Забременели след ин витро - Tема 39

• 55 007
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Кети, аз бях с високо кръвно през по-голямата част от бременността. Посещавах доц. Христова и постепенно увеличавахме дозата на Допегита (това пиех от самото начало). От 2х1 последните седмици бях на 4х2. И успях да устискам до 39 г.с. Ще овладее положението. Довери й се!
Момичета, подарявам 1 кутийка+1 блистер Утрогестан и две лепенки за след секцио- 1 водоустойчива и 1, не. Ако някой има нужда.

# 691
Аз пиех лайка, но гледах да не прекалявам с количеството, защото наистина я дават, че не е препоръчителна за бременност. Вече забравих защо.

В темата за бебета чета, че масово им изписват Виброцил. Защо не става за бременни? Не помня за колко големи бебета беше.

# 692
Към годинката ги дават.

А наистина, защо не може лайка?

# 693
Аз пиех чай от мента, любим ми е.
Може, не може по време на бременност, аз си го пиех и нищо ни нямаше и на двамата. Simple Smile

# 694
Това беше - и за лайка, и за мента:
Регулиращи цикъла – тези билки се използват при оскъдна или липсваща менструация и предизвикват кръвотечение. Затова трябва да ги избягвате през бременността, особено в първия триместър. Такива са седефчето и котенцето (обикновена съсънка). Към тази група спадат също лайката и ментата. Последните могат да се използват в по-късна бременност, но в умерени дози.

Жани, как сте? :*

# 695
Аха, благодаря!

# 696
Аз до момента 4 пъти лежах за задържане в Щерев и там абсолютно всяка сутрин чая е от мента и понякога от лайка. Та едва ли е особено непрепоръчителен щом влиза в болничното меню.

# 697
Електра Hug
Добре сме, вчера бяхме на първия профилактичен преглед при педиатъра в клиниката. Всичко е наред, само лявото оченце гурелясва, но му изписаха капки на малкия и масажче в основата на оченцето, надявам се да помогнат и да се оправи.
Иначе и аз като Кейти водя борба с цел кърмене, не се отказвам и се надявам да спечеля битката Grinning

# 698
Принципно всяка билка с разума консумация е полезна и изключително вредна при прекаляване. Така че същото е и за лайката и ментата и за всички останали билки и подбравки, част от които са забранени по време на бременност и кърмене.
Аз съм пила и си пия чай от лайка, липа и джинджифил. Лайката и липата рядко, заради алергията, но чай от пресен джинджифил и лимон всеки ден.
Ментата определено не ми понася на вкус и мирис - твърде силна ми е.

# 699
И аз преди да се разболея пиех всеки ден чай отмджинджифил и лимон, уж за имунната система, а много ми е противен и ми се гади от него. Странно, че го препоръчват против гадене.

Излезе ми микрото - масово Candida non-albicans. Възможно ли е от нея така да ме пари и боли уретрата? Преди години съм имала гъбички, не помня такова чудо да съм изпитвала.
И левкоцитите са 10-15 на поле, това предполагам пак е от гъбичките.

# 700
Да, ако не се пие с литри, нищо няма да стане. Вероятно. И се извинявам за лиричното отклонение, но за мен в Щерев са малко неадекватни като цяло Rolling Eyes

Жани, ако имаш нужда от помощ за кърменето пиши лс, ако мога ще помагам Hug

# 701
И аз преди да се разболея пиех всеки ден чай отмджинджифил и лимон, уж за имунната система, а много ми е противен и ми се гади от него. Странно, че го препоръчват против гадене.

Излезе ми микрото - масово Candida non-albicans. Възможно ли е от нея така да ме пари и боли уретрата? Преди години съм имала гъбички, не помня такова чудо да съм изпитвала.
И левкоцитите са 10-15 на поле, това предполагам пак е от гъбичките.

При мен беше 1:1 преди няколко седмици. Изписаха ми Полижинакс за 2 седмици, но сиптомите бяха същите.

# 702
Мистик, как е възможно?! Ужасна работа от инфекция в инфекция...Worried Възможно е от тях да ти пари.

# 703
  • София
Лайти, да възможно е миличка.
Нали това беше и моето съмнение Sad
И левкоцитите са от това, има възпаление и те са там за да го атакуват.
За това и прекомерната употреба на антибиотици не е добре, че избиват и нормалната флора.
Ще мине миличка, ама са досадни.
Аз миналата седмица пусках МБ (вл.  секрет), за моя най-голяма изненада нищо не е порастнало и гъби даое няма. Е като на персонал са ми затрили нативния препарат, ама карай Simple Smile

# 704
Благодаря ви за подкрепата. Просто това парене и болка ме докарват до лудост. Дано да мине бързо. А уж пиех двойна доза пробиотик заедно с антибиотика, но явно не е било достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт