Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 081
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 165
  • Испания
Започна се с бисерите: "...както е егидата на самото предаване". Майкоооооооооооу!

# 166
  • в резерват
Аз сега се замислих. Кой ще им готви на тия вътре. Че то никой не можеше да готви в Черешката. Или ще се разхождат с кошници и по цял ден ще си лепят етикетчета кое на кого е 😀

# 167
  • София
Между другото Сашка е лабилна психически, а и конфликтна, и изобщо няма да издържи дълго затворена вътре. Вероятно първа ще поиска да си тръгне.

# 168
  • София
тя добре се е постарала да се види в огледалото отпред, ама отзад не очаквах такава гледка.

# 169
  • София
Сашка и Луна май са посещавали един и същи ортодонт. Прилича на онази реклама за кучетата. Богданска и Петканов, като двойка са ми ...  Crazy Току що видях задните части на Сашка в бяла впита рокля  Crazy Crazy

# 170
Сашка се държи все едно е насила там.

# 171
Сашка на живо е много хубава. Камерата не я обича никак.

# 172
  • Испания
Между другото Сашка е лабилна психически, а и конфликтна, и изобщо няма да издържи дълго затворена вътре. Вероятно първа ще поиска да си тръгне.

ББ каза, че има клаустрофобия.

# 173
Сашке, Сашкее, с чорапогащник и сандали ли, бе!? Crazy

Ники Кънчев по-подигравателно не можеше да ѝ говори, баси хвалебствените слова. Тези май вътре продължават.

# 174
Ооооо, и отварачката се появи! Party

# 175
Еее, истина било за тая противна Мара Отварачката. Поне ще се наслушаме на бисери😒

# 176
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Уф, Мара Общата

# 177
Ама и Марчето ли бе?

# 178
  • София

ББ каза, че има клаустрофобия.

Това не съм го чула, но значи съвсем бързо може да превърти.

# 179
  • София
Мара-отварачката, остава и бившият и дундьо Гущеров да вкарат и отиде бюджетът за папкане.

Общи условия

Активация на акаунт