Забременели след ин витро - Tема 39

• 55 013
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Кои пробиотици са подходящи за нас

# 706
  • София
Мистик, дано да е от това и да го овладеете по- бързо.

Сега пък се замислих за моята МБ. Пише, че не се изолират аеробни бактерии и кандидата е отрицателна, но пък левкоцитите са 10-12 на поле, преобладават лактобацили.  Тия левкоцити дали са наред?

На мен ми бяха изписали Омни биотик Панда с антибиотика. Явно е действал добре. Само, че аз си го пих на моя глава 6 дни с антибиотика и 6 дни след това, а докторката каза, само след това, че иначе нямало смисъл.

# 707
Мистик, дано да е от това и да го овладеете по- бързо.

Сега пък се замислих за моята МБ. Пише, че не се изолират аеробни бактерии и кандидата е отрицателна, но пък левкоцитите са 10-12 на поле, преобладават лактобацили.  Тия левкоцити дали са наред?

На мен ми бяха изписали Омни биотик Панда с антибиотика. Явно е действал добре. Само, че аз си го пих на моя глава 6 дни с антибиотика и 6 дни след това, а докторката каза, само след това, че иначе нямало смисъл.

Понякога при бременност знам, че могат да се увеличат без причина (при кръвните, предполагам и с другите е така). Ако имаш т.нар. раничка на шийката, може и от там да е. Като заключение пише ли нещо на изследването?

# 708
  • София
При кръвните са ми също завишени към 11,5. В заключение не пише нищо, а за раничка никой нищо не ми е казал до сега. Вкарах се в чуденка.?

# 709
Електра, благодаря Hug
Ще се възползвам и ако имам питания ще ти драсна.

# 710
  • София
Елдорадо, не ги мисли тези левкоцити щом няма изолиран причинител на възпаление. Лигавиците (особено влагалището в момента не са като в небременно състояние.
Относно пробиотика -той се пие след приключване на лечението с антибиотика, иначе с антибиотика избиваме и бактериите в пробиотика

# 711
Относно пробиотика -той се пие след приключване на лечението с антибиотика, иначе с антибиотика избиваме и бактериите в пробиотика

Знам, знам, аз го пиех пробиотика с отстояние от антибиотика. А и си го пия постоянно, просто по време на лечението и една седмица след него взимах двойна доза.

Съжалявам за поредните постове, не знам как станаха.

# 712
  • София
Нандинче, мерси! Flowers Bouquet
Иначе и аз знам, ама много ме е страх от гъби, и затова го пиех някъде по средата между двата приема на антибиотик и още 6 дни след това.

# 713
  • София
И след антибиотик може да слагате лактобацили във влагалището

# 714
Така профилактично мога ли да си взема пробиотик

# 715
Така профилактично мога ли да си взема пробиотик

Разбира се. И АГ и гастрото ми казват, че може да се пие през цялата бременност.

# 716
  • София
Кети, тази дължина на шийката е добра. Доколкото ми казаха моите двама АГ първо дължината при всяка жена е различна (моята например била дълга), а и второ няма конкретни см за всякка седмица. Аз например до 25 г.с. бях с 34-38 мм, после в 27 г.с. малко попрекалявах с разходки по цял ден, стана 25 мм и дори тогава не ми изписаха нищо. Полежавах вкъщи, но не по цял ден, готвех, чистих и т.н. и стана 36 мм в 29 г.с. Сега я мерят през десетина дена и е все 29 мм. (с близнаци съм в 32 г.с.)  АГ на ФМ ми каза дори, че за две бебета е опасно шийка около 20мм и надолу. Купи си колан, задължително, мен ме облекчи. Доколкото знам Но-шпа казват да се пие само при нужда, а не поатоянно. Аз исках да го пия превантивно, не заради контракции, а заради постоянната тежест, но АГ на ЖК ми каза само при нужда. А за кръвното ми казаха, че трябва да следя са не е по- високо от моето собствено преди бременността, т.е. аз съм с 100-110/ 60-80 по принцип и за мен било опасно кръвно 130 и нагоре. Винаги вкъщи имам около 100/60  а на прегледите ми е 115/ 70-80 (сигурно защото все търча и закъснявам). Така и с шийката и с кръвното зависи какви са твоите лични показатели преди бременността. Важното е да се следиш и се успокоиш.
Исках да попитам за тоновете- кога си записахте час, моята АГ каза след 34 сесмица, т.е. 34 навършена или направо за 35 навършена г.с. да записвам?

# 717
  • София
Здравейте, момичета! Приемате ли още една бъдеща мама?  Simple Smile
Следя ви от известно време, но все не се престрашавах да пиша. Радвам се с всяко новородено бебче и скърбя с болките и проблемите ви. С някои от вас се познаваме от друга тема и много се радвам, че и аз вече мога да пиша тук.

На 30 г. съм и след 5 годишна борба, чакаме своята госпожица с голямо нетърпение. Минахме през големи препятствия (както всяка една от вас), но продължаваме напред! Аз все още имам неразположения с храненето, но се надявам скоро и това да премине. Еее, в началото беше много страшно, но вече е по-добре положението.
До скоро и аз не усещах бебето и много се притеснявах, но от няколко дни усещам разни странни движения и се надявам да е то. В понеделник съм на ФМ и нямам търпение вече да видя какво става с малката. 

Хубав и усмихнат ден на всички!  Simple Smile

# 718
Рени, честито и добре дошла Hug

# 719
Рени, най-после да те видя и тук!  Hug Хайде чакаме те само с хубави новини след ФМ!

Мистик, ужасно е това с повтарящите се инфекции. Много добре те разбирам!  Sad Какво ти изписаха този път? И според мен е напълно възможно от това да са били неразположенията. Дано бързо да ги преборите.  Praynig

За пробиотици, и аз с тези 4 АБ дето пих от няколко месеца не съм ги спирала - пия БиоБаланс и Провиотик. Нямам идея дали са добри, на мен ми се отразяват добре.  Peace

За лактобацилите, които се слагат във влагалището някоя бъдеща или настояща мама ще препоръча ли такива, от които е доволна? Аз съм чувала само за Гинофилус и Флоражин, но нямам идея дали вършат работа, никога не съм ползвала. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт