Vip Brother 2017 - тема 2

• 245 879
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 955
А, втори като Цуни няма. Joy

# 2 956
Ако някой добър ортодонт се заеме със захапката на Даниел, промяната ще е впечатляваща. Е, и коса, ако си насади.

# 2 957
  • София
Явно само аз съм на това мнение или поне досега само отрицателни коментари прочетох, но за мен Петканов е най-хубавият от мъжете в къщата, а и по принцип го намирам за нелош.

# 2 958
  • Тра-ла-ла
Даниел в лицето прилича на кон.

# 2 959
А добър ортодонт дали ще се справи с Мегз, това би било истинско предизвикателство за него Thinking

# 2 960
Всички играят роли, а при Марчето е потресаваща играта. Когато успокояваше Мегз говори толкова фалшиво, че и Мегз и Ваня се усетиха, че трябва да изслушат тирадата /ролята/, но едва ли са се впечатлили от настоятелната мантра, че всички са семейство и трябва да се подкрепят, когато някой е слаб. В същата ситуация с А.Богданска, оставиха я да си изиграе етюда, няма да се учудя ако и номинацията и не е замислена, за да се развие така сценария /за да има и интрига/.

# 2 961
А добър ортодонт дали ще се справи с Мегз, това би било истинско предизвикателство за него Thinking
Не е толкова сложно. Освен това като осъди този, който е сложил тоя капан за вълци в устата ѝ, новите зъби ще ѝ излезат безплатно, та и пари ще ѝ останат!

# 2 962
На Мегито зъбите може да са китайски  Mr. Green
https://www.aliexpress.com/item/3x50pcs-Dental-Ultra-Thin-Whiten … adaa091&tpp=1

# 2 963
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Скрит текст:
Скрит текст:

Приличат си, само зъбите са като на Мегз.  Laughing

# 2 964
https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/vanya-shchereva-zakhap … i_news290793.html

Продуцентите дали ще си отмъстят на Щерева за 'малките пишки' ?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 965
  • София
Хората си слагат шини на по 30 години, поне малко от малко да коригират, ама Мегз (ох, не знам защо, като тръгна да го пиша и ми звучи едно Ъ преди З) вече е сложила фасетите, сигурно са й казали нещо.

# 2 966
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
А всъщност с кого е изневерила Богданска?

Ето го притежателя на свещения пръст:

Скрит текст:

Не знам кой кого е преодолял, ама по време на тренировката на Мара, лицето на Алексче беше по-зелено и от банския й  hahaha А според промото довечера ще гледаме пак тренировка  Laughing

# 2 967
  • Тра-ла-ла
Анонс от ВБ
Цитат
Тази вечер засегнатата Александра ще сподели пред останалите, че една от причините да влезе в Къщата е да намери отговор на въпроса дали още обича Даниел, а дали историята на Алекс и Дани ще завърши с щастлив край, предстои да разберем! 😚 😋

# 2 968
Не мога да се съглася,че кариерата на Мария е успешна. WhistlingВинаги е била в сянка.
Определено! Джуджето драпа от години да е на върха, но стои долу в ниското и се гъзи  без да е кралица в чалгата. Гущеров и стопира пък напълно скариерата и хората я забравиха. А вече е дъртичка....

Петканов е като грозен кон.

Богданска класна мадама? Откога компаньоките са класни? Кое е класа да лапаш пръстета ли или друго? Пък и да те снимат, да показават на приятели как го лапаш, та и те да поискат?!
Мирси от такваз класа!
А да се мазниш на човек, който те е омаскарил и те е наричал к.рва публично класа ли е?!

# 2 969
Очаквах да е по-хубав от Петканов, но уви.

Общи условия

Активация на акаунт