Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 229
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 945
  • София
О да, ох, ах, какъв пръстен, къде ходихте, вееееерно ли? Joy

# 946
  • Sofia
Имам една недовършена сатенена пижама като Галината,ще взема да си я дошия и да си я нося в къщи...за навън нямам смелост...егати модата 😱

# 947
  • Сф
Леле проспах старта! Дайте линк към Нова , ако е качен.Запис

# 948
Тая па Мегз била българската Ким Кардашиян. Това момиче изобщо няма никаква самопреценка.

Joy И на мен това ми направи впечатление. Колко самовлюбен и самозаблуден може да бъде човек...!!!

Не можах да гледам целия лайф, но ми направи впечатления една руса силиконка колко е тъпа.... Crazy Thinking

Хареса ми Александра. Изглежда ми земна и говори интелигентно. Чак се чудя как се е хванала с този репортер /от гледна точка на това, че е страшно груб и нетактичен, нещо не ги виждам като двойка/... newsm78

# 949
Ба си простаците, харесал им тоя Тото, дето истинското му име беше някакво малоумно, от визитката точно.  ooooh!

# 950
 Имаше герой от детско по cartoon network  с такива зъби като Мегз, ма не се сещам как се казваше

# 951
  • Варна
Зейнебчето постоянен коментатор ли ще бъде при кака си Гала? (липсва ми повръщащото човече!!!)
Мисля, че преиграват с пижамата. Тоалетът на Мария ми хареса и мисля, че беше съвсем на място.
И на мен ми хареса избора на Мария за дреха, защото нямаше нищо на показ.
Пижамите са тооолкова тренди в момента.
Няма да се учудя ако и Енджи се появи с пижама някой ден из къщата.
И Алекс ми хареса как беше облечена, но е вярно че моделът на панталона много подчертаваше корема.

# 952
Леле проспах старта! Дайте линк към Нова , ако е качен.Запис
Заповядай
https://play.nova.bg/programi/vip-bradur/872530?autostart=true

Ти май си единствената, която хареса тоалета на Мария, а пък аз единствената, която хареса Алекс снощи Joy

Ааа, не, и аз признах, че ми харесва Сашето Grinning

# 953
Тая па Мегз била българската Ким Кардашиян. Това момиче изобщо няма никаква самопреценка.

Тя щото сошъл медия ънфлуенсър, не е за друго. Smile
Аз съвсем сериозно не я разбирам, като говори.

Иначе някой забеляза ли, че на Мария май горната ѝ устна беше спукана или поне двойно по-малка
от долната. Малко тая устна ми е като на Росен Петров носа - щеше да ми изкара очите.

# 954
Маги е като негърка, а с тоя черен нос, все едно от комина е излязла. На това ли му викат контуриране?!
Толкова черен, че чак синее. И лещите, сините - ужас. Маги, не си разваляй визията с цветни лещи.

# 955
От любопитство реших да погледна в Гугъл коя зодия е Сашка и с изненада открих, че сме една зодия ( везни) 😂😂😂 Бях забравила, че съм я гледала в танцувалното шуо. Беше голям образ. Искам да я гледам по дълго.

# 956
Хора, новата любов на Мара, Свинаря ли е? Щото ако е той...майко мила!
Гушера беше Мечо на галено, тоя сигурно ще е Папи...

# 957
За мен Енджи не е красавица Rolling Eyes Първо - тя има типични арабски черти, които не харесвам. После тя има 100 пластики и 6 кила грим. А е такава невероятна лигла... ooooh!
Зейнеб, не си мисли, не е много интересен персонаж за нормалните хора. Класа носела - просто скъпо изглеждащ цигански вкус! Sick
Прав е Иво - снобария от класа! От там и е "класата".

Единдствената красавица в къщата за мен е Александра Богданска!

# 958
На мен лично Сашка ми стана симпатична от Черешката на тортата /преди това изобщо/ - беше доста естествена, вярно малко в нейния селско-простоват стил, но пък ми хареса. Постара се, готви сама, за разлика от други участници, които само обикалят покрай тенджерите, а друг готви вместо тях..../пример Денди/. И това, че изпя различни стилове музика на гостите си.

А този младеж, вярно много прилича на Роналдо!!!

# 959
На мен Сашка ми изглежда доста нормална, не знам защо я сравняват с Луна, която наистина беше клиничен случай.

Общи условия

Активация на акаунт