Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 20

• 39 363
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Анжел - 13-14 годишен младеж. Майка му му вика Анджи! ooooh!

# 361
  • София
Златия - дете.

# 362
Вадим си е нормално руско име. Веспасиана - от император Веспасиан? ДевОра е старо българско име, рядко срещано, но ми харесва. Предполагам е форма на Дебора. Дочо също си ебългарско име, вярно човек не очаква да го срещне при дете. Елмира е мюсюлманско, не знам точно от какъв произход, но ми харесва.

# 363
  • Германия
Дочо доколкото знам е било доста често срещано в троянския Балкан, имах съсед на мойте възраст, който така се казваше. Ужасно име, не мислех че всеоще някой си причинява това на детето си

# 364
  • Пловдив
Едоина
Магдалена Велика (може да съм го споменавала назад)
Есмералда (от ромски произход)

# 365
  • Пловдив
Наум. Бебе на 9 месеца. Не че не съм чувала името и преди, но за малко бебенце ми се струва направо абсурдно, колкото и да не съм против традицията да се кръщават на баби и дядовци. Мисля, че при подобни имена може да се измисли по-съвременен вариант с буквата например.

# 366
Наум. Бебе на 9 месеца. Не че не съм чувала името и преди, но за малко бебенце ми се струва направо абсурдно, колкото и да не съм против традицията да се кръщават на баби и дядовци. Мисля, че при подобни имена може да се измисли по-съвременен вариант с буквата например.

Хубаво, стойностно име. Един от учениците на Кирил и Методий, с огромно влияние за разпространение на писмеността и културата у нас. А бебенцето няма да е все малко бебенце.Браво на родителите за избора!

# 367
  • Варна
Евелина

# 368
Цицилия за пръв път го срещнах във Фейсбук,има жена с такова име.

# 369
  • София
Идвам с Кай Огнянов, 10-12 годишен

# 370
  • Пловдив
Хм, Наум и на мен не ми се вижда лошо и за дете.
Сещам се, че в детската градина на племенничката на една моя приятелка имаше някакъв Климент, това е било около 1997-99 година някъде, и на моята приятелка също и се виждаше много странно дете да се казва така.

# 371
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Фидана - момиче на 20 години.

# 372
  • Пловдив
Ами явно всеки си има вкус. На мен лично Наум изобщо не ми харесва. Ангеларий - също. Докато Климент го приемам повече и по ми се нрави. От останалите имена на ученици на Кирил и Методий също например одобрявам Сава, но Горазд не го смятам за подходящо. Не че има значение, просто си разсъждавам за моя си вкус Simple Smile

# 373
  • Пловдив
Ааа, за Ангеларий и Горазд нищо не съм казала аз.  Laughing

# 374
  • Пловдив
Защото за учениците на Кирил и Методий стана дума, та им обсъдих имената на всичките  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт