Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 143
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 930
Богданска наистина изглеждаше много добре, Сърчаджиева определено удари дъното с цялостна визия.

# 931
И таз година ли ни четат бре. Аман. За пижамката имам предвид, и не само...

# 932
При Гала ли?
Пускам и аз, да не остана назад.

# 933
Зейнебчето постоянен коментатор ли ще бъде при кака си Гала? (липсва ми повръщащото човече!!!)
Мисля, че преиграват с пижамата. Тоалетът на Мария ми хареса и мисля, че беше съвсем на място.

Ти май си единствената, която хареса тоалета на Мария, а пък аз единствената, която хареса Алекс снощи Joy

Трябва да има и изключения Wink На мен наистина ми харесва стайлинга на Мария и ще ми е интересно дали ще се покаже по-натурална. Яко фотошоп ползва за снимките си по принцип.  Видях, че я оплюха тук, но Гала в този си вид ми е ту мач. Тази година ще си спестя коментарите в На кафе - много изкуствено, много нагласено и "всички в Къщата са големи ВИП - аджии, а ние - обикновените хора им завиждаме", за това масово се кометира "к'ъв е тоЯ?"

По отношение на Мария - само на мен ли ми направи впечатление, че тя "не може да готви, но ще се заеме с миенето С чиниите"? Може и да сте го коментирали вчера, но не успях всичко да изчета.

# 934
  • София
Маги е като негърка, а с тоя черен нос, все едно от комина е излязла. На това ли му викат контуриране?!

# 935
Smile

По отношение на Мария - само на мен ли ми направи впечатление, че тя "не може да готви, но ще се заеме с миенето С чиниите"? Може и да сте го коментирали вчера, но не успях всичко да изчета.

Тя също каза и, че не ѝ пречела "домашната работа" Smile

# 936
Богданска е невероятно красиво момиче, ще ми се да не си разваля мнението за нея след престоя и тук. Очаквам интересни сюжети около Ваня Щерева. Шеф Петров...къс му е фитила май, дано няма много крясъци и истерии

# 937
Маги е като негърка, а с тоя черен нос, все едно от комина е излязла. На това ли му викат контуриране?!
Не знам какво му викат, но е много смешна. Колкото пъти влезе в кадър, толкова пъти в главата ми звучи "коминочистач да станеш - мечта на всички малчугани, и аз, макар да съм момиче, мечтаех тайно за това"

# 938
Впечатления от лайфа:

Енджи - красива и без грим
Мария - малкото, което се видя от натуралното й лице - много тъмно и леко страшно, камерите сякаш наточно размазаха картината, за да бе фокусират лицето й.
Джулиана в трапезарията - непохватно държеше вилицата, сякаш искаше да я държи по определен начин, но не се получаваше
Шеф Петров - по черен потник 😯
Александра - свежа и красива и без грим и доста висока.

Жалко, че няма по-често live от къщата, това са реалните кадри, където си личат неща, които едва ли ще видим след редакцията ☺

# 939
Smile

Тя също каза и, че не ѝ пречела "домашната работа" Smile

Smile Вярно и този бисер изръси, предхождан от "така да я нарека" - ами, наречи я, няма лошо, но по-правилно май е "домакинска" SmileSmileSmile. Колкото голямо и е егото, толкова големи са и бисерите Flushed

# 940
  • София

Ама верно е много черна. А Гала защо е по пижама?

# 941
Тоалета на Мария е грозен, но пък ултра модерен в момента, не една звезда се разходи в такова пижамено аутфитче тия дни, така че откъм мода май тя беше най- модна
Ще дадат ли днес дамите без грим? Много ми се иска ВБ да им скрие багажа за няколко дни
Понеже са ВИП, могат да вземат по един артикул за грим всяка, като не знаят какво са взели другите. И да си услужват с дрехи Simple Smile Би било много хубаво да ги видим в такава ситуация на "любов към ближния". Да си услужват с грим и дрехи безвъзмездно, и дали биха докарали "звездната" си визия. Всъщност очаквам Богданска, Мария и Сашка да са добре и без грим, ма знам ли. МОже пък за наше добро да не ни ги покажат в такава светлина.

# 942
Тая па Мегз била българската Ким Кардашиян. Това момиче изобщо няма никаква самопреценка.

# 943
Зейнеб и Маги Желязкова са страшни, като първата не мога да я понасям.

# 944
Ама верно е много черна. А Гала защо е по пижама?
Ще си види грима на картинка после Маги и ще се гръмне Laughing
Гала е с пижама, щото са приятелки с Мара. Не помните ли как като я канеше се превъзнасаше по гущеровата и любовна история...

Общи условия

Активация на акаунт