Vip Brother 2017 - тема 2

• 240 880
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 765
  • София
И Въргала предположи, че ще изгонят едната близначка, ще я скрият някъде и ще ги карат да се разменят после.

# 3 766
Това беше забавно с тризначките, защото оня Пацо се заиграваше с едната, пък му ги сменяха и той се чудеше какво става. Пък сега с този пълнеж, на никого няма да му направи впечатление коя близначка седи в ъгъла, все едно да менкат фикуса.

# 3 767
  • София
Пък сега с този пълнеж, на никого няма да му направи впечатление коя близначка седи в ъгъла, все едно да менкат фикуса.
Абсолютно.  Joy

# 3 768
И Въргала предположи, че ще изгонят едната близначка, ще я скрият някъде и ще ги карат да се разменят после.
Тоя или ни е чел, или е много умен! Joy

# 3 769
Направи ми впечатление, че едната близначка (тази, на която задаваха въпросите) се натъжи от отговора на сестра си, която си присвои и двете титли - за красота и ум.

# 3 770
Аз докато отпия от пичието и Гала свърши.

JoyJoyJoyJoy

# 3 771
  • sofia
Направи ми впечатление, че едната близначка (тази, на която задаваха въпросите) се натъжи от отговора на сестра си, която си присвои и двете титли - за красота и уем.
Да си ходи умната и хубавата!

# 3 772
  • линията между противоположните крайности
Пуснах да видя ВИнетка. И тя си сложила вежди. Друга мода, която загрозява лицата.

Тази госпожа я видях на живо пред един банкомат,бях поразена колко зле изглежда .Нищо общо с визията <span class="corrected">ѝ</span> от екрана.Без гримьори,стилисти,вежди,грим,екстеншъни и камери-е супер сива мишка!

...и аз я зърнах със сина <span class="corrected">ѝ</span> до автомобила си.  погледнах я и не можах да я позная в първия момент-  много, ама много редка косица, мазна при това, лицето, като че <span class="corrected">ѝ</span> беше  полято с боза, набраздено сиво-бежово -  както казва Сароян- "... нещо, като нищо на света". точно на  опърпана мишка    мязаше

# 3 773
  • гр. Шумен
Въобще не си го спомням..но Захажаева и Аалбена ги помня. Голяма психарка беше Захажаева. Те не бяха ли и с Евгени и Данчето Христова? Хм...как така този гнусар е спечелил..аз наистина не си го спомням Joy
Точно този сезон беше. Ама  гнусняр звучи кофти! Човекът беше хрисим, доста отчаян, вкара личната си драма с дълговете, но нямаше да спечели, ако Воче не го беше обявила за мърльо и после цяла седмица я дъвкаха тая тема и то точно преди финала.

# 3 774
Въобще не си го спомням..но Захажаева и Аалбена ги помня. Голяма психарка беше Захажаева. Те не бяха ли и с Евгени и Данчето Христова? Хм...как така този гнусар е спечелил..аз наистина не си го спомням Joy
Точно този сезон беше. Ама  гнусняр звучи кофти! Човекът беше хрисим, доста отчаян, вкара личната си драма с дълговете, но нямаше да спечели, ако Воче не го беше обявила за мърльо и после цяла седмица я дъвкаха тая тема и то точно преди финала.

И ако Тити не се беше отказал  не напусна доброволно.

# 3 775
Представям си сблъсък Захажаева - Мара...

# 3 776
  • У дома

Joy веднага се поправям-според мен този е ужасно нечистоплътен. Винаги по предавания разказва как е голяма работа и затова няма пари. Кофти е, че са дали награда на някого от съжаление. Ако имаше поне грам себеуважение за начина си на спечелване е било редно да откаже тая победа. Пак да кажа според мен Joy

В тоя ред на мисли, нямаше ли преди и един, където жена му го остави и той спечели ББ. Май често жертви ги изберат за победители, от там и Сашето и извода й. Затова мяташе епикризи😉

# 3 777
  • гр. Шумен
И аз не обичам жертвите, въпреки печелившата тактика. Изтърка се вече и Сашка би било добре да я смени. Другата дразнеща тактика е на влюбените гълъбчета като Преслава и Гъмов, което натрупа червени точки за Гъмов. Сега май са наред Петкан и Богданка.

# 3 778
Зарязаният победител в ББ е Миро Ревльото.  Wink

Тоя или ни е чел, или е много умен! Joy

Joy Joy Joy

# 3 779
  • София
Не съм изчела до края, стигнах до момента, в който коментирате образованието на Енджи Касабие - знам от моя позната, завършила медицина, че Енджи е била в нейната група - като била няколко години по-малка от остналите и имала шофьор ли, охрана ли, не се сещам точно. Не ми е споменавала да е имало някакви драми около завършването и, но и аз не съм се сещала да я питам, Енджи завършила ли е...

Общи условия

Активация на акаунт