Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 152
  • 746
  •   1
Отговори
# 630

Искам спирала да се сваля лесно... Може би baby roll?

Ау, не!! Не си го й помисляй Satisfied Четири дена ходих с черно под очите, защото иначе щях да остана без мигли. Може би с нещо мазно ще се сваля по-лесно, обаче голям зор виждам аз лично...

# 631
  • Бургас
Baby Roll не се сваля лесно,но все пак двувазната мицеларна вода на Гарние се справя,не си оскубвам миглите.С търпение се сваля.Не ходя с черно под очите отдолу.

# 632
Е, добре, преувеличих малко Satisfied Не съм ходила с размазан грим, но е факт, че няколко дена отмивах по малко. Двуфазната на Гарние я имах преди няколко месеца, но никак не се разбирам с такъв тип продукти. Та, Baby Roll сега стои в режим на изчакване..

# 633
  • Пловдив
L i m a, milenaka, благодаря за отговорите за Биофреш.

# 634
  • Варна
Lash Paradise свалям като всяка друга спирала - малко почистващо мляко в дланите и нежно разтърквам, без особен натиск. След това отмивам с вода и мия лицето с гел, но очите - не повече. Не ми е създавала трудности.

# 635
Baby Roll се оказа доста трудна за почистване и при мен. Прави ми хубави миглите, но се сваля ужасно. Пробвах и с масла, но много ми щипе на очите, пари, люти... Crazy
В момента използвам една мицеларна вода на Balea, уж е за чувствителна кожа, а така щипе и от нея. Цялото ми лице става в една гъста бяла пяна, все едно е с измивен продукт. Явно това не е моята вода, а спиралата я оставям за по-късен етап, когато намеря нещо, с което не ми падат миглите от търкане

# 636
И аз свалям всякакви упорити спирали подобно на Тайга и нямам никакъв проблем- почистващо мляко обилно на пръстите, нанасям без памуче и разтърквам лекичко докато разтвори грима. После си помагам с памучно тампонче и всичко изчезва.

# 637
Благодаря много, момичета! Значи ще взема парадайс( ще е намалена в дм на 16 лв или някъде толкова) .За бейбито ми бяха колебанията, защото лятото по погрешка закупих лилавата и ми се наложи да я ползвам. Ами много лесно се сваляше, само с вода. Може да са различно тушовете вътре! А тези на Есънс са ужас- много разтваряне и пак съм като панда. А най-големия кошмар ми беше на буржоа- водоустойчивата.

# 638
С коя спирала на Есенс ставаш като панда? Аз досега не тъм имала проблем с това, само една водоустойчива на макс фактор не може да се махне с нищо.

# 639
Момичета, ползвах до сега спирала за вежди на Есенс - за блондинки. Преди това бях с такава на Лореал, но Есенската оцветява по-добре. Знаете ли друга марка спирала за вежди за блондинки, която да е малко по-тъмно рус нюанс от тази на Есенс ?

# 640
  • Sofia
Момичета, ползвах до сега спирала за вежди на Есенс - за блондинки. Преди това бях с такава на Лореал, но Есенската оцветява по-добре. Знаете ли друга марка спирала за вежди за блондинки, която да е малко по-тъмно рус нюанс от тази на Есенс ?

Не е много за тази тема, но не е много скъпа (20 лв) - спиралата за вежди на Sephora, цвят 01 Honey blonde. Уникален цвят, текстура, всичко  Peace

# 641

Не е много за тази тема, но не е много скъпа (20 лв) - спиралата за вежди на Sephora, цвят 01 Honey blonde. Уникален цвят, текстура, всичко  Peace
Много ти благодаря, но съм от Варна, а тук нямаме Сефора, ако не греша  Embarassed А ми се иска да тествам преди да поръчам.

# 642
  • Sofia
Е, нищо, ако имаш път към София, имай я предвид  Hug

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 16:04 от cutesmallcat

# 643
Е, нищо, ако имаш пък към София, имай я предвид  Hug

bouquet

# 644
Catrice имат цветна и я харесвам,но си спомням че е само 1 цвят и зависи дали ще ти пасне.

Общи условия

Активация на акаунт