Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 85 609
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
Недей! Не рекламирам Шварцкопф. Просто това клипче е с най-поразителен ефект. Техниката е създадена от Paul Mitchel. Имат дълго и подробно видео, за който му се гледа. Но все пак едно е да направиш от азиатка платинена блондинка, друго е от естествена блондинка.Hands V

# 406
И аз съм гледала клипчета как от много тъмна косата става светло руса- спомням си не едно в което всичките кичури бяха с фолио. Peace
И все пак, като се има предвид плачевния опит от боядисването ми при фризьорка, много съм щастлива, че първият път не отидох при "професионалистката", сигурно щеше съвсем да ми съсипе косата със супра, блондор или както там се казва Mr. Green При боядисване само на корени и само с амонячната боя (поседяла доста време там, защото бавничко нанасяше) първите кичури- тези над челото, пострадаха доста. Нямаше и месец след боядисването и доста от космите там бяха опадали. Crossing Arms Представям си с допълнителни продукти на какво щеше да прилича косата ми сега... Crazy  Още възстановявам щетите, за щастие започна все по-малко да си личи...

# 407
След клипа на wdv, се увлякох и гледах и други колористи. Та страхотни цветове на финал, но  обезцветяват. Жулят супра и на светли коси, после тонери и мазане и воала като по каталог. Пък ние само с една боя се опитваме и се чудим защо не става. Е от салона си излизат хубави и са си дали прарите, но си представям вида на косата, след 2-3 измивания, без специални продукти и сешоар с издухване. Та, не благодаря. Ще си ходя и не толкова с професионална коса.

# 408
Дааа, направо да ти се прииска да станеш платинена блондинка, след клипа с азиатката! Smiley Поне от опит знам, че не ми отива. Мен ме впечатли и състоянието на косата след това (не че не е отвисяла поне 5 часа с нещо по главата), затова се заинтригувах от продуктите, но така или иначе съм си наложила забрана до изразходването на поне една серия от наличните. Пол Мичъл не ме интригуват с нищо към момента откъм продукти за грижа.

Сега имам друг проблем - докарах си много досаден пепелно-зеленикакъв оттенък от Лакме за коси в лилави тонове... Много гадно, а за да е пълно щастието, не пада гадината. Нито от масла, нито от нищо. Ще взема един ДПШ (последна покупка за тази година) и да видим какво ще стане.

# 409
Те такива клипове като как сa изрусили азиатка, трябва да вървят с надписи '" не правете сами това в къщи", защото резултата може да е това : https://www.youtube.com/watch?v=HoIQElEG9c8

Преди години в салон ме изгориха и то не със супра, та после само ножица оправя.

# 410
Аз от фризьорския салон си излязох с по-зле изглеждащ цвят и коса, а си и дадох парите Joy Затова засега фризьорките ще ми служат само за подстригване. Laughing По-добре по-естествено изглеждащ цвят, отколкото съсипана коса.
Мисля, че на мен би ми отивало и платинено русо, но определено не искам чак толкова светъл цвят. На азиатката наистина и стоеше много добре платиненото. Peace
adelinda, резултатът е наистина покъртителен! Shocked ooooh!

# 411
Весело посрещане на Коледа ви пожелавам блондинки Simple Smile

# 412
Скрит текст:
След клипа на wdv, се увлякох и гледах и други колористи. Та страхотни цветове на финал, но  обезцветяват. Жулят супра и на светли коси, после тонери и мазане и воала като по каталог. Пък ние само с една боя се опитваме и се чудим защо не става. Е от салона си излизат хубави и са си дали прарите, но си представям вида на косата, след 2-3 измивания, без специални продукти и сешоар с издухване. Та, не благодаря. Ще си ходя и не толкова с професионална коса.
Пак казвам, ако е качествен и се ползва както трябва, блондора не е враг! Особено пък в днешно време с всички "plex" дивотии, които ни заливат. Но и преди това. Разбира се и фризьора е от огромнозначение. Специално Guy Tang има няколко клипа, в които се вижда началното състояние на косата. Как идват месеци по-късно с огромни корени и косите са си техни, дълги, запазени. Hands V

P.S.
Весели празници и от мен, момичета! Бъдете здрави и много щастливи! People Santa Christmas Tree

# 413
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и от мен, момичета! bouquet bouquet bouquet

# 414
Добре но този пигмент върху обезцветена коса не пада ли много бързо? И тук сме коментирали, че русо трудно се покрива. Аз си го представям на второто-третото миене, да падне хубавия цвят. Също и У дома като се мие, няма да ползва тези продукти, които да имитират здравина и блясък, и косата ще изглежда зле. Точно като да излезне добре от салона и до там. Предполагам това е за хора, които могат да си позволят добри фризьори всяка седмица. За мен си остава в графа “ не правете това сами У дома”.

# 415
Т.е. на мен на изрусена вече коса (не най-светло русо) още по-светло рус цвят ще "хване" по-добре, отколкото ако поискам примерно да потъмня косата си до някакво по-тъмно русо...? Thinking Винаги съм чувала да казват, че тъмният цвят хващал много по-лесно от по-светлия......Явно уловката е в това, че после пада по-лесно- такива изводи си правя..... newsm78 Нямам опит с потъмняване, затова питам.
Скрит текст:
Започна да ми се иска да съм още маааалко по-светло руса околкото сега, но ако все пак се изсветля още си мисля, че в някакъв момент ще ми се прииска да съм отново по-тъмно руса Laughing
Струва ми се, че перлените оттенъци розовеят- в сравнение с другите оттенъци на русото. На мен ли ми се струва така или е така?

# 416
Боядисах се и почти не ми хвана боята (малка разлика от преди да се боядисам )
Четох из нета инамерих едно обяснение ,че може и да се повреди косъма при някое боядисване(напр.ако се седи повече с боята),да са се отворили люспичките на косъма и затова сега да не хващат боите.
И сега искам да си  направя протеинова маска (предполагам че ще се заздрави малко косата така),може ли да ми препоръчате някоя и нещо по  специално ,ако  има при използването на протеинови маски?

# 417
  • Варна
 Хубава протеинова маска.... Много са  Laughing. Лично аз на домашен протеин не залагам защото повечето са с млека и яйца,а те свалят боята яко. Виж желатиновата,но предупреждавам,че преди нея косата трябва да е много добре хидратирана т.е. поне на две предни миенета домашен еластисайзър и то за поне 2ч.иначе става голяма метла.
    От профи маските последния ми любимец е маската за възстановяване на кератина на Напура. Реконструкторите на Афроджи също са добри.

adelinda продуктите имитиращи здравина и блясък не са недостъпни за домашно ползване-знаеш го. Много хвалят напоследък ми аманте-той е точно такъв продукт.

# 418
Артемис, щракни се да видим. С 9 окислител ли се прави?

# 419
  • София
Имам следното питане : Открих си в дъното на шкафа окислител 1 л, който съм купувала 2014 или 2015 г. На опаковката пише, че след отваряне срокът е 36 месеца. Според вас мога ли да го ползвам или да не рискувам?

Общи условия

Активация на акаунт