Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 056
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Няма аромат, да. Това е втората причина, поради която го предпочитам, защото така не ми се "бие" с парфюма.

Сетих се за една спирала, която скоро се обсъждаше мисля в тази тема – http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=64 … amp;product_id=77
Никак не съм доволна от нея. От години не ми се беше размазвала спирала по горния и долния клепач, с нея това стана. И обемът никакъв го няма. Първо реших, че проблемът е от туша и пробвах с друг, но пак нямаше обем. Не съм я пробвала още с база, ще видя как ще се държи тогава.

# 421
Може ли една снимка на кристала на Балеа? Hug

# 422
  • София
За този става въпрос Simple Smile
Скрит текст:

# 423
Имам чувството, че от Lash Sensational - а ми изпадаха всички мигли, махането е ужас, имам няколко дегримьора и с никой не се изчиства напълно.

Много исках да се превърне в мой фаворит, но уви. Остава си тази, години наред ми е любимка:

https://luxplus.photos/files/uploads/products/loreal-volumissime … -black-7-5-ml.png

# 424
  • София
Какъв е ефектът с нея? Трябва ми спирала, бях решила да се пробвам с новата на Лореал, но видях снимка с нея в темата за спиралите и въобще не ми хареса – тежки, "претоварени" мигли, слепване... С Мис Хипи ми се получаваше същия ефект. Търся хубаво разресване, постепенно наслагване на туша и обем. Не знам каква да си взема, а не обичам да пробвам в магазините.

# 425
Какъв е ефектът с нея? Трябва ми спирала, бях решила да се пробвам с новата на Лореал, но видях снимка с нея в темата за спиралите и въобще не ми хареса – тежки, "претоварени" мигли, слепване... С Мис Хипи ми се получаваше същия ефект. Търся хубаво разресване, постепенно наслагване на туша и обем. Не знам каква да си взема, а не обичам да пробвам в магазините.

Тя е за обем, а освен това се води "carbon black", може би единствената, на която съм попадала и настина отговаря на обещанието за наситено черен цвят.
Не ми ги слепва, напротив, разресва ги. То всеки с миглите си де  Laughing за моите тя е незаменима. Докато Мейбълинската точно това прави - слепва ги, и ги подрежда някакси всеки косъм в различна посока Rolling Eyes

# 426
  • София
Четката ми изглежда добре. Освен да се престраша и да пробвам, че вече събрах 4 спирали, които няма да ползвам и не искам пета.
Преди години бях ползвала една на Мейбълин, която ми беше идеална и се опитвам да се сетя коя беше. Помня само, че беше жълта.  Май тази https://remedium.bg/make-up/maybelline-volume-express-colossal-m … ara-100black.html  Някой има ли впечатления от нея?

# 427

Пробвах тази за обем,доста суха,четката й ми беше много удобна,но я свалях ужасно трудно.Това ме отказа да я ползвам.
Другата,която е за удължаване, по-лесно ли се почиства?

Цитат
Имам чувството, че от Lash Sensational - а ми изпадаха всички мигли, махането е ужас, имам няколко дегримьора и с никой не се изчиства напълно.

Боже, никога не съм имала голям проблем със сваляне на спирала (освен ако не е била водоустойчива).
А съм човек, който обича много драматични мигли, съответно наслагва спирала до степен пълното им бетониране. В периода на Lash Sensational - имам 4 или 5 изразходени опаковки, ползвах това: http://bionat.bg/bg/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC/hyaluron+/hyaluron- … 0%B3%D0%B5%D0%BB/

Сега тази за обем, която въобще не е суха, впрочем, я свалям с гела на Гарниер с мицеларна вода + мицеларна вода на Neutrogena и честно казано, случва се на сутринта да имам лееека сянка под очите. Трябва да видя с любимата на Гарниер как ще е.

Сега за зимния период съм си наумила на мина на маслено почистване, даже евентуално ще го съчетая с кремест продукт, ако не успея да намеря гел с ph 5.5

# 428
Aйде,казвайте кой,какво отмъкна от днескашната шок цена в Лилли? Аз само 1 душ-гел на Ив Роше-мандарина и кедър.Laughing

# 429
Момичета, имате ли отзиви от червилата на Буржоа Velvet rouge edition https://www.google.bg/search?client=ms-android-xiaomi&ei=oBH … rc=niPte4vL1F8tzM:
Намалени са в Лили и много им се чудя, но пък не ми се дават 16 лв на вятъра.

# 430
  • Варна
Препоръчайте ми крем за лице за суха кожа. На 32 съм и положението е критично. Онзи ден си взех косово и арганово масло, мажа се, но ми трябва и крем  newsm78

# 431
  • София
Кайлис, Имам 06 . Червилото не е лошо има кадифен завършек и наситен цвят, трансферира се . Но това, което не харесвам, е изключително силната химическа миризма. Не знам дали си ги отваряла?

# 432
Ria, отворих тестерите, не усетих силна миризма, но може да са изветрели. Хвърлила съм око на 10. Много ми допадна.

# 433
Препоръчайте ми крем за лице за суха кожа. На 32 съм и положението е критично. Онзи ден си взех кокосово и арганово масло, мажа се, но ми трябва и крем  newsm78
Съветвам те да се ориентираш към бяла козметика от аптека.
Аз препоръчвам тези, защото ги имам и ползвам когато имам сухи участъци по кожата(при студено време). И защото познавам действието им.
Скрит текст:

# 434
Присъединявам се, ползвала съм А-derma I Bioderma, особено А-derma

Общи условия

Активация на акаунт