Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 85 598
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
Аделинда ще се снимам тези дни и ще се покажа.

Принцеса ,може ли да ми пуснещ линкче към тази маска на Напура ,която казваш.
И това случайно знаеш ли какво е и как действа ?Четох из темите ,че са доволни от Редкен екстрим ,но конкретно от кое не мога да разбера Simple Smile

https://t.hagel-shop.de/redken-extreme-length-primer-30-ml.html

# 421
  • Варна
https://www.zlatnaribka.com/napura/vazstanovyavashti/napura-c-9- … a-keratina-200-ml

Ето я маската на Напура.

Това чудо на Редкен не ми е познато,но ми звучи като удължаващия елексир на Алтерна  newsm78. Него не мога да си позволя да го нанеса по дължините,защото косата ми буквално става дърво.

# 422
На работното ми място дойде момче със сива коса. Направих и комплимент и питах дали е естествена. Каза че са я правили с на Милк Шейк боя, най-тъмното сиво, първо са я обезцветили. Сега като се миела, постоянно падала и всеки път и била различна косата.

# 423
Здравейте момичета...от скоро чета публикациите ви и съм очарована от опита и професионалните ви съвети...та така да споделя и аз..10 год.бях все черна   и накрая реших че искам някакъв по светъл цвят...реших да обезцветя с деколор,но почти не падна и тон от цвета...след това взех на лореал за кичури и я намазах цялата...поизсветля но не много...днес си взех една синя  на арома и доста падна от цвета....ноооо резултата е трагичен...цвета които се получи е медено червен..моля ви помогнете ми..кажете с какво да я намажа за да се покрие поне малко този цвят...идеята ми е златисто тъмно русо

# 424
  • Варна
 Съветът ми е читав колорист  #Crazy. Това,което правиш сама е меко казано безумие. Рискуваш да останеш без коса.

# 425
Съветът ми е читав колорист  #Crazy. Това,което правиш сама е меко казано безумие. Рискуваш да останеш без коса.

Знам...но нали не се стърпях и  реших да пробвам.Не знам дали има добър колорист в нашия град...т.е Враца

# 426
Е как?!?! Милена! Цените може да са малко височки, но има защо... тя преподава в София в академията на Лореал, така че... Hands V

# 427
Момичета, използвали ли сте някой от тези продукти?
Принцесата, потърсих тук тази маска на Напура- това което открих беше с "уникални" цени #Cussing out Същото от линка беше около 20-25 евро #2gunfire Леганцата пък е над 5 евро за брой... Crazy

# 428
  • Варна
 Е ти не си ли в Италия  newsm78. Напура е италианска марка и я има в специализираните магазини. Утре ако ми остане време ще ти пратя на лично адреси на реални магазини,че са ми на служебния комп.

# 429
Е ти не си ли в Италия  newsm78. Напура е италианска марка и я има в специализираните магазини. Утре ако ми остане време ще ти пратя на лично адреси на реални магазини,че са ми на служебния комп.
bouquet
В Италия съм, но както казах и преди, тук цените на продуктите са по-високи, отколкото в БГ. Обикновено е така и с цените на италианските продукти- няма логика да е така, но явно слагат надценка както си искат... #Cussing out Е, не съм търсила в специализирани магазини, а в такива продаващи козметика и онлайн.... Crazy

# 430
Два пъти блондор? Можеш да я покриеш с нещо пепеливо, предполагам 8.1. Но мисля че косата ти след блондора е в недобро състояние и трябва да внимаваш много. Разбира се по-добре е да идеш на фризьор. И аз съм ги правила тези неща и съм свършвала с машинката в ръка и много къса коса. Но всеки сам решава колко да рискува и как. Успех.
Интересно ми е колко изсветли от черното и стана ли на петна?

# 431
Дай снимки на резултата,да

# 432
Два пъти блондор? Можеш да я покриеш с нещо пепеливо, предполагам 8.1. Но мисля че косата ти след блондора е в недобро състояние и трябва да внимаваш много. Разбира се по-добре е да идеш на фризьор. И аз съм ги правила тези неща и съм свършвала с машинката в ръка и много къса коса. Но всеки сам решава колко да рискува и как. Успех.

Ами като цяло не изглежда зле..надявам се и занапред да е така...поизтъняла ми се струва ..но в никакъв случай не е изгоряла.Започвам със съветите ви за хидратация и се надявам на добър край..а за сега колкото и грозна да е няма да я боядисвам..нека се възстанови.Няма петна..вероятно защото доста се потрудих с намазването и разресването обаче цвета е.....Ужас:blush:

# 433
Е как?!?! Милена! Цените може да са малко височки, но има защо... тя преподава в София в академията на Лореал, така че... Hands V
Ами не знаех..Blush можеш ли да ми дадеш някакви координати,телефонен номер или фейсбук

Последна редакция: чт, 28 дек 2017, 15:07 от Miglenkaaa

# 434

Ами като цяло не изглежда зле..надявам се и занапред да е така...поизтъняла ми се струва ..но в никакъв случай не е изгоряла.Започвам със съветите ви за хидратация и се надявам на добър край..а за сега колкото и грозна да е няма да я боядисвам..нека се възстанови.Няма петна..вероятно защото доста се потрудих с намазването и разресването обаче цвета е.....Ужас:blush:

Косата е прекрасно бакърено червена. Мечтан цвят за някои. Черното най-трудно се сваля. И аз бих препоръчала добър фризьор, но дано и той не ти изгори косата.

Общи условия

Активация на акаунт