Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 140
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 250
Вие сте големи мазохистки. Не стига, че гледате Брадъра вечер, па и Гала сутрин. Трябва да ви дадат и на вас хонорар за страданията, които ви причиняват. Или поне по едно шише орехов ликьор, за компенсация.

# 2 251
Относно Гани, ако сте засичали нейни интервюта и преди, винаги така се е държала, някак добродушно и мило, дори когато отсреща я хапят. При нея визията и останалите неща, някак компенсира с поведението си. Ще видим натам как ще се развият нещата, но засега е каквото и по принцип показва.

Някой каза, че довечера ще е на живо? Къде са го казали?

# 2 252
  • Варна
А как да се открой от другите.Няма нищо друго освен с тъпотия.

# 2 253
Пуснете анкета!

# 2 254
Ама верно съм си мазохистка, да ги зяпам тия малоумни коментатори. Какво ги е събрала тая Галя там да леят мъдрост и да дават оценка на другите. За каква самооценка говори Желязкова, не се ли вижда тя на какво прилича. Зейнеб и тя на кухо дрънка милата. Танев е от омразните ми мъжки клюкарки. А на Галя как не и писна това лизане на г*зове на разни кифли, незнам.

# 2 255
Те па, комментаторите при Гала и тя също са едни умници... леле, майко! Забрави Маги и тя как се изгалаше вътре, Зейнеб и тя какви селски ги ръсеше.
Ами Ивоча!

Иво толкова много се изложи с неговото участие, че не зная с какви очи коментира и се подиграва сега. Да не говорим, че за Мегз донякъде е приемливо да има претенции - жена е, суетна, възползва се с цел реклама и т.н. Но опипването и после коментарите за Светлана от мъж - баща и вече дядо на момиченце, бяха за мен най-голямата излагация в Брадъра евър!

# 2 256
Гани ми е любимата порнмейтка, Светлана беше подобен типаж, но Гани е много по-забавна.
Визията ѝ обаче винаги ме шокира, не мога да си кривя душата, че е дори симпатична.

# 2 257
Ама те всички забравят колко зле са изглеждали в очите на хората и най-невъзмутимо се изтъпанчват да плюят следващите участници. За да си ВИП е задължително да притежаваш тази черта - пълна амнезия за срамните факти и смело напред с пръскачката (разбирай, осмиването на другите).

Тая Гани ще вземе и на мен да ми хареса накрая.

# 2 258
Тото колко е нисък/ висок? Богданска била 183 (очаквах да е повече), той се губи до нея..

# 2 259
Иво беше бесен като излезе и обясняваше, че не иска да има нищо общо с предаването вече,...ама явно добре плащат, за да се върне като коментатор

# 2 260
Иво Танев е жалък, дори Антон Стефанов е по̀ на място от него.

# 2 261
Тото колко е нисък/ висок? Богданска била 183 (очаквах да е повече), той се губи до нея..
Бе май беше стъпила тя не някакво по-високо място до таблото снощи, като влизаше той, не ми се видя толкова нисък до Кънчев, а Кънчев е висок.

# 2 262

Някой каза, че довечера ще е на живо? Къде са го казали?
Аз, аз, реклама дадоха по Нова.
Гани е силно да кажа, че я харесвам, но не ме дразни.

# 2 263
  • София
Мислех, че Мария ще си поиска самостоятелна спалня, а не да спи с простолюдието.

# 2 264
  • У дома
От влизането до сега-две предавания, аз сещо съм приятно изненадана от Гани...простовата е в изказа, но пък е искрена и не се е взела насериозно. Снощи в играта с балоните постоянно повтаряше на Енджи и Роналдо-Браво! Накрая се иронизира, че заради бюста й били добри само там.. кефи ме засега.
Богданска се взима на сериозно и не вижда по-далече от носа си, а е наистина хубавица..Тото ми е супер безинтересен..нещо не ме кефи, за сметка на Шефа-супер психар и с това трико вчера ме разсмя с глас Joy
Танев така се излагаше с масажите миналия сезон..как не му е неудобно да се показва...явно париии..той с какво си изкарва парите всъщност Confused

Общи условия

Активация на акаунт