Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 077
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 630
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Дани на Алекс си има камера в къщата и си прави влогове - добре че е той, та да видим, че в къщата има и други освен него и Алекс на Дани  Laughing

# 3 631
  • София
Мара дали отстъпи първенството на лагера , след като никой не я предположи за най-красива.
Аз се притеснявам дали ще успее да преживее това унижение.  Mr. Green Сигурно ще спре да прави диалози с всички, които не я намират за по-по-най.  Rolling Eyes

# 3 632
  • линията между противоположните крайности
Мара дали отстъпи първенството на лагера , след като никой не я предположи за най-красива.
Аз се притеснявам дали ще успее да преживее това унижение.  Mr. Green Сигурно ще спре да прави диалози с всички, които не я намират за по-по-най.  Rolling Eyes

според мен, в къщата няма човек, който да е на нивото или под нейното(на мара), няма  по-обидно прост и  елементарен човек от нея.  горката неистово се мъчи с купешки лафове и думи да сътвори едно нормално изреченийце, да  изкара  що годе  културен изказ, но не би ...простото си остава просто. 

# 3 633
Датс ол!

# 3 634
Някой по-назад предположи, че няма да излиза никой. Ще "изкарат" едната близначка и ще трябва да живеят в къщата няколко дена без да ги надушат съквартирантите.... Плоска работа...

Да! И аз така мисля,банален сценарий,знаем го .
Но предполагам,че ще влезе друг.Като отварям страницата на Брадъра със списъка с участниците,има две празни места за снимки.Едната на Нило-то,но другата.... newsm78

# 3 635
Ох, като влезе и другата запетайка, ще има да се надскачат с Мара...

# 3 636

Какъвто е вулкан от злоба,при първи удобен случай,ще подпали , само нека й сипват редовно   Mr. GreenMr. Green

# 3 637
Ръстово или интеУектуално!?

# 3 638

В началото ще има много лицемерно мяууу,"миличко","маме","ти си  ми любимка" и в един момент като започнат да си ги мерят.... smile3521

# 3 639
Аз разбрах, че Николета ще влиза след като Мария излезе. Но може и да е слух.

# 3 640
А във ФБ какъв разгорещен спор се е разразил на тема "Александра най-красива ли е или напротив,грозен й бил носът...".Като са наскачали,като са започнали да се обиждат,големи разпри  Laughing Laughing.....Ама тази манИкенка имала фенове  Joy Joy

# 3 641
  • София
Датс ол!
Ааа, съмнявам се. След това ще спре да им слага "да папат" и чак после "That's all"!  Mr. Green

Като отварям страницата на Брадъра със списъка с участниците,има две празни места за снимки.Едната на Нило-то,но другата.... newsm78
Нали се носят слухове, че щяла да влиза с половинката си, сигурно за него.  Thinking

# 3 642
Това Датс ол ще стане култово. Laughing

# 3 643
Наистина срещам коментари, че Ники Михайлов щял да влиза...ама не твърдя, че е вярно.

# 3 644
  • София
Това Датс ол ще стане култово. Laughing
Да, като "Shut up, ok?" на Кичка от по-предния сезон.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт