Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 750
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 550
  • Испания
Ама как да го разберат това недоразумение?

# 2 551
Сашето В. е голям пич!

# 2 552
Бе това Мекгъз сваля ли Петканов или само ми се струва 🤔

# 2 553
  • София
На мен пък и Сашето В. и Мегз ми харесват, естествени са.

# 2 554
Ама как да го разберат това недоразумение?

Да, трудно е да се разбере този говор, какво се сърди на хората Rolling Eyes

# 2 555
  • Rock & Roll feeling ...
Защо ?  Какво е станало,сега го пуснах ...

# 2 556
  • Варна
Петканов малко ми напомни на Найден, един друг инфантил , излязъл известен от тоя формат  / мъчех се да си спомня името му /

# 2 557
  • София
Мегз наистина е решила да сменя различни перуки в къщата с цел реклама! Продават ги на сайта й! Но това доста усложнява нещата, защото представете си как през 3 дни излиза и ходи на фризьор да й маха и слага нова! На мен ми се вижда доста глупава идея!
Ясно е , че е имала договорка за фризьор! БИГ Брадър не я е изпълнил и Мегз е решила да се възползва от това и да си направи допълнителен ПР като раздуха темата! Сега всички говорят за нейната перука и Мегз си представя как поръчките ще завалят! Grinning
Реално тя сама можеше да си махне перуката, зрителите дори не знаеха, че е с перука и нямаше да разберат! Биг Брадър даже можеше да не го излъчи, досега не е излъчвал нищо от баните! Но тогава нямаше да има реклама за Мегз и перуките й! Mr. Green А на нея точно това й е целта! При нея всичко е реклама и то на всяка цена! Хубаво е човек да е упорит, но не и да минава през трупове само и само да постигне своето!
Браво, много добре си описала ситуацията, но според мен Wink, изводите ти са напълно погрешни...  Peace
Щото, ако ББ беше изпълнил обещанието си, сега  "всички нямаше да говорят за нейната перука"... а никой! Wink
И не Мегз "си направи допълнителен ПР като раздуха темата"... тя дискретно /дори с неудобство/ каза, че ще свали очилата, ако си изпълнят обещанието, а оня с тънкия гласец /не помня коя сладурана тук спомена за гласа и ми изостри вниманието, за което благодаря Simple Smile / я разпитва, като в началото и вадеше с ченгел думите, докато не изчепка цялото инфо, което беше предназначено за нас!

Е, кой тогава направи реклама на Мегз !?  Май беше ББ, нали !?
За да злепостави Мегз, направи безплатна реклама на продукта и, че на всичко отгоре и хонорар и плати...  Mr. Green
Бравос! Много обичам, когато властта се прецаква за сметка на електората... JoyJoyJoy

# 2 558
Добър вечер !
Какви глупости ни излъчват ?! Къде са шранговете и  всички неща , които очаквахме ?
Искам Мара на тепиха  #Cussing out
Само тези лигльовци ни показват  , писна ми .

# 2 559
На Сашето зъбите как светкат

И нейните фасетки стърчат и леко фъфли като говори  Simple Smile
 И на Мегз и на Сашка зъбите са все едно са ги спечелили на стрелбището на някой селски панаир Crazy

# 2 560
Много му се иска на Бай Брадъра да си изсмука от пръстите една свалка между Петканов и Мегз, ама Петканчо е влюбен все още в Александра Богданска.

# 2 561
Защо ?  Какво е станало,сега го пуснах ...
Сашето възпя и изкоментира с вещина любовта.
Много добра форма демонстрира за човек с "костофобия" Laughing

# 2 562
На мен любовната история на гълъбчетата взе да ми става досадна. От тях не можем да видим другите съквартиранчи. Вече две нощи не мога да спя от притеснение дали Мара си намери шранговити

# 2 563
Добре де, Мара откога е с възрастния човек, преди месец я видях на един басейн в Златните, беше с младок /пак грозен/.

# 2 564
  • София /Абсурдистан
Бе това Мекгъз сваля ли Петканов или само ми се струва
Не ти се струва Simple Smile хвърлила му е око  и си личи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт