е записала на пиано и езда! Но тя се увлякла по пианото! Докато другите деца играели тя учела солфеж! Не вярвам да не е прочела една книга през живота си щом цитираше класици и говореше, че си избирала сложни произведения да свири като на Шостакович, който аз не бях чувала! Наистина много хубаво свири, бяха пуснали видео как свири на пиано!  И даже ме е яд, че тази година няма пиано в къщата, както предишни, защото сто процента щеше да седне да посвири! Тя каза,че като ходела някъде по почивки и примерно като има пиано в ресторант или в хотела и сядала да свири и хората първоначално я гледали странно, сякаш невярващо, заради визията й и оставали изненадани! Така че хич не мисля, че е толкова проста, колкото им изглежда на зрителите! Според мен това с Коелю беше стратегически отговор!

# 3 479
Сега гледах снощната серия и Сашка вече не ме кефи толкова. Че се засегна е едно (нормално е, много хора биха при тези обстоятелства), но да ходи да търси сметка на тези момичета е тъпо. Да вади медицински  експертизи и да ги навира в лицата на хората, също. Ако тя не може да си върне аудиторията с гласа си и сценично присъствие, едва ли ще я върне с престой във ВБ. Все едно на Луна и се получи да си възроди кариерата. Пошумя се малко около изцепката с Бойко и пак е в забвение.

А за Гани, и аз мисля, че тя каза Куелю нарочно - понеже се очаква и е вече клише.

Общи условия

Активация на акаунт