Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 193
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Отиваш в произволна дрогерия и разглеждаш цветовете. Аз не мога да коментирам номера на единични сенки, защото рядко си купувам такива, но хубава палитра, с която можеш да постигнеш грим в тези цветове е тази - една от любимите ми е, качеството на сенките е много добро, подходяща е както за ежедневен, така и за вечерен грим, а и цената и е много добра. Но трябва да я поръчаш от сайта.

# 286
  • Варна

Тези на Макс Фактор също не са лоши, аз имам вторите и доста ги ползвам за кафеникаво-сиви нюанси.

# 287
Ето от тази палитра съм доволна аз. Мисля, че с нея можеш да постигнеш подобен грим.

# 288
  • Бургас/Пз
Много ви благодаря , момичета, тези дни ще разгледам предложенията ви  Hug Hug

# 289
Някоя да е ползвала това? Изглежда много обещаващо, чак подозрително за тази цена:

Наясно съм, че най-вероятно молекулата на ХК няма да е правилният размер предвид цената, но е важно да има визуален ефект.

Ето от тази палитра съм доволна аз. Мисля, че с нея можеш да постигнеш подобен грим.

Ако момичето държи да получи цветовете като от примерната снимка, с тази палитра няма никакъв шанс.
На показания грим аз виждам ясно три цвята, може и повече да са. За начален, преливащ е използван матов taupe цвят с лилав подтон, нещо такова: https://www.google.de/search?q=taupe&source=lnms&tbm=isc … c=cta6x_dcO4gFxM:
По клепача е използвано сребристо с лилав подтон, точно си купих такова от Инглот, при желание мога да го измъкна от палитрата и да кажа номерчето. Тук внимавай да не използваш нещо прекалено светлосребристо, стои неестествено, пък и е демоде. Но съм почти сигурна, че отгоре има и пигмент.
А за опушване е ползван страхотен сиво-син матов цвят. Сега като го гледам ме е яд, че не си взех такъв. Нещо подобно търси: https://www.google.de/search?q=grey+with+blue+undertone&sour … c=nq-2Fiv3a7hp9M: Или по-скоро тук гледай комбинация между smoke и iron или anchor e най-точният сякаш. https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-605e1a74b880a8ee7ec09e71a8950872-c

Може би има четвърти цвят - студено лилаво, нанесено с прецизна четка точно в сгъвката, за да се осигури лилавото излъчване.

Почти никоя от показаните палитри няма да й свърши работа, защото гримът е студен. Петичките на Буржоа евентуално, хем са и хубавки, обаче те пък май нямат наистина матов цвят, все са им сатенени или баш блестящи.
Дано при такова показване на цветовете да съм помогнала, тъкмо си напълних цяла палитра с единички от инглот точно на база харесани гримове в нета^^

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 12:53 от bambinnah

# 290
Някоя да е ползвала това? Изглежда много обещаващо, чак подозрително за тази цена:
Скрит текст:

Наясно съм, че най-вероятно молекулата на ХК няма да е правилният размер предвид цената, но е важно да има визуален ефект.
Аз. Обаче ми се подуваха очите от него и не го измазах.

Ами на мен също ми се видяха в лилаво сенките и затова показах онези две лилави палитри, та чак се учудих, че всички други и показват сенки в кафяво, но реших, че нещо не ги виждам правилно на моя монитор. 🤔

# 291
  • София
Скрит текст:

[/quote]

И аз го ползвах, ефект никакъв при мен.Просто кремче, нищо друго.

# 292
  • Пловдив
Една приятелка ми похвали този сух шампоан...
Скрит текст:
Наистина ли става?

# 293
Горе-долу единия от двата, които наистина стават. Другият е на Balea.

# 294
  • Пловдив
Горе-долу единственият, който наистина става. Този на Balea, също.
Peace

п.п.този ли е?
Скрит текст:

# 295

Аз съм ползвала ампулите с хилауронова киселина от серията - страхотни. Кремчето не ми направи такова впечатление и така и не го изразходих.

# 296
Шампоанът Batiste също ми го препоръчаха като много добър, даже минах през Дм да си взема този за обем, но го нямаше и когато имам път през Елитис и го има, ще си го купя и ще дам отзиви.

# 297
Този сух шампоан ми харесва повече от на Батист:
За руса коса обаче взимам, въпреки че ми е кестенява. Този за кестенява не става.

# 298
И аз ползвам него. Peace

# 299
  • МАРС

Днес купих тези сладури от ДМ, били нов продукт, едва се спрях само на две, приличат на капсули за кафе. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт