Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 153
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
За накъдрената дама - пробвала ли си да разтръркаш малко количество подобен продукт и да "намачкаш" косата?
ако става въпрос за мен , защото аз исках съвет как да задържа къдриците повече от час ... не съм пробвала , но аз искам навита с маша , това намачкване не ме устройва , няма да се получи ефектът който търся ... като малка си я мачках така с пяна и изкарваше, но стоеше на клечки,супер изкуствено и задължително трябваше да се измие същия ден,защото на следващия ставаш като разплетена кошница в главата

# 91
А разбирам Simple Smile да, за къдрици с маша не е добър вариант, трябва ти нещо, с което да не се налага да пипаш косата.

# 92
Не мога да не споделя какво си купих  Mr. Green
Скрит текст:
Брутално готино ми се видя на живо, реших да си го взема, и някоя вечер по тъмно да го пробвам. Учудващо обаче се харесах и на дневна светлина, та си го подносвам, чат пат  Sunglasses

# 93
Къде блея, та чак на 7-ма страница се записвам?  smile3555
И аз не съм открила решение за къдрици.Моите същ се изправят до час-два.

# 94
  • Варна
Малко заредих провизии. Да видим кои ще работят и кои не:

Скрит текст:

# 95
  • София
Малко заредих провизии. Да видим кои ще работят и кои не:

Скрит текст:
Тайга, моля те дай повече информация за крема на Елеа и продуктите на Регал, които си купила.
Благодаря.

# 96
  • София
 И аз съм супер блейка - чак сега фиксирам новата тема.
И аз гледах тези Прити в Лили днес и много се чудех дали да не си купя нещо, но бързах да не закъснея за работа (колко глупаво от моя страна). Сега Лили ще ми е първа спирка Grinning

# 97
  • София
Препоръчайте нещо, с което могат да се фиксират  къдриците , за да издържат повече от час ... лакът не ми помага ... косата ми си има свое мнение и си се изправя

Косата ми е къдрава и дълга почти до кръста, но все пак понякога има нужда от допълнителна фиксация. Скоро си взех крем на Виктория Бюти за къдрици и се родих направо - задържа ги идеално до следващото къпане без да омазнява. Мирише на захарен памук.
Може ли снимка на този крем, миришeщ на захарен памук Stuck Out Tongue

# 98
За задържане на къдрици:
Пръскане със salt spray и добро разресване преди къдрене. Така хем държат, хем не са на клечки. Аз лично мокрият ефект не го харесвам и не го търся. С много права и тежка коса съм, нито обем държи, ако е над определена дължина, нито какви да е къдрици. С 28 мм маша се къдря, на 210 градуса, на втори ден след измиване. Със соления спрей успявам и на първия, тоест веднага след измиване.

Сега съм решила, че искам с 38 мм маша. Ефектът е невероятен, влюбена съм в косата си... и държи невероятните 45 минути. Ще се борим!

# 99
  • Бургас
Тайга,гаранция от мен,че нещата на Арома много ще ти харесат.Тези са за дами над 50,но зимата само тях ползвам.Първо попиват идеално,без кир ефект,без омазняване,после кожата става като кадифе.От сайта на Арома комплектът излиза най-евтино.Бях взела тези,както и тези за 30+.Този заа по-млада кожа ползвах сега,в жегите,разкошен също.
И Билка с мавруд много обичам,най-вече аромата.
Честито ти покупки,хубави са,ще чакам отзиви за другите неща.

# 100
За задържане на къдрици:
Пръскане със salt spray и добро разресване преди къдрене. Така хем държат, хем не са на клечки. Аз лично мокрият ефект не го харесвам и не го търся. С много права и тежка коса съм, нито обем държи, ако е над определена дължина, нито какви да е къдрици. С 28 мм маша се къдря, на 210 градуса, на втори ден след измиване. Със соления спрей успявам и на първия, тоест веднага след измиване.

Сега съм решила, че искам с 38 мм маша. Ефектът е невероятен, влюбена съм в косата си... и държи невероятните 45 минути. Ще се борим!
какъв е този спрей ? може ли повече инфо и снимка ? Бях взимала този и го изхвърлих, като го сложа на коса ми се гади от аромата , а и ми ставаше заплетена от него косата  

# 101
*малко извън темата,за което се извинявам* Колко дебела маша(без щипка) трябва да използвам за подобни вълни? Simple Smile

# 102
Минимум 32 мм, стабилно разресване и раздърпване на къдриците и доста спрей за обем и текстура на косата. Изглежда небрежна, а хич не е лесна прическа за жена с напълно права коса.

# 103
  • София
За задържане на къдрици:

какъв е този спрей ? може ли повече инфо и снимка ? Бях взимала този и го изхвърлих, като го сложа на коса ми се гади от аромата , а и ми ставаше заплетена от него косата  
Скрит текст:
И аз го имам, аз изхабих около 1/5 за един път, ефекта визуално ми харесва, но е допълнително изсушаване за така или иначе сухата ми коса.

# 104
  • София
Точно за този спрей говорех по напред, аз пък харесвам аромата му и най-вече ми върши чудна работа. От лакове и пяни ме сърби скалпа, с този солен спрей нямам проблем. А косата стои суха от него, но не я изсушава, като се измиеш косата си е същата каквато е била преди спрея.

Общи условия

Активация на акаунт