Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 081
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 960
Има ли официален сайт на сезона? Не успявам да го открия.

# 961
Антон Стефанов ми е безкрайно анти. Много мразя мъжки клюкарки. А той ще е точно такъв.

# 962

https://nova.bg/vipbrother

# 963
  • Bulgaria
Един фризьор Кулагин доста хапливи статуси е писал снощи Grinning
Ето част от тях :

2013 с най-красивата и стилна жена в къщата - Енджи Касабие.
Ще изразявам подкрепата си към нея през цялото предаване!

Забелязвам, че виповете не са много наясно как се държи чаша за вино/шампанско. Дайте им да пият чешмяна вода!

Дани Милев.. Това не беше ли този човек от оркестъра на Слави Трифонов?

Сашка Васева може да спи без чаршаф тази вечер и да се завие с роклята си.

По-полека да съберете пари за Роналдо..
Да бяхте вкарали поне малкото коте Валери.

Готвача си е уредил влизането, за да се рекламира. Всички разбрахме. На кой шейх на Абу Даби е готвил точно? Те са няколко. Имена не чух.

Джулиана Гани влиза с хладилна чанта, вместо дамска. Вътре носи вибратор, старите си цици и едно въже.. да се обеси.

Ох, виповете се постегнаха малко като влезе Касабие. Някои от тях са виждали диаманти само на картинка.

От утре Мегз пускат роклята на Касабие за 20 лв. в сайта. 80 000 поръчки. Вижте как й гледа роклята.. Изучава кройката.

Едно от изискванията на Мегз в договора й било да влезе с преводач. Отказали й и обещали да я субтитрират.

Окончателно е и многократно потвърдено. Мария обожава да носи пижами, нощници и бельо на публични места.

Защо в инстаграм ми изкачат такива снимки и ме шокират.. без да следвам тези хора....... и там ли нещо плащат гледания, реклами......

Довечера ще влиза Дебора и Илия Царски

# 964

https://nova.bg/vipbrother

Мерси Simple Smile

# 965
  • Пловдив
Оказва се обаче, че Сашка и Марги се познават добре и са близки. През ум не ми минавало подобно нещо, но факт.
Ами доколкото си спомням (поправете ме ако греша), Сашка е завършила естрадния отдел на консерваторията в самия край на 80-те и даже малко се изявяваше като естрадна певица. После като почнаха пирин-фолковете, мина към фолка, а пък на пирин фолк се изявяваха  и естрадни певци, просто беше моден в началото на 90-те.

Сашка е детска учителка, завършила е Югозападния университет в Благоевград.
Но по времето на Пирин фолк е била и за кратко време беквокалистка на Лили Иванова.
Също е живяла и с Емил Димитров известно време, така че се познава с повечето от естрадните ни звезди.

Тая па Мегз била българската Ким Кардашиян. Това момиче изобщо няма никаква самопреценка.
Joy И на мен това ми направи впечатление. Колко самовлюбен и самозаблуден може да бъде човек...!!!

На мен пък ми се чу нещо от рода, че тя диктува модата на момичетата от цяла България и те я следват. И няма клип с по-малко от милион гледания.

# 966
За Васева ми е мъчно. Простовата е, но е добродушна и ми е жал, като си помисля как ще се подиграват с нея.
Богданска ми е симпатична, дано до края на престоя си, не ме разочарова и не покаже, че си е била точно за този идиот. Петканов не само се хили постоянно като олигофрен, но и в лице не ми е приятен. Аз не мисля, че раздялата и всичко последвало е измислено. По-скоро са разбрали, че и двамата ще участват (а твърде вероятно и това да е било условието - или и двамата, или никой) и са се договорили да запазят добрия тон, че достатъчно се изложи Петканов. Трябват им пари на младите.

# 967
Да ви кажа доста млади момичета и носят парцалите. Също може и да се окаже, че наистина има хиляди гледания на оня малоумен клип, в който е спряла на околовръстното и вместо аварийни е пуснала мигач. Някакъв камион я ударил и тя реве и цвили и нищо не и се разбира.

# 968
Сега видях във визитките, че Ваня Щерева е на 47 г. Мога да кажа, че изглежда прекрасно, не мислех, че е на повече от 37-40 г. Peace

# 969
Каста не ме кефи много, но може да се изненадам.
Ваня, Дани Милев, Маргарита Хранова, Богданска и Сашка са ми симпатични.
Петканов снощи беше по-добре, отколкото очаквах, ама има време да се развихри.
Нещо в Алфредо Торес не ме кефи, не знам защо.
Антон ми е неприятен.
Петров, Мара, Тото, футболиста и Мегз засега са ми неутрални.
Цуни - селски бек.

# 970
За съжаление повечето там са готови на всичко за пари, което е доста ценено в наши дни качество, но ...

# 971
Нещо в Алфредо Торес не ме кефи, не знам защо.
Направо ме е страх да не си излезе от тоя брадър с шесто дете в България. Този се оказа тотален сперматозоизд! Защо ги запложда непрекъснато. Гена три деца му роди и я заряза, по едно време даже пишеше тук във форума тя. Следващите две български деца от една и съща ли са?!

# 972
От всичко що влезе в тази къща като първо впечатление симпатизирам на Александра. Никога не бях чувала за нея и скандала с недораслото репортерче, но той изглежда жалък до нея.
Може би изпъква на фона на силиконовите джуки и мозъци около нея, но като за ден първи тя ми е фаворит.

# 973
За Васева ми е мъчно. Простовата е, но е добродушна и ми е жал, като си помисля как ще се подиграват с нея.

Изобщо не е проста Сашка. Този скандален образ е осъществен още преди Азис да го измисли. Не я подценявайте.

# 974
  • Някъде на път....
От всичко що влезе в тази къща като първо впечатление симпатизирам на Александра. Никога не бях чувала за нея и скандала с недораслото репортерче, но той изглежда жалък до нея.
Може би изпъква на фона на силиконовите джуки и мозъци около нея, но като за ден първи тя ми е фаворит.

И на мен тя и Марги Хранова.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт