Vip Brother 2017 - тема 2

• 240 935
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 435
А според мен, Ганито си е баш глупава. Стана ми известна покрай 'благотворителната' си дейност с подаряването на стария си силикон на абитуриентка. Добричка, но куха та дрънка!

Сашето ми напомни на Лили, не се ли обясняваше и тя така с диагнози...

# 3 436
Повечето сте на мнение, че Сашка не е злоблива, но аз мисля, че е злопаметна. Права беше, че не беше редно да я номинират само заради недъга й, но нямаше нужда да се обяснява на всеки отделно. Дано не го използва като коз.

# 3 437
Тя вече го използва, с което не съм съгласна, но съчувствам на Сашка, поне си каза, че е вътре за пари и иска да възроди кариерата си, защото трябва да изкара пари, малко са казвали истината, въпреки че всички знаем защо са влезли в къщата.

# 3 438
Сега си пуснах да гледам снощния епизод и ми прави впечатление, че много свободно ги оставят да обсъждат номинациите. Нали нямаха право да го правят? Но явно се усетиха, че така се създават още повече интриги и ги пуснаха на свобода. Което, според мен )по шеф Петроф, няма да им попречи с даден момент да ги накажат с намаляване на бюджета, защото не спазват правилата...

Марийка верно беше подпийнала и заваляше думите, а Дани се чудеше горкия как да подходи Grinning

# 3 439
Сашка е изключено да възроди кариерата си. Но все пак нищо не се знае, в България всичко е възможно. И Рени искаше това, но след края на участието й не съм чула нищо за нея.. но пък и не слушам такава музика. Може Нобела да прави песни. Laughing

# 3 440
За Рени и аз не знам, но участието ѝ във формата е култово.

# 3 441
На зъбатата й направиха забележка в изповедалнята, че няма право да е със слънчеви очила в къщата, а вчера имаше 2 кокошки с очила, що не ги наказват?

# 3 442
Енджи е много неуверена в себе си. Направо се изненадвам. Не съм я следила преди влизането й в къщата, та не я "познавам", но имаше вид на доста нахакана мадама. Вижте само тази стойка, тези присвити рамене говорят за неувереност.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 11:11 от Мишелин

# 3 443
Аз пък друго се замислих : как за два дни , напълно непознат , ще знае коя е любимата ти книга. То , не съм сигурна , дали аз самата зная коя е моята , та остава непознато другарче да знае. Много тъп въпрос. За да има палец надолу. Но Джули ги разкова.
Затова бяха такива въпросите - за да проявят съобразителност. Не беше нужно да кажат истината, а така да отговорят, че другият да се сети за евентуално  най-популярния, най-смешния, най-идейния и най-обсъжданите части на телата, и да даде същия отговор.

Енджи въобще не знае къде се намира и какво прави там. Като отнесена е и като част от интериора. И всичко това с бална рокля и бижута като за сватба.

# 3 444
Аз пък друго се замислих : как за два дни , напълно непознат , ще знае коя е любимата ти книга. То , не съм сигурна , дали аз самата зная коя е моята , та остава непознато другарче да знае. Много тъп въпрос. За да има палец надолу. Но Джули ги разкова.
Така де,и също как за два дни ще знаеш на кой му е най-голямо.... Mr. GreenВиж за повече дни  Joy JoyИзобщо въпросите бяха  Rolling Eyesспоред зависи кой седи на диванчето и как да го окепазят !!!

# 3 445
  • До морето
Добре де, кой е логичният отговор на въпроса "Колко са дълги краката на Богданска?" Б@хти въпроса, това да не е някакъв световноизвестен факт, че да го знаеш или да вкараш няква логика. Или си ги мерил, или не си!

# 3 446
  • София
Мисля, че когато номинациите са открити никога не са правили проблем да има обсъждане след тях.

# 3 447
Така е с въпросите, Алекс хич не съобрази. Първо като я питаха, възможно ли е Тото да се влюби в нея, тя каза да, а то е очевидно как той се дърпа от нея като от прокажена. После за най-привлекателна, точно пък той да харесва Мара чалгаджийката...невероятно.
А всъщност помните ли те как се оказаха двойка, защото той е там като сложен насила и недоволен.

# 3 448
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нищо ново няма да напиша, ама и аз да си кажа 😄
Тази любовна история Брадъре не ни е интересна грам. Моля те вземи си забележка и я прекрати 😒
Мара и други чужди думи знае, каза и "work out " че щяла да прави с Петканчо 😄
Много ми е смешна тази женица с напъните си да се покаже интелигентна😄
Ма пък Тотко направо я помете 😂
Сашка и тя прекали с тия епикризи като ги замятала там .
Те ако на всички номинации така се пенят, няколко сезона няма да им стигнат се изкажат ...

# 3 449
  • У Диспансера ...♥♥♥
Така е с въпросите, Алекс хич не съобрази. Първо като я питаха, възможно ли е Тото да се влюби в нея, тя каза да, а то е очевидно как той се дърпа от нея като от прокажена. После за най-привлекателна, точно пък той да харесва Мара чалгаджийката...невероятно.
А всъщност помните ли те как се оказаха двойка, защото той е там като сложен насила и недоволен.
Той се дърпа заради приятелката си отвън, именно и по тая причина посочи Енджито като най-привлекателна. Иначе съвсем други са му мислите.

Общи условия

Активация на акаунт