Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 140
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 925
  • София, България
Аз имам една теория относно номинациите и изгонването. Със сигурност няма да си тръгнат Сашка и Мара, а по стара Биг брадърска традиция никой не си тръгва наистина през първата седмица от началото на предаването.
Та, ще изгонят една от близначките и ще им бъде възложена тайна мисия като на тризначките преди време, да се правят една на друга. В единия момент дават Алекс, в другия Влади и целта е да не бъдат разкрити, от което ще зависи бюджет и оставането на уж изгонената близначки в къщата хахаха

# 2 926
  • sofia
Да, Мара си е тотално попадение. Никой друг не е в състояние да прави такива диалози. Много по-забавна ми е от тъпата любовна драма на А. и Д.!

# 2 927
  • Варна
Това видяхте ли го?

Даниел и Алекс никога не са се разделяли? - http://life.dir.bg/news.php?id=26372144&nt=5

Expressionless

# 2 928
Симона, добре си се сетила, май точно това ще гледаме....

# 2 929
  • София
Това видяхте ли го?
Даниел и Алекс никога не са се разделяли? - http://life.dir.bg/news.php?id=26372144&nt=5
Expressionless
Не разбрах как снимките са доказателство за това, след като на тях няма дати, но ако е вярно, съм погнусена от това на какво са готови някои хора за едната известност.  Sick

# 2 930
А защо не говорим за факта, че Сашка може да е новата баба Лили Вучкова. Grinning Grinning
Особено с тва дясно око и с тая клаустрофобия

Това нито е за подигравка, нито за шега.

Снима се Марийка. И не само тя.

Скрит текст:

За пазлика от кухото парче Мара, наречено Отварачка, Богданска е класна жена. Супер яка мацка, на която плащат, за да я снимат, а не си плаща тя или дебелите й и грозни гаджета дето има.

Мацо, я дай да видим твоите гаджета кви са принцеси! Не може да определяш коя с кой си ляга - всяка сама взима решението си и Мария ми харесва най-вече за това, че застава пред народа и заявява, че е с някой и й харесва. Кво - дебелите и грозните не са ли хора?

Ква класа има в Богданска да прай дудуци на яхти и частни самолети?

# 2 931
Същата класа като на "дамата" Мария. Mr. Green

# 2 932
  • DE
Няма ли условие да не се коментират номинации  newsm78
И двете в сагата се държат като ученички, едната поне е млада, другата не знам какво оправдание има  Thinking

# 2 933
  • Бургас
И двете нямат класа,но определено предпочитам Богданска.

# 2 934
  • Варна
Reinа, и аз това си помислих. Ако съвсем за мъничко допуснем, че е възможно (някой в темата по-рано го заподозря този сценарий преди няколко дни), е безумно!! Колко злоба, псувни, клетви и благопожелания преглътна Александра преди година. Колко смачкана, нещастна, с разклатено здраве беше... Абе, откачена история.

# 2 935
Мисля, че накрая  Мария казва " или тя е шизофреник, или аз съм болна".

# 2 936
  • София
Ква класа има в Богданска да прай дудуци на яхти и частни самолети?
Може точно в това да се изразява класата - къде правиш някои неща.  Laughing Laughing

# 2 937
Ама и аргументите на Алекс за номинирането на Мария си бяха супер тъпи, няма какво да се лъжем Simple Smile Вярно, че първите номинации винаги са трудни, защото още не са тръгнали сериозните конфрикти и всички са си повече или по-малко симпатични и затова се чудят какво да измислят, но и това - "номинирам я, защото е двулична (!?), засяга ме за Петканов, вика ми "твоят Даниел" и се поусмихва", е доста елементарно. При това твърдо държеше на тази номинация, тя я наложи всъщност.
Правенето на стюардеса е ясно - удар под кръста за съмнителните й занимания с млади и стари чужди бизнесмени.
Що се отнася до Мария - чак пък толкова претенции към нея! Жената е певица, не е доктор на науките. Има си успешна кариера, има си и богатите мъже. Е, може и да не са съвсем читави и съвсем нейни докрая Wink но Алекс и това няма. Един Петканов! Тя затова сигурно се обижда.

Последна редакция: пт, 15 сеп 2017, 13:31 от птица

# 2 938
Тъпи бяха аргументите на Богданска. А ББ каза, че била се обосновала добре.

# 2 939
  • София
Reinа, и аз това си помислих. Ако съвсем за мъничко допуснем, че е възможно (някой в темата по-рано го заподозря този сценарий преди няколко дни), е безумно!! Колко злоба, псувни, клетви и благопожелания преглътна Александра преди година. Колко смачкана, нещастна, с разклатено здраве беше... Абе, откачена история.
Да, абсолютно нездрава история, ако е вярно.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт