Vip Brother 2017 - тема 2

• 245 196
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 145
Сашкка Васева не влиза ли за втори път?
За първи път влиза.
Дълго я кандардисвали, но тя има клаустрофобия (което според Хранова е прекрасно  Mr. Green), та за целта си има вратичка... Crazy

Ти уж не си на пичие, пък не слушаш. Костофобия има.
То тоя брадър не е за тавряз хора, що ли се мъча. Tired

# 2 146
На мен ми стана мъчно за Мегз, че е куковица, така е, ама и Брадарът ги владее номерата и знае как да провокира.
(А, пък аз съм още по-голяма куковица, че ги жаля, дали са си дупетата за пари все пак)

Близначките май са със статут на отделни играчи, поне ми се видя, че са с отделни номера. Вие обърнахте ли внимание? Чудно ми е по какъв критерии би се гласувало за тях като едва ли някой в момента прави разлика. Аз бих подкрепила Алекс, че името ми харесва повече.😁

Сашка няма да напусне, но когато се почувства заплашена се наостря. Съвсем малко бях гледала от Черешката с нея и една покривка, която пък била кърпа, ама  немска и не знам си какво.

# 2 147
Е, все пак има доста жени вътре, тепърва ще гледаме интриги Laughing Че и всичките се изживяват като супер красавици и се имат за много важни.

# 2 148
  • Испания
а и защо има интрига между нея и Алекс

Интригата е в главата на Богданска, за да не номинират приятелката ѝ. Самата тя се лигави с Даниел, после Марийка ѝ била виновна.

# 2 149
Да, с отделни номера са близначките....за жалост Rolling Eyes

# 2 150
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ами да! Само ББ никога не лъже... Абсурд!  Joy

Мекгъз не отрече нищо от това, което ББ каза. Така че, явно не е излъгал. Тя искаше да излезе от къщата, ББ каза че нейния фризьор е отказал да влезе в къщата. Очевидно са се наговорили тя да си излиза, да си се разсейва, той да й снася информация от външния свят и толкова. Тя сама си каза - ББ, знаеш че не е само перуката. И после не пожела да отговори на въпроса какво друго има.

Богданска сгреши като начепи Марчето, само за да не номинират единствената й приятелка. Ние от Мара нищо лошо не сме видели до сега, така че това си беше просто злобно нападане.  И е хубаво да научи какво означава думата "двуличие", защото ако Мара наистина я е поднасяла това не означава, че е двулична.  hahaha

# 2 151
а и защо има интрига между нея и Алекс

Интригата е в главата на Богданска, за да не номинират приятелката ѝ. Самата тя се лигави с Даниел, после Марийка ѝ била виновна.

👍👍👍

# 2 152
Тото ми изглежда като човек, който не се чувства на мястото си в Къщата. Все се върти, демонстрира досада, няма мнение. Не му е комфортно нещо.

# 2 153
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Тото ми изглежда като човек, който не се чувства на мястото си в Къщата. Все се върти, демонстрира досада, няма мнение. Не му е комфортно нещо.
Има любовна драма, която вероятно ще бъде експлоатирана по-късно. Разделил се е с приятелката си дни преди да влезе в къщата, а са били заедно около 5 години.
Но извън това му състояние си мисля, че образа му на веселяка е само поза и всъщност си е един врачански борсук, без извинение.

# 2 154
Стана ми симпатична девойката с перуката с този й инат Simple Smile Тъпо или умно е постъпила, като е влязла с перука, в случая няма значение. Щом са се договорили нещо, редно е ББ да си спазва обещанието! Да им измислят и въртят гадни номера на участниците е едно (макар че и тях в повечето случаи не одобрявам, защото са свръхтъпи), да се отмятат от договорка обаче е съвсем друго.Те пък вече съвсем през просото взеха да карат Тупарев и компания!

# 2 155
  • София
Този ББ направо ми става противен понякога. Първите сезони беше безпристрастен и изобщо не си позволяваше такива глупости и да се подиграва така с хората!
Богданска ме кефи, макар, че ми се стори малко по-рязка.

# 2 156
Тото като започна с "тя има клаустрофобия..." за Сашка и си помислих не е ли време да сменят плочата за номинации? Това "номинирВам те, защото не ти е добре тук, аз много те харесвам,  но искам да си по-добре навън сред блезките си..." не разбраха ли, че не е вървежно - нито пред нас, нито пред ББ?

Мисля, че близначките съвсем нарочно са с отделни номера. Планувано е едната да си тръгне в понеделник, другата -следващата седмица. Не са силни фигури, за пълнеж са вътре. Номинациите от Ордена на незнамсикакво бяха, за да посеят интригата. Поздравления, Брадър, право в целта!

# 2 157
  • София
Ами да! Само ББ никога не лъже... Абсурд!  Joy

Мекгъз не отрече нищо от това, което ББ каза. Така че, явно не е излъгал. Тя искаше да излезе от къщата, ББ каза че нейния фризьор е отказал да влезе в къщата. Очевидно са се наговорили тя да си излиза, да си се разсейва, той да й снася информация от външния свят и толкова. Тя сама си каза - ББ, знаеш че не е само перуката. И после не пожела да отговори на въпроса какво друго има.
Не я е срам Мегз! Иска да излиза! И да вземе безценна информация още първия ден, наистина много инфо се е натрупало...  Joy
А и то аслъ, никой досега не е излизал!  Тва ще е за пръв път! Wink
И ББ никога не лъже! И сега също!  ooooh!

# 2 158
Усещането ми за Богданска се потвърди. Тази се мисли за голям фактор и че семплата им връзка с репортера е в основата на съвремието ни. Едва ли Мара е направила нещо тенденциозно. Чак пък , и то , при липса на щендери / шрангове  Wink/.
Ох , защо не дадоха реакциите в къщата след номинаците . Марч ще се завихри яко сега, искам да гледааам. Искам кръъввв Joy

# 2 159
Начи, Марчиту и Сашка никой да не ги е барнал!
Утре ще си купя тефтер, и мисля да записвам всичко казано от тях!
Сашка знае рецепти за ликьорчета-илачи, Марчиту както чухме тази вечер е гуру по въпросите за ядене, пичиета, секс и погледа в очите...В края на сезона ще съм здрава като бик, и ще се обзаведа, минимум с милионер носещ цветущ прякор от родната фауна... BowtieAnimal Bear

Общи условия

Активация на акаунт