Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 85 567
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
Aми на някои бои почти всичко им червенее, а моята по принцип не избива на червено и лесно се изсветлява. Но от горчивия ми опит с Шварцкоф от кварталния  магазин, вместо да стане сиво тъмно русо, каквато ми е с момента и каквато  боя взех по каталог, тя  стана кестенява с червен отенък,  който на всетлина повече си личи. Сега когато е сива, на светлина жълтее, то аз и жълто покривах. Ако ти червенее косата, сменяй боята.

# 451
  • София
Използвам тази:
https://www.google.bg/search?biw=1366&bih=647&tbm=isch&a … rc=Qy_Is4GBur-xoM:
При следващото боядисване имам желание да ползвам Lorvenn, но не съм се спряла на номер все още. Искам да не е много русо, но да е сиво Simple Smile

# 452
Тая боя била американска... Сподели отзиви? Доволна ли си?

# 453
Тук в ибей твърдят, че боята е италианска.... Mr. Green newsm78 От други източници оставам с впечатлението, че е американска.... Crazy
https://www.ebay.co.uk/itm/3DeLuXe-Italian-Permanent-Colour-Dye- … :Sv0AAOSwVctY5SB1
Това е май единствената боя която (до момента) е по-евтина тук, отколкото в БГ Mr. Green При това опаковката е от 100мл. newsm78
https://www.ebay.it/itm/TINTURA-capelli-3Deluxe-colore-professio … nte-/161163548182
Мнение за Олиосета (боята)? newsm78 Покривност (като за безамонячна обещават много), като количество 50мл боя+ 75мл оксидант достатъчно ли е да покрие коса почти до средата на гърба (моята е гъста, но на пластове, т.е. не навсякъде е чак толкова дълга), трайност...??? Как се усеща на скалпа по време на боядисването- щипене, парене, неприятен мирис? Също така, нормална ли е цена от 17 евро за 50 мл? Shocked

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 17:54 от dolce miele

# 454
  • София
Доволна съм от 8.1 на 3deluxe. Получи се цвета който исках, но с 9.1 не се получи. Не се сива, а жълтее /което исках да избегна/. Чувствам косата си мека и жизнена след боядисване Simple Smile
На сайта им пише че е италианска фирма с офис в Ню Йорк. Simple Smile
http://www.3deluxeusa.com/company.aspx

# 455
Милена, а мирише ли по време на боядисване много неприятно, щипе ли на скалпа? Като чета...обещават много меко и щадящо боядисване, което ми е интересно как постигат.... newsm78

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 01:36 от dolce miele

# 456
  • София
dolce miele, цвета ти е страхотен. Simple Smile
Мирише но не е болка за умиране. В сравнение с обикновените бои си е направо супер. Търсих нещо което не мирише силно и остро заради бебето Simple Smile
Не щипе, освен ако нямаш раничка на главата. Понеже не ми понесе маслото от лавандула на скалпа та имам няколко раздразнени пъпки и там щипе много. Щадящо боядисване чак не е. Ако не сложа балсам на косата си няма как да я среша и седи на клечки. Но като сложа косата ми е жива, мека и страхотна. Преди ползвах Syoss и при нея дори с балсам косата ми изглеждаше и я чувствах ужасно.

# 457
Аз да споделя за моето преминаване от медено оранжев цвят на косата към естествения ми тъмно рус цвят...  Навсякъде четох, че това е невъзможно без обезцветяване, но аз все пак реших да опитам... Първо отидох на фризьор и отрязах дългата си почти до кръста коса, късо до раменете... Така дълго боядисваната и изтощена коса се премахна... После взех безамонячната боя Лореал Иноа и смесих 1:1 цветове 7,0 (средно натурално русо) и 7,1 (средно пепелно русо) и боядисах цялата коса... Оранжевото се покри добре, но след няколко измивания отново изби... След това отидох на фризьор и си направих руси кичури... По препоръка на фризьорката, когато ми избие много меденото, да намажа косата за 10-на минути само с Иноа 7,1... Един вид тониране... И наистина има ефект, който издържа при мен 2-3 седмици... През другото време ползвам шампоан за блондинки (този лилавия)... Вече мога да кажа, че съм блондинка на леки преливащи се по-светли кичури... Получи се много лесно, бързо и естествено... Без обезцветяване, без изтощаване на косата... Тонирането може да се прави с пепелно руса боя или тонер за блондинки... Държи се толкова на косата, докато се получи желания пепелен оттенък... Съжалявам, че някои тонери например на Wella, не могат да се намерят на нашия пазар... Има и доста американски марки, които също само в амазона могат да се поръчат... Меденото и червеното са доста упорити като пигмент и само потъмняване може да ги покрие трайно... Но все пак има начини и при светли коси да се премахнат постепенно и "безболезнено" от косата... Не е мисия невъзможна... Mr. Green Joy Peace

# 458
Лунна пътека, толкова хвалене, дай една снимка да видим.

Долче миеле, цвета ти ми харесва. Ти искаш да го променяш ли, или търсиш по щадяща боя само?

# 459
Долче миеле, цвета ти ми харесва. Ти искаш да го променяш ли, или търсиш по щадяща боя само?
Може би ми се иска да е още една идея по-светло. Laughing За мен щадящата боя е много важна, доскоро имах много сериозен проблем с хемоглобина и се отрази и на косата. Аз обаче се бях боядисала за първи път точно 2 седмици преди да си направя кръвните изследвания Crazy При второто боядисване фризьорката допълнително ми увреди косата (окапаха доста косъмчета над челото). Сега се боядисвам с Гарние Олиа- супер усещане на главата, мирише много приятно, но очаквах да става една идея по-светъл цветът (но с амонячната боя, пак 10,1 също не ставаше по-светъл цветът- даже с Гарнието е по-хубав оттенъкът). Ако не намеря друга по-подходяща и едновременно щадяща боя бих си останала със сегашната... Rolling Eyes
Милена, мерси.  Grinning Лавандуловото масло е в боята значи.
Лунна пътека, не за първи път чувам да хвалят Лореал Иноа.  Simple Smile

# 460
Понеже не мога да качвам снимки тук, който иска да ми прати е-мейл на лични, ще пратя снимки преди и сега... Laughing

# 461
И тук лесно се качват вече снимки.

# 462
Абе нали трябва да се качат първо снимките на сайт и после да се копира пътя... Сайта, в който бях регистрирана май вече не съществува...  newsm78 Сега ще пробвам да видя дали мога да направя нещо...

# 463
С новата версия може директно или с линк.

# 464
  • София
Долче миеле, не е в боята. Обърках маслата при маслена маска за косата Simple Smile Използвам го за дъщеря ми, че има сериозни проблеми с яденето /смята се за дебела а е 24кг/

Общи условия

Активация на акаунт