Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 077
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 375
  • Тра-ла-ла
Сякаш колежките ѝ по жанр само с интелигентни и бедни мъже се събират, за тези среди си е нормално, голямо чудо.
Малко милионер = много баджанак  Joy

# 3 376
Доста елементарен сценарий този сезон.
Да, и на мен не ми е толкова интересно... Sad
Че то на никой не му е интересно. Затова си правим веселото в темата.

# 3 377
Признавам си, че следя темата, а ВБ ми звучи за фон. От тук научавам кой какво и защо казал.

# 3 378
  • Испания
Мара като я изгони Гущеров, нали каза за нея, че не я влече семейния живот, ами нощния...Толкова за "дамата".
Тя затова влезе с пижама. Нощем се носи пижама.
Особено ако си ляга със Свинаря, пижамата е задължителна...  Joy

Ако си ляга със Свинаря, маската /или противогазът/ е задължителна, че гудите миришат.

# 3 379
Скрит текст:
Доста елементарен сценарий този сезон.
Да, и на мен не ми е толкова интересно... Sad
Че то на никой не му е интересно. Затова си правим веселото в темата.
Не дават достатъчно материал, тия випове, не ги е срам по 100 бона ще гушнат някои от тях, и такава посредствена тъпотия ни показват...сериала преди брадъра ми стана по интересен чесно. Crossing Arms

# 3 380
Гледам ги всички в хола като бяха.. ми то няма един лицеприятен за гледане!! Само Кассбие евентуално. Ваня с ужасни очила, шефа дебел, Сашка..там ви е ясно. То няма един приятен за гледане и слушане.
Видимо е  , че целият сезон е само заради лудия и неговата неверница.
За мен тая ако се върне при тоя лудия си е чиста стъпка назад. Не виждам един плюс, заради който тя да си съсипва живота и времето с тоя безделник. Не  , че тя е кой знае какво ама все пак..

# 3 381
За мен тая ако се върне при тоя лудия си е чиста стъпка назад. Не виждам един плюс, заради който тя да си съсипва живота и времето с тоя безделник. Не  , че тя е кой знае какво ама все пак..
Аре па ти бе! Я иди прочети две теми в СО, такива драми ежедневно се нищят там, та и по-абсурдни. Да не казвам, че всяка втора, пишеща тук, е имала такива иди ми-дойди ми с някоя голяяяма любов.

# 3 382
Не го отписвайте още, рано е. Ще го развъртят сценаристите: Сашка и Ваня ще излязат сестри без да са знаели, а Марги ще е тази, която ще издаде тайната. Шеф Петров без да иска, в скандал за кухнята, ще перне с ножа Джули по балоните и ще спука единия. Доктор Енджи, ще не ще, ще оказва първа помощ, но без уста в уста - да не си помисли нещо мъжа й. Сашка с едното око насред паниката си някоя вечер няма да догледа, че Тото е влязъл по нужда в тоалетната и ще се набута вътре - да повторим 9 въздишки и половина на Простуела. Алфредо ще се спъне в краката метър и десет на Алекс, ще счупи глезен и ще му пропадне бизнеса с танците. Ще я подгони да я съди и ще ги изкарат набързо. Ваня, след шока, че е сестра на Сашка, ще тръгне да се беси. Само Мария ще стане свидетел, но понеже е ниска няма да стигне въжето да я спаси. Дани М

# 3 383
Сашка и мен ме подразни с мрънкането си и ролята на жертва, аман! Алекс и тя, наистина заради този отвратитко ли влезе  Sad

# 3 384
Дани Милев и Антон ще се юрнат да помагат на Мичето, но и тримата, един върху друг, няма да са достатъчно високи да спасят Ваня. Тогава СЕМ вече ще ги спре - за сагрегация - делят се на популярни и непопулярни. Сашка с едното око ще закрие завесата, а Руслан ще изпее "Що така, бе, Миме" на публиката.

# 3 385
  • Тра-ла-ла
Не го отписвайте още, рано е. Ще го развъртят сценаристите: Сашка и Ваня ще излязат сестри без да са знаели, а Марги ще е тази, която ще издаде тайната. Шеф Петров без да иска, в скандал за кухнята, ще перне с ножа Джули по балоните и ще спука единия. Доктор Енджи, ще не ще, ще оказва първа помощ, но без уста в уста - да не си помисли нещо мъжа й. Сашка с едното око насред паниката си някоя вечер няма да догледа, че Тото е влязъл по нужда в тоалетната и ще се набута вътре - да повторим 9 въздишки и половина на Простуела. Алфредо ще се спъне в краката метър и десет на Алекс, ще счупи глезен и ще му пропадне бизнеса с танците. Ще я подгони да я съди и ще ги изкарат набързо. Ваня, след шока, че е сестра на Сашка, ще тръгне да се беси. Само Мария ще стане свидетел, но понеже е ниска няма да стигне въжето да я спаси. Дани М
Ми МьегзитУ, дье ще йе?! Пак в изпУвИдалнятЪ щИ сваля кичетУ и щИ изпущи купонЯ  Laughing

# 3 386
Кой е тоя свинар, изостанала съм с клюките.

# 3 387
  • Мюнхен
През цялото време от месеци се чудя от къде ми е познато това момиче. Всеки ден когато си проверявам сметката ми се появява Алекс, но не съм я познала. Когато започна ВБ ми светна, че е тя.

https://www.commerzbank.de/

# 3 388
  • DE
Аз пък днес в Пени се загледах на една реклама и май пак е тя  newsm78
Другият път ще снимам, може друг да се произнесе дали е тя  Grinning

# 3 389
Много скалъпено взе да става това с Дани и Алекс.
Тези продуценти съвсем ни взеха за прости.  Laughing
Чак и сезона го кръстиха любоФно, пък като гледам освен тях двамата други двойки няма, че да е любовен сезон. Дано да не стане като онзи Биг Брадър с Елена с рошавите вежди и ревливия и мъж, че банално става.

Общи условия

Активация на акаунт