Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 86 346
  • 775
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Това ли е крайния резултат? Ще нанасяш ли още някакви бои?

Vuv, много харесвам 9.32 на Кюн, както и 9.23. Честито!

# 241
Момичета, моля ви за съвет, прикачвам снимка с молба да кажете кой нюанс на русото би бил най-подходящ за моята кожа и очи, този, който виждате, на мен лично не ми допада, сякаш е много светъл, благодаря предварително на отзовалите се.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 21:48 от bubanka

# 242
Според мен този ти отива, не знам защо искаш да го променяш. Нюансите падат до седмица, две. Аз съм сходна като тип-светли очи и тъмно руса естествен коса, правя се в пепеливи нюанси, но те се измиват. С каква боя се боядисваш?

# 243
  • В полите на Пирин планина
Пагане, според мен с по-тъмно и по-студено русо ще ти е по-добре. Също може и някакъв по-топъл нюанс да ти подхожда, заради светлата кожа и очи. Нещо ягодово русо, но то е капризен цвят и може да изпие на рижо.

# 244
Brummm, Lady Brine, благодаря, че се включихте, номерът на боята е 9,32, Мажирел, води се ирисово русо и действително има лилавеникъв отенък, но след 2-3 измивания пада ( в случая на снимката изобщо не се вижда такъв). Аз също мисля, че малко по-тъмен цвят на ниво 8 да кажем, ще стои по-добре, но само си го мисля, затова и помолих за съвет. Признавам, че от ягодовото русо съм изкушена, но наистина трябва много да си помисля, защото трудно се поддържа. Благодаря ви още веднъж за включването.

# 245
Brummm, Lady Brine, благодаря, че се включихте, номерът на боята е 9,32, Мажирел, води се ирисово русо и действително има лилавеникъв отенък, но след 2-3 измивания пада ( в случая на снимката изобщо не се вижда такъв). Аз също мисля, че малко по-тъмен цвят на ниво 8 да кажем, ще стои по-добре, но само си го мисля, затова и помолих за съвет. Признавам, че от ягодовото русо съм изкушена, но наистина трябва много да си помисля, защото трудно се поддържа. Благодаря ви още веднъж за включването.

Тъкмо си мислех, че на сини очи много подхожда червена коса. С жълта кожа и сини очи, си точно за ягодово русо.

# 246
Проблемът с ягодовото русо / не с медното / е че се измива на едно или две къпания. Не трудно, според мен почти невъзможно е да се поддържа. Това от моите опити. Не знам дали някой друг е задържал повече отенъка.

# 247
   ей това на мен много ми харесва

# 248
   ей това на мен много ми харесва
Това са кичури или балеаж май, боядисани в роуз голд

# 249
Ама си е руса коса това отдолу,нали? Както и това,което вече май не е руса основата отдолу

# 250
Ааа предното си беше тъмно русо. Това ми бие на червено, без грам русо. Може и да има някой кичур, ама ми е доста червено.

# 251
здравейте момичета ,имам голям проблем ходих на фризьор да ми боядиса корените и ми направи рижаво-жълти корени много по-тъмни от моята коса....Какво да правя сега и може ли да се оправи това?Pensive
Скрит текст:

# 252
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Вземи си Лорвен,аз също съм със много тъмен корен и с 901 се справям перфектно.Мажа само корен със 30-ка оксидант.

# 253
Просто косата ти е по светла от корените. Боята не е била достатъчно силна според мен. Моя корен не изсветлява с 9 ки. Ползвам 10 ка с 30 оксидант.

# 254
  • Варна
  +1  боядисвай корена с 10-ка не с 9-ка и при мен с 9-ка след две седмици изглежда по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт