Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 012
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 975
А добре, що не харесваме Тото, аз се надявам, че той ще се прояви по-скоро положително, то няма на кого много да се надявам и без друго? (Йонислав му е името, ама момчето не е виновно, че техните са попрекалили с оригиналността).

Аз пък мисля, че Александра и Петкан са си гърнето и похлупака.

# 976
За Васева ми е мъчно. Простовата е, но е добродушна и ми е жал, като си помисля как ще се подиграват с нея.

И аз това щях да пиша за С.Васева - не е злоблива, добродушна ми се види, макар и не надарена с висок интелект.
Обаче ми прави впечатление, че се усеща, когато се опитват да я гъбаркат и подиграват.... поне за толкова акъл има де.

# 977
За Васева ми е мъчно. Простовата е, но е добродушна и ми е жал, като си помисля как ще се подиграват с нея.

Изобщо не е проста Сашка. Този скандален образ е осъществен още преди Азис да го измисли. Не я подценявайте.

Не съм написала проста, а простовата (използвам го като синоним на простодушен, лековат). Толкова е естествена, че чак се притесняваш на моменти от това, което ръси. Проблемът ѝ е, че няма никакво самочувствие и е смачкана. И в Черешката показа колко е несигурна, едно време беше по-наперена.

# 978
  • София
Ох, едва ви изчетох. Сашка и на мен ми се вижда добронамерена и добродушна, да видим. Аз само не разбрах защо ВБ се опитва да я сватоса с Алфредо, тя нали все още е омъжена или нещо съм изпуснала?  Thinking

# 979
  • Sofia
Вярно ли е,че ще влизат Дебора и Царски?

# 980
    Ох, едва ви изчетох. Сашка и на мен ми се вижда добронамерена и добродушна, да видим. Аз само не разбрах защо ВБ се опитва да я сватоса с Алфредо, тя нали все още е омъжена или нещо съм изпуснала?  Thinking

Мне. Сама е. (ако може да се вярва на медиите)
    Най-вероятно, защото никой друг няма да и върже.

# 981
    Алекс Богданска е най-красива-с естествен вроден финес,без корекции,разкошна визия и стил! Противоположност на всички силиконови плашила около себе си! Симпатизирам й.

# 982
    Да, Сашка след големите скандали с мъжа си (щяха да се развеждат, май имаше дело, пък после пак се събираха, древногръцка трагедия някаква беше) е станала една плаха такава, вдига раменете "не знам", внимава да не каже и направи нещо, което да го ядоса, явно... Не я харесвам такава, доста бледо отражение е на това, което беше преди. На мен тя ми е симпатична, защото е самобитна в лудостта си, не е злоблива сякаш, а и има интересни истории за разказване.
    Не се учудвам, че се познават с Хранова, а  и Сашка по едно време живееше у Емил Димитров, вероятно има и други приятели сред естрадните динозаври.

# 983
    • У дома
    И на мен за първо гледане и не особени изцепки-Богданска и Тото ми допадат... ще гледам и довечера, може да ми се промени мнението. Очаквах повече от С. Васева.
    Я пуснете снимка и на Гала с пижамата Joy
    То големи моди в БГ тия ВИП/Б

# 984
    Богданска и Мегз явно са дружки - https://www.blitz.bg/layfstayl/megz-i-bogdanska-podludikha-mrezh … o_news537461.html. Което затвърждава мнението ми, че жените в къщата явно са на едно ниво Laughing .

# 985
      Сашка е костелив орех и когато разговаряш с нея е все едно стъпваш по много тънък лед, познат до нея ми е казвал, че пресата я превърна в това след многобройните подигравки но е добродушна.

# 986
    Алекс Богданска е най-красива-с естествен вроден финес,без корекции,разкошна визия и стил! Противоположност на всички силиконови плашила около себе си! Симпатизирам й.
    .                                                                                           Алекс има силикон, ако не се лъжа го спомена в предаването на Венета Райкова, но корекцията е направена естетично. Харесвам я. На мен Дани Милев ми е неприятен.                       

# 987
    А на мен този Тото тамън да ми хареса( дебела съм, не само проста), и после...много просташко това с дебелите жени, дето му се лепяли...е сега да му се полепят малко слаби силиконки Simple Smile, пардон бизнесдами Simple Smile
    Останалите "мъже" просто не заслужават коментар

# 988
    Интересни неща научавам за Сашка, не знаех, че се е движела в естрадните среди.
    Тото предполагам, че ще привлече тийн аудиторията. Виждам го нещо като Део, човек, който няма да влиза в конфликт, ще се шегува, ще иронизира, ще е над боба и лещата. Мен ме подразни с коментара за дебеланите, сигурно е някаква шега между него и приятелите му, и аз така казвам, че един луд да има - мой е Heart Eyes, обаче неподходящо беше и обидно за жените (да не си помислите, че съм дебела, само тъпа Joy).
    Върху Дани Милев също нямам наблюдения, но си мисля, че е някакъв сексист с плоски шеги, не знам, излъчването му е такова, любимото ми определение, когато не знам как да определя нещо, което ми е неприятно - мазно.

# 989
    Аз тва с дебелите жени не го разбрах, защото не го чух много добре, детето се разпяваше нещо.
    К'во... мрънка, че го харесват дебели ли?! Тоз пък, изпуска си късмета. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт