Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 603
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 240
Тази игра беше обречена на провал, те не се познават още... Брадърчето е преценил, че е добре една седмица на боб.

# 3 241
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Александра да ѝ имам логиката, като забие в една мисъл и само Мария повтаря.

Това "Ми, нали си имате приказка с нея..." прозвуча като "нали и ти си на нейна страна"  Laughing

# 3 242
Не само, че не я посочи за красива Тотю, ами чак се и засегна, как може Александра да предположи такова нещо

# 3 243
"Аз и с шеф Петров си имам приказка, това прави ли го привлекателен?". Милата Мара, какъв удар ѝ нанесоха.

# 3 244
  • София
Сетих се на какъв типаж ми напомня Александра! На НВО наскоро даваха един сериал Игра на гаджета. Тя като визия и като стил е точно като главната героиня от филма, включително прическата е същата, рокличките са същите, като фигура и черти на лицето прилича. Не зная как се казва актрисата, но май е същата в главната роля на Историята на прислужницата, доколкото мяркам рекламите.

# 3 245
Алкохола е неограничен и безплатен, както в предишните сезони.

Както и Милде-то

# 3 246
Ох, още се хиля, като се сетя Тото как изгледа Алекс заради Мария... hahaha Joy
Мара не знам как ще го преживее.

# 3 247
Александра наистина е много красива и има страхотно тяло, но мисленето явно не е силната й страна.

# 3 248
Тото ми харесва в лице,симпатяга е.
Има хубави зелени очи.

# 3 249
  • Тра-ла-ла
Реално погледнато Алекс си е най-хубавата вътре. Има естествено излъчване, женствена е без да се налага да се цапоти или инжектира с тук-онуй

# 3 250
  • София
Не само, че не я посочи за красива Тотю, ами чак се и засегна, как може Александра да предположи такова нещо
Ах, ТотЮ........ JoyJoyJoy

# 3 251
Тото ми харесва в лице,симпатяга е.
Има хубави зелени очи.

И е искрен, искрен, ... до болка.Joy

# 3 252
Много обиден беше Тото като чу, че намира Мара за красива Laughing

# 3 253
Мегз каква лисица е , хубаво нареди Мария, по-приятелски естествено.

# 3 254
Много ясно, че ще се засегне Тотю. Все пак къщата е пълна с привлекателни млади жени, а тя баш Мара му заби.
Все едно той да каже, че на нея най-много и харесва Дани Милев.

Общи условия

Активация на акаунт