Vip Brother 2017 - тема 2

• 240 915
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 735
  • Rock & Roll feeling ...

Колко хубави устни е имала Мария... Не мога да си обясня защо се е обезобразила така, наистина ли се харесва с тези джуки?!? На мен ми е гнусно да я гледам, отвращава ме.
Абе,хубава... Съвсем нормална уста. Но ги направи уродливи и спрямо сегашната й уста, тази, естествената й даже може да мине и за симпатична.

Мъжа на Енджи ми е такъв муньо. Никакъв кен. Тя е поддържана,симпатична,но много далеч от красива и чаровна.

Антон вместо да гледа като бито коте, да му нацепи (словесно) канчето на шеф Петров,който прилича на досадна злобна лелка. 

Твърде понеделнишки пост kaffeetrmker_2

# 3 736
Петров ако го номинират представяте ли си каква драма ще стане. Глави ще хвърчат вътре. Laughing

# 3 737

Bradley Cooper, Богданска е. Peace
quote author=Mирa link=topic=994801.msg35557730#msg35557730 date=1505664007]
Даже и едното момче, най вдясно, също е българин.
[/quote]

Мда, разрових, момчето се казва Сократ, явно снимат заедно

Довечера шоото е от 20 часа, да не закъснеете с пичиетътъ

# 3 738
  • sofia
Антон Стефанов е силен да пише жълти доноси, да взима сервилни интервюта и  да клюкари зад гърбовете на хората. Хич не вярвам да влезе в открит конфликт.
Пичиетата ще ги почна от по-рано, с цел лайфът да ми се стори интересен!

# 3 739
  • Испания
Днес Зайнеб и Танев няма да коментират при Гала. На тяхно място ще бъдат Влади Въргала и журналист.

# 3 740
Мегз, готЕни очила продава в олх и евтини Simple Smile
Скрит текст:

# 3 741
  • София
В анонса за утре май са покръкнали, Шеф Гъz нещо кльопаше Тончо Стефанов, а Мичето се беше разпищолила и кълчотеше дребен гъз в бял бански, който беше навлязъл стремително в нея изодзад Crazy Joy
А някой разбра ли какво каза тя, въртейки се,  че така заля в смях залата?  newsm78

От сега нататък /след като не я провъзгласиха за кралица на красотата/, ще я гледаме по бански, а може би и само по аксесоари... до припадък... Да видят те /а в частност Тото/ кон боб яде ли...  Joy

# 3 742
  • Rock & Roll feeling ...
В анонса за утре май са покръкнали, Шеф Гъz нещо кльопаше Тончо Стефанов, а Мичето се беше разпищолила и кълчотеше дребен гъз в бял бански, който беше навлязъл стремително в нея изодзад Crazy Joy
А някой разбра ли какво каза тя, въртейки се,  че така заля в смях залата?  newsm78
" Що така прозира тоя бански " чувам аз ...
Всички хубавини на Мария са много секс профилирани.  Прилича ми на жена,която дава да бъде оправяна навсякъде и даже намира някаква пълноценност в това, а не парцалива употребеност.

# 3 743
След малко ще си сипа едно пичие! Ама заради Владо В. може да ми дойде недостатъчно.

# 3 744
Не е ли малко ранХо бе...за пичиенце?

# 3 745
  • Испания
Не е ли малко ранХо бе...за пичиенце?

РанХо било. В Перник вече повръщ@т. /Ако не помните, това е "Пиян морков"/

# 3 746
О, довечера сигурно ще е интересно, надявам се. Ще се заредя с пичиета, няма шанс да ви изчета, но мярнах, че сте си говорили за кичето на Вальо. Joy

# 3 747
  • sofia
Ся с , Въргала, спокойно могат да кръстят предаването "На пиЧие".
За щастие съм на работа и не се налага да го гледам.Вярвам, ще го разкажете по-интересно, отколкото е.

# 3 748
  • София
" Що така прозира тоя бански " чувам аз ...
Благодаря Heart Eyes Май наистина така казва... щото може някой да не е забелязал, че е прозрачен... Joy

# 3 749
Тази година в На кафе е супер безинтересно. Не, че харесвам Антон, но сега са много лигави всички, говорят в един глас, в повечето случаи са на едно мнение и няма нито един обективен - все някой на някого е близък и не си казва реално мнението. Влади Въргала никак не ми е интересен и не става за коментатор. А как изобщо спечели неговото издание и до днес ми е непонятно. Имам друга представа за представителите на зодия лъв и той ми е странна птица.

ПП. Много от рано подкарахте пичиетата, да не проспите лайфа Wink

Общи условия

Активация на акаунт