Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 85 566
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
Милена, помислих, че е в боята Laughing
Скрит текст:
По какъв начин лавандуловото масло помага на дъщеря ти? За първи път чувам... newsm78

# 466
  • София
Милена, помислих, че е в боята Laughing
Скрит текст:
По какъв начин лавандуловото масло помага на дъщеря ти? За първи път чувам... newsm78
Скрит текст:
Прави се масаж с лавандулово масло. Помага при главоболие, болки в корема, анорексия и други Simple Smile

# 467
За много години  bouquet
С пожелания за красиви и здрави косички  Hug

А ето и обещаната снимка от мен .

Скрит текст:

А това е от преди боядисването.....разлика минимална  ,почти никаква Simple Smile

# 468
Артемис ЧНГ. Хубав ти е цвета, предния също го виждам 9-ка, затова само нюанса е различен, но е хубаво и се вижда. Моята беше с боя 9-ка и 6, но и твърде тъмна. На мен ми харесва как ти се е получило.

# 469
За мен почти няма разлика ,косата ми жълтее и каквото и да слагам няма голяма разлика.
Ето снимки от преди 
Скрит текст:
Тук съм с 8.11 на лореал

Тук не знам с каква марка  съм се правила ,но е девятка

Преди каквато и боя да ползвах се получаваше нещо ,а сега след тези опити да я потъмня (исках това което получих с 8.11 ,но не се задържа)стана една жълта и ни напред ни назад  #2gunfire

# 470
  • Варна
 Според мен не гони тониране с боя......Какъв оксидант ползваш при наслагване на цвят/би следвало да е най-слабия нали?/. Хубав ти е цвета матирай с баласми ако толкова те дразни жълтото.

# 471
Така и правя ,слагам  Леганца и така пооправям жълтото.
Но искам предишната си коса  Simple Smile ,която се влияеше от всички бои.

# 472
С лореалскта също ми харесва косата ти. От витамин С и маска с масло, витамини и ракия редуване би трябвало да паде тъмното. Ако е по-упорит пигмента с няколко пъти мазане, но трябва да падне.

# 473
На мен много ми харесва сегашния цвят, не виждам жълто, натурално светло русо е за мен. Пепелната осмица не ми допада, честно казано.

# 474
ЧНГ на всички! bouquet
Артемис, на мен ми харесват  и по-светлият, и по-пепелният цвят на косатат ти. Simple Smile Пристрастна съм към пепелното Heart Eyes , мисля, че има много интересни варианти. Но в никакъв случай по-светлият цвят не го виждам жълт, а натурално русо Wink Само в сравнение с пепелното би могъл да се нарече "по-жълт".
Аз си правих маслена маска като в нея бях добавила и малко Леганца (пак сребърно русо) преди дни. Обаче явно маслата и Леганцата не са се смесили съвсем добре newsm78 , защото (само под определен ъгъл се вижда) как на места косата е "по-сребърна" Rolling Eyes Не е нещо което се забелязва от другите- дори аз го виждам при определени условия, но очаквах Леганцата да се смеси с маслата напълно при нанасянето на косата.  Mr. Green Масажирах много добре уж, разресах добре, бях размесила предварително в купичката всичко.....явно вече ще използвам тониращ балсам и маслена маска поотделно Grinning hahaha

# 475
Много ми харесва по - светло русия цвят. Другият ми е много тъмен.
Относно Леганзата - според мен не е от смесването, а от различно светлите кичури в русата коса. Няма как да знам дали е така при теб, но обикновено там където косата е по светла, естествено, оцветлителя хваща по-силно и става по сивеещо. А и с балсам според мен ням как да се оцвети така равномерно косата, както с боя. То и с боя не винаги се получава еднакво де, много зависи от косата и от състоянието й преди боядисване или тониране.
ЧНГ на всички

# 476
Честита Нова Година..Живи и Здрави момичета...а ето ме и мен след неколкократно измиване и маслена маска..цветът е под всякаква критика...на петна и различни нюанси...ужас просто

# 477
brummmm, косата си ми е равномерна, бих казала Grinning Не се вижда "зебровото" оцветяване Mr. Green , само аз под определен ъгъл забелязвам. Има по милиметър-два по-светло, напречно на косъма Shocked Все едно там е имало съвсем малки капчици от тониращия балсам....Но следващия път маслената маска и балсама ще са поотделно, за всеки случай. Peace
Ок ли е да използвам тониращ балсам всяка седмица? Thinking
Мигленка, а какъв беше изходния цвят преди? И какъв цвят искаш?

# 478
Изходният цвят беше черен....а този който искам е тъмно златисто русо

# 479
Бих казала, че доста е паднал цвета след няколко измивания и маслена маска newsm78 Струва ми се, че това което искаш е възможно за поостигане от тази основа.

Общи условия

Активация на акаунт