Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 203
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Пропуснала съм, за коя точно маска на Дав става на въпрос 😊

# 541
# 542
# 543
И преди написах за спиралата Paradise Extatic-много я харесвам. На мен не ми слепва миглите,нито ми се рони или размазва. Не седи тежко лично на моите мигли. При мен наистина дава ефект като тази на Too faced. За мен е наистина една от любимите ми от дрогерията

# 544
Знаете ли дали в дм или лили се продава този балсам/маска за коса на Регал

# 545
  • Стара Загора
Аз съм я виждала в Елитис тази серия.

# 546
  • В къЩи.
Скрит текст:
По препоръки в темата купих маската за коса с маслини на Гарние. Чудесно ми се отразява, много съм доволна Two Hearts
Някоя от другите им видове представя ли се на същото ниво?

Освен маската с маслини, имам и маската с мед, но с маслини е много по-добра.

Търся маска  подходяща за сух,сърбящ скалп,но мазна коса.
Искам да хидратира и овлажнява скалпа,но без да се налага да се мие косата по-често заради маската.
Горе посочените дали са подходящи?
Приемам и други предложения. Hug

п.п.За майка ми е,с къса коса е и се притеснява,че маската ще й омазни и сплеска косата.

# 547
Най-сетне се добрах до Дм и си купих крема, който ми препоръча mariqivanova на Aroma hyaluron+retinol, взех и един околоочен пак на Aroma collagen omega 3. Искам да ви попитам дали това, че са от различни серии ще попречи на едновременното им ползване?

# 548
  • Бургас
Не пречи,даже от различни марки да са.Аз редовно си комбинирам всякакви кремове от различни марки.

# 549
  • София
Имате ли отзиви за гримовете на Дермакол?

# 550
Момичета, онзи ден пазарувах в близкия DM и исках да взема това олио за коса на Балеа. Но не го открих, спряно ли е? Или просто при нас го нямаше.

# 551
Няма го, да. Както и моето любимо розово с термозащита. От всички видове бушу останало само това за боядисана коса. Дано да става въпрос само за смяна на опаковката и пак да ги върнат.

# 552
Имам спомен, че тук някой беше писал, че било със сменена опаковка. Или под формата на спрей... Ох, ще ви заблудя сигурно, ама не си спомням точно. Обаче и аз го използвам, та като свърши, ще бъда в потрес, ако го няма Sweat Smile

# 553
  • София
Да, точно него обсъждахме, че е с нова опаковка, сравнявахме състава му и беше същият, доколкото помня.

# 554
Вече е в малка 30мл. опаковка. В златиста кутийка.

Общи условия

Активация на акаунт