Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 030
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 525
Явно си я влече да се гологъзи дамата.

# 3 526
О, изгледахте ли този разговор. От умник нагоре са там , в къщата. Едно ,че се надвикват , друго , ч такива глупости наговориха за три минути , че ме "онемиха" Shocked
Сашка пък - напоследък имало епидемия от гейове Joy

# 3 527
Епидемия от гейове. Joy

Ей я възвишената особа, наричаща себе си дама....Joy
Скрит текст:
Пълно с дечурлига и Цуньовци, да, всяка дама си мечтае да се озове сред такава аудитория, ужас.

# 3 528
  • Испания
О, изгледахте ли този разговор. От умник нагоре са там , в къщата. Едно ,че се надвикват , друго , ч такива глупости наговориха за три минути , че ме "онемиха" Shocked
Сашка пък - напоследък имало епидемия от гейове Joy

Сашка, горката, е тъпа от край време. Та се чудя, че има хора, които ѝ симпатизират.

Мотивите за номинацията ѝ ме потресоха, но пък тя после се ... на метеното. Това е Сашка.

# 3 529
  • Бургас
Ей я на в стихията си, Laughing само с такива е фраш из нощните клубове.

# 3 530
  • Сф
Тонката наставлява,разяснява......харесвам го  newsm62
То добре, че е той, че ТРИТЕ патки ще се самоубедят в тъпотиите си!
Особено Мегз колко е уверена в глупостите, които ръси..Антон им обяснява като на дебилчета. Joy

# 3 531
  • Тра-ла-ла
Мара като си ги хваща все богати и няма нужда да работи, но то като си я влече все да се гологъзи и не изтрайва мирно да седи.
А когато сняг забръзка...що ще чини тя зимъска?!  Laughing

Всякакви мароподобни са наясно, че няма да са вечно млади и конкурентноспособни и връзките с богаташи са от ден до пладне. За това гледат да извлекат максимума и да правят хитове, клипове, да работят над имиджа си. Че докато се прехвърлят на нов финансов клон - все нещо трябва да се яде. Laughing

# 3 532
Аз не знам ни една песен на Мара! Ей сега се замислих... и не. Даже не знам как звучи като пее. Не се преструвам, честна дума! Знам я от рекламата с отварачката и животът и като на длан с Митко, с гущери, от лигните при Гала, с нейното охкане и ахкане по приказното съществуване на Мара, това е.

# 3 533
А относно принцесс Касабие....с какво е известна в БГ? За пръв път разбрах за нея от Черешката......има екзотична красота(личи й ,че не българка),държи се странно,до момента не е интересна,направо е скучна и безхарактерна,част от интериора ли ще бъде? Или от екстериора? Изобщо що е това "Енджи Касабие" в бг риалити? Някой знае ли?

# 3 534
Касабие има медицинска, спорна красота, щото лицето и е плод на скалпел и въпрос на вкус.
Азис я показа, Гала я раздуха. Ако искате да направите някой лев, измислете някоя супер-дупер тъпня, обещайте че ще направи хората красиви и слаби, и търсете връзки да ви пъхнат в На кафе. Гледайте да се овъртолите около Гала, ако каже три пъти ох, ах или лелеее, готови сте.
Както виждате първо Касабие направи кинти, после доктор Папазова.

# 3 535
Касабие има медицинска, спорна красота, щото лицето и е плод на скалпел и въпрос на вкус.
Азис я показа, Гала я раздуха. Ако искате да направите някой лев, измислете някоя супер-дупер тъпня, обещайте че ще направи хората красиви и слаби, и търсете връзки да ви пъхнат в На кафе. Гледайте да се овъртолите около Гала, ако каже три пъти ох, ах или лелеее, готови сте.
Както виждате първо Касабие направи кинти, после доктор Папазова.

Мммм,да-нос,зъби,брадичка-заприличва ми на някакви напъни да стане и тя "звИзда",както се казва "вип",ама много неизвестна ,бе  smile3507,че и чужденка. Мисля,че не е за този формат-прекалено е обрана и безлична.

# 3 536
  • Испания
Аз не знам ни една песен на Мара! Ей сега се замислих... и не. Даже не знам как звучи като пее. Не се преструвам, честна дума! Знам я от рекламата с отварачката и животът и като на длан с Митко, с гущери, от лигните при Гала, с нейното охкане и ахкане по приказното съществуване на Мара, това е.

Аз съм по-зле от теб. Нито съм я чувала да пее, нито рекламата съм гледала.

# 3 537
Известна тя, ама не се знае на кого  hahaha

# 3 538
аз и миналия сезон го писах - плащайте им на тия звИзди за седмица престой и тУз рИалити ще стане доста по-интересно

# 3 539
  • Испания
Сега се сещам, че преди години беше изтекла информация за обикновения испански ББ и че плащат на участниците на ден престой.

Общи условия

Активация на акаунт