Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 911
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 915
Повече от половината не ги знам кои са. Също и каква е била драмата Богданска-онзи олигофрен от Студентски град.
Енджи беше зашеметяваща, много е красива, но роклята беше за Оскарите, не за Нови хан.
От Мара екс фон Гущерофф очаквам лингвиситични бисери.
Както някой беше писал, пак формулата-позабравена естрадна/поп-фолк звезда+льольо бизнесмен+плеймейтка+псевдо интелектуалка+"журналя" (ще издаде книга, анализирайки мисловния полет на Мара), а другите-за реклама на бизнесите си (дрехи и диетология).

# 916
Много сте изписали - няма шанс да ви прочета сега, затова само запис от мен.
Чети. Чети! Ако все още пиеш кафе има голям шанс да го изплюеш, да се покапеш и да се попик@ш от смях.

# 917
Ето излиянията Ласкин, ще я хвали,как не, сигурно тя го издържа

"Харесвам свежо навалял сняг. Усмивхам се на кръговете върху повърхността на тихо езерце в Родопи неумело създадени от вондно конче, което току-що е осъзнало, че може да лети))) Обичам мириса на зелено жито в нивите между Банкя и Клисура преди да завали..... Но всичко, това, обаче, бледнее пред Твоята усмивка!
Тази твоя усмивка, превръща по-горните ми извехтели описания в кич! Знам каква ще е усмивката тази вечер, красавице. Знам, че си най-добрата и, всички други зъбати присъствия на екран (които непрестанно ми напомнят за паве болно от грип)...са просто едни тъпи бангии, които с гротескно манифестиране през трибуните на моите подигравки се оказват оприличени на чара на отдавна изсъхнала муха!
Ти ги смазваш, Красавице))) На добър час...Ти си единственият водещ в БГ ефира, който при изключено ауто-кю се развеселяваш, а не гледаш като стреснато-пръднал хомяк в дупката си. Както правят 99% от водеЩКИТЕ!
Също така ме караш да съм щастлив и с огромно удоволствие да се чувствам различен от всички мъже жертви на жени , които познавам и които мъже ме карат с прикрит смях да виждам , че се срамуват, за съжителството си с “артистки”, “психоложки” и всякакви други “професии”, които мъже по-късно са осъзнали, че жените им имат чар, талант и мисъл колкото на еуглена с основно образование или гол охлюв с трапанация))))))
А, ти....СИ НАЙ-ДОБРАТА! Поздрави на Кънчо Ники и ЕКИПА! Други не ме интересуват! Обичам те! Ти грееш! ОБИЧАМ ТЕ!!!! Сготвил съм ти σαγανάκι!!!!!)))))

# 918
Почнаха при Гала

Оф, смениха досадата Антон със супердосадата Иво Танев Rolling Eyes

# 919
Енджито винаги е много бляскава, на мен лично такъв стил хич не ми е по вкуса, мяза коледно дръвче, но на нея ѝ ходи, де.
Обаче да разходиш тъз прелест по изкуствената трева в Нови хан си е смехотворно. Ако целта е била да я изгледат злобно и завистливо - УСПЯ! Браво, Енджи! Wink

# 920
Богданска е хубава, известен модел ли е, аз преди историята с изневярата не я бях чувала.

# 921
Зейнебчето постоянен коментатор ли ще бъде при кака си Гала? (липсва ми повръщащото човече!!!)
Мисля, че преиграват с пижамата. Тоалетът на Мария ми хареса и мисля, че беше съвсем на място.

# 922
Богданска е хубава, известен модел ли е, аз преди историята с изневярата не я бях чувала.
Май се снима за списания.
Най- противен ми е Антон Стефанов- плзамодий. Шеф Петров и Мария ми харесват- симпатични са ми по техен си начин. Богданска- хубаво тяло. Енджие- какво за Бога прави с тоз сбирщайн в къщата, не е за там. За другите нямам мнение още. О, да, Цуни, Цуни... Joy

# 923
Аз пък много се кефя, че Антон се е решил най-после да влезе. Той ще им е скандалджията според мен барабар с шеф Петров. Няма да се очудя, ако още в първата седмица Антон вземе, че се скара с някого.

Нали за клюките и интрижките го гледаме все пак.

# 924
Енджи и за мен доста беше попрекалила с визията за съответното мероприятие. Много е красива, но маниерът ѝ на говорене ми е много дразнещ, все пак ѝ се разбира какво казва за разлика от някои други със силиконови джуки.

Кефи ме как някои масово се обясняваха в любов на половинките си, сякаш на война отиват, не в телевизионно шоу.

# 925
Зейнебчето постоянен коментатор ли ще бъде при кака си Гала? (липсва ми повръщащото човече!!!)
Мисля, че преиграват с пижамата. Тоалетът на Мария ми хареса и мисля, че беше съвсем на място.

Ти май си единствената, която хареса тоалета на Мария, а пък аз единствената, която хареса Алекс снощи Joy

# 926
  • У дома
Прочетох ви, корема ме боли от смях😂😂😂вечер ми е трудно да влизам, но направо ме заредихте за деня😂😂😂
Аз изпуснах снощи, но казаха ли защо трябва да са по двойки?
Гала какво коментират, нали снощи влезнаха звИздитИ? Аутфитите им? Мара беше с чудно папагалско ансамбълче😂

# 927
  • София
ние знаем, че те са влезли за пари и им се надсмиваме. Те знаят, че ние знаем, че са влезли за пари и им се надсмиваме и ни се надсмиват на свой ред с "е, да, ама ние имама хонорар, а вие нищо". Но подозирам, че надделява и малко от желанието им да се покажат как могат да се покажат в добра светлина.

# 928
Прочетох ви, корема ме боли от смях😂😂😂вечер ми е трудно да влизам, но направо ме заредихте за деня😂😂😂
Аз изпуснах снощи, но казаха ли защо трябва да са по двойки?
Гала какво коментират, нали снощи влезнаха звИздитИ? Аутфитите им? Мара беше с чудно папагалско ансамбълче😂

Днеска ще кажат уж, ама аз си мисля, че вероятно така ще трябва да спят.
Миличкият Алфредо, ако съм права Trollface

# 929

Ти май си единствената, която хареса тоалета на Мария, а пък аз единствената, която хареса Алекс снощи Joy

Моля, уточнявайте за коя Алекс става дума. Ако е Богданска, аз я харесах. Роклята ѝ стоеше добре, а тя изглеждаше секси. Ако е за Сърчаджиева, да, единствена си.

Общи условия

Активация на акаунт