Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 85 579
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
Косата изглежда ОК като за след двоен блондор. Цвета си е много добре - интересен е.
На твое място бих се съсредоточила в овлажняващи и реконструиращи маски и грижи и ще спра със самодейността в боядисването.
При първа възможност посети тая фризьорка там и искай мнение.

# 436
Много благодаря  на всички за съветите и най-вече за доброто отношение впредвид безрасъдната ми постъпка..определено ще правя маски ..а цвета който искам един ден да постигна е този..

# 437
  • Варна
 Този цвят не е невъзможен при твоята основа,но отиди на фризьор задължително. Червеното е много тегав цвят за махане/лично проверено/. Ударна хидратация прави в момента/виж домашния еластисайзър/ и си вземи някоя добра възстановяваща маска.

# 438
По краищата ми се вижда черно, може би е от светлината, не изглежда изгоряла. Иначе е много красиво червена Simple Smile, но явно ти не търсиш това. Няма да стане с боя според мен. Червеният пигмент няма да падне с 8.1 примерно. Така мисля, де. Според мен ще трябва още веднъж сваляне на цвят за да стане тъмно русо.

# 439
  • София
Здравейте момичета. От известно време ви чета. Споделяте интересни и полезни неща. Естествената ми коса е това:
Скрит текст:
10 години бях така:
Скрит текст:
Сега сама без фризьор си направих цвета до 9.1 за 10 дни, но с много маски, балсами и подхранване Simple Smile
P.S. Не ме цитирайте. Ще изтрия снимките по-късно Simple Smile

# 440
  • Варна
 Уау искам да го видя това  Laughing newsm78 #Crazy 9.1 на тая основа сама за 10 дни?????

Иииии стеахотна коса имаш дано да е такава и в момента.  Hug

# 441
  • София
След 1 курс на химиотерапия, вече не е такава Simple Smile
Ето я в момента, но снимката не е добра заради изкуствената светлина:
Скрит текст:

# 442
Миленче, успех в лечението 🤗
Естествената ти коса е много хубав цвят.

# 443
  • Варна
 Миленка много е хубава и в момента.  Hug. Дано всичко е ок от тук нататък  Hug Hug Hug

# 444
  • София
Благодаря ви. Терапията ми беше на 12 /между русото и червеното/. Когато всичко свърши добре и косата ми порасна отново /към 20/ се направих червена. И така до 37 Simple Smile

# 445
Страхотна коса, браво. Как я изсветли?

# 446
Страхотна коса, браво. Как я изсветли?
И на мен ми е интересно това. Grinning Страхотен естествен цвят имаш Heart Eyes
А "привилегия" на русите коси ли е да придобиват оранжеви, рижави, червенеещи и т.н. оттенъци при снимки особено със светкавица? newsm78 При положение, че в действителност няма такива оттенъци косата. Преди да започна да се боядисвам (изсветлявам) естествената ми тъмно пепелно руса коса не се повлияваше чаааак толкова от светкавиците- да, изглеждаше по-тъмна или светла в зависимост от светлината или качеството на снимката, но без избиване към червено или оранжево чак (освен ако не съм застанала до червен прожектор Mr. Green ).....Сравнявам снимки на които сме аз и дъщеря ми (тя е кестенява, не много светло, но с отблясъци подобни на естествената ми коса, но и с червен пигмент също)- нейната коса си изглежда почти еднаква, а моята според това как отразява светкавицата и според осветеността е коренно различна... Rolling Eyes

# 447
  • София
С 2 опаковки Decolor станах като морков, но голяма част от боята натрупвана с години падна Simple Smile и си взех изсветлител на арома колор, и стана Simple Smile После косата ми беше като метла, но с много масла, маски и малко подкъсяване се оправи.
След това я боядисах с 8.1, а преди 2-3 дни с 9.1 Simple Smile
dolce miele, явно е екстра към русата боя Simple Smile И аз видях че на снимката излиза много шарена и странна. Утре ще пробвам на естествена светлина какво ще се получи. Simple Smile

# 448
На естествена светлина на сянка, естествена на слънце, на лампа 3 различни цвята е моята. И в огледалото като се гледам, отделно снимката променя. Зависи и от снимащото устройство.

# 449
Значи е нормално за изсветлената коса Mr. Green Аз все още се смущавам като си гледам някои снимки.... Laughing ММ казва, че на изкуствена светлина има "оранжев" оттенък (топла лед светлина), но на дневна светлина- не.
Милена, всичко това само за 10 дни...? Shocked И аз не съм се снимала с новия цвят на естествена светлина Grinning

Последна редакция: чт, 28 дек 2017, 23:31 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт