Vip Brother 2017 - тема 2

• 244 461
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 570
В Америка е записала медицина твърдеше на 14 години, не в Ливан.

# 3 571
Ма тя може да е доктор на математическите науки. Нали пак е доктор? За мен тази жена не е учила хуманна медицина.

Именно! Peace Peace
Ако беше завършила хуманна медицина в Медиц.Университет,на тази възраст,нямаше да е със специалност.Общата  медицина е 6 години,а специализацията е поне още 4 години в МУ.Вероятно има степен "доктор",но НЕ Е в смисъла на хуманен лекар. Сега ми се изясни защо не погледна професионално на епикризите на Сашка  Laughing Тя по принцип си гледа празно и безучастно,де  Mr. Green

# 3 572
Не мога да редактирам предния си пост, защото е първи в темата и през мобилната това не работи, та пиша пак.
Дроздстой Стоянов е най-младият професор. За доктор е учил когато си трябва.

# 3 573
Сега е на 28 години, значи тогава е била на 20 години. На  20 години завършила медицина - евала.

Последно на колко години е, стана ли ясно? В сайта на предаването пише 28, а тук имаше коментари, че е родена през 1982 г. Ако е тогава, отдавна е минала 28-мата си година и е станала на възрастта на дамата (и Мария е родена 1982-ра.)

# 3 574
Ето още малко информация за Енджи Simple Smile: http://www.medfaculty.org/forum/index.php?topic=6325.0

# 3 575
Не мога да редактирам предния си пост, защото е първи в темата и през мобилната това не работи, та пиша пак.
Дроздстой Стоянов е най-младият професор. За доктор е учил когато си трябва.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D1% … D0%BD%D0%BE%D0%B2
Сега го проверих. Peace И виж коя зодия е. Mr. Green

# 3 576
ОК, Дрозд е гений, знаем. Съгласих се.👍Психиатрията лекинко му личи, обаче... Или всъщност, това е гениалността.

# 3 577
# 3 578
Аз го дадох като пример за единствения, завършил толкова млад Медицина, но дори и той е почнал на 15 г. А Енджито трябва да е по-гениална и от него.

За да си асистент по някои специалности в Медицинска академия не е задължително да си завършил Медицина.

# 3 579
Аз го дадох като пример за единствения, завършил толкова млад Медицина, но дори и той е почнал на 15 г. А Енджито трябва да е по-гениална и от него.
Няма индикации за такава...
Съгласна съм, извадихте купища доказателства и пак не вярвам.

# 3 580
И аз не вярвам, ама явно е представила някаква чужбинска диплома, че да я впишат в лекарския съюз.

# 3 581
Гледала ли съм, чела ли съм, вече не помня, интервю с Енджи, в което споделя, че мечтата ѝ била да стане актриса. Баща ѝ казал първо да завърши нещо сериозно и след това да се занимава с актьорство. Затова все е в тези среди, затова се е и омъжила за настоящия си съпруг (според мен Simple Smile). Преди разказваше, че приятелят ѝ е грък, с коремче - за съжаление. Заедно готвеха. Не знам какво се е случило с него. Отдавна не бях чувала нищо за нея, докато не я видях в Черешката и разбрах, че се е омъжила.

# 3 582
  • София
именно, не е задължително да си завършил медицина. На мен тя ми е много мътна, кой я знае. Признавам, че това с лекарския съюз леко ме обърква.

# 3 583
  • Испания
И аз не вярвам, ама явно е представила някаква чужбинска диплома, че да я впишат в лекарския съюз.

То така става.

Вижте на какво попаднах:

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 4265/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Аутопартс - 1” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Възраждане”, ул. Цар Симеон 176, с предмет на дейност: производство и търговия с промишлени и потребителски стоки, ел. материали, авточасти, детски играчки, дрехи, товари и превози, спедиция, маркетинг, търговско посредничество, туристическа и агентска дейност, както и всякаква друга незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл. 1 ТЗ. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Мохамад Салим Исам Зафер Касаби и Енджи Исам Зафер Касабие и се управлява и представлява от Мохамад Салим Исам Зафер Касаби.
43872

Държавен вестник, брой 28 от 14.III.2008

# 3 584
Интервю с Енджи, а към края се включва и мъжът  й, в което казва, че е диетолог и нутриционист. http://inlife.bg/%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1% … 0%B0%D0%B1%D1%81/   Никога не ми е изглеждала като кой знае какъв специалист, малко ала бала ги говори, общи приказки.

Общи условия

Активация на акаунт