Vip Brother 2017 - тема 2

• 245 762
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 660
  • Някъде в Матрицата
Здравейте!  Hug

Не знам защо бях решила, че ще пропусна брадъра тази година. Обаче като се замисля - предаването може да бъде пропуснато, но темата във форума - никога!!!  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Grinning
Не гледам предаването от началото - и още не съм разбрала кои са вече влезлите, но има време ще ги разбера.
Ваня Щерева е изненада и за мен. Мисля, че в един предишен биг брадър е била сценарист (може би в 4тия - със самолета) и ми е интересно какво ще е поведението ѝ "от другата среда".  Wink Party Party

А шеф Петров вярно ли е вилнял в темата за Черешката?  hahaha hahaha hahaha

Цитат
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 24 нови отговора.
Ехааа, отдавна не ми се беше случвало!  Crazy

# 661
Тя е творец и е артистично небрежна.
Ох , защо се подиграват със Сашка , жал ми е , че така са измислили сценария за първата вечер.  #Cussing out

# 662
  • Варна
Най-добрите думи, които са казвали за теб: "Ти си Бог!" и "Ти си ми идол!" и двете казани от жени след секс

От визитката на Даниел Петканов Smile

# 663
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ох , защо се подиграват със Сашка , жал ми е , че така са измислили сценария за първата вечер.  #Cussing out

Защото знаят, че няма да изкара много и гледат да я използват докато я има.

# 664
Много ми е скучна мисията и не гледам, когато я дават... Наваксвам с четене във форума

# 665
  • София
Аз за Хранова имам съмнение за притежание на интелект. Надявам се да греша.
Хранова е обикновена лелка, която пее добре... но мястото и определено не е тук... сред тези... Hushed

# 666
Това е най-тъпата тайна мисия от всички сезони досега.

# 667
Най-добрите думи, които са казвали за теб: "Ти си Бог!" и "Ти си ми идол!" и двете казани от жени след секс

От визитката на Даниел Петканов Smile

Това изчерпва всичко, което може да се каже за него, направо могат спокойно да си го пращат откъдето е дошъл по живо, по здраво!

# 668
  • София /Абсурдистан
Сашка демонстрира внушителни задни части и хич не и дреме...

# 669
Защото са абсолютно безскрупулни, което е направо медена дума, в сравнение с това, което всъщност са.

Дани Милев... Защо???!! Не ти е там мястото бе, Дани! Толкова ли го закъса?
Остарял е и напълнял. На Краси Радков като Гацо Бацов е заприличал.

# 670
  • Rock & Roll feeling ...
От визитките за сега ми е фаворит Тото.

# 671
На Сашка кога ли й е дремело.
А тоя Д. М. какво да го правим?

# 672
  • Испания
Обичам Дани Милев.

А Сашкаааааааа:

# 673
Коя е жена му на този Дани Милев ?

# 674
За Хранова имам подозрения, че си мисли как ще излезе и тя като невероятната Йорданка Христова от шоуто, но не може и на малкото ѝ пръстче да стъпи!

Общи условия

Активация на акаунт