Лотария "Зелена карта" 2019

• 339 989
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 3 375
  • Варна
Рени, съжалявам, че мечтите за САЩ не се сбъднаха, поне на този етап. Много неприятен момент.

# 3 376
  • Sunshine state
Рени, силна прегръдка от мен! Не се отчайвайте, горе главата! Каквото и да кажа в този момент, знам че няма да ви утеши, но животът продължава. Всяко зло за добро, силно вярвам в това.
Разочарована съм колко малко хора са изтеглени от България тази година. Не мога да повярвам, че Албания са с 2500, а ние 411.

# 3 377
  • Варна
А колко са участвали, има ли информация? Да не се окаже, че просто участниците от България са рекордно малък брой?

# 3 378
  • САЩ
Възможно е,  но пък квотите за теглене са по регион / Европа, не по държава, така че и късмета си е фактор...

Рени, съжалявам.

За следващото теглене указанията обикновено излизат септември месец, около средата. Има време.

# 3 379
А колко са участвали, има ли информация? Да не се окаже, че просто участниците от България са рекордно малък брой?
по - малко са от миналата година около 38 000

# 3 380
  • Scotland
Съжалявам, Рени! Flowers Hibiscus

# 3 381
411 Това наистина е шокинг ниско. Rolling Eyes

# 3 382
  • София, България
Ще почакаме до септември пък ще видим.

Рени, съжалявам, голям шамар в лицето е това.

# 3 383
@Рени каквото и да кажа няма да те успокои, но само ще ти кажа, че човек каквото е имало да му се случи ще се случи, явно така е трябвало да стане, НО има лотарии... има случаи хора са ги теглили 2 -пъти две поредни години .. така, никакво отчайване само напред и най - важното е,.. живота продължава !

# 3 384
411 Това наистина е шокинг ниско. Rolling Eyes
Това обяснява защо нямаше и много похвалили се във форума !

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 22:55 от Scott

# 3 385
  • Сф
И аз не знам какво да кажа на Рени. Може би- когато една врата се затваря, не знаеш колко други ще се отворят.

# 3 386
И аз не знам какво да кажа на Рени. Може би- когато една врата се затваря, не знаеш колко други ще се отворят.
Надявам се да е така. Просто сега разочарованието е голямо.
Благодаря на всички за подкрепата и на никой не пожелавам подобно изпитание на нерви, психика и физика.

# 3 387
  • Scotland
Рени, Рени, Disappointed  Винаги съм смятала, че неизтеглянето е по-добре от изтегляне с голям номер. Просто не мога да си представя колко ви е гадно, но няма начин, трябва да продължите. Друга възможност ще излезе Flowers Hibiscus

Много ми е чудно защо само 411 изтеглени от България, а от Албания 2500. Сещам се как след една конференция в Албания ме спират на границата и ме питат колко дни съм била там. Като казах 3 -  разкостиха ми  колата Bowtie Иначе албанци в Америка има много. Казаха ни го хора от университета, в който бяхме на конференция. Едната вечер попаднахме на семейна среща - албанци трето поколение в Америка си бяха дошли. Имаше видеозаснемане на събитието, някои от тях не говореха албански и им превеждаха, но беше събиране тип сватба. Тогава ни обясниха, че Албания се издържа от незаконни дейности Astonished и от албанци в чужбина, основно в САЩ. Казаха още, че връзката в родата не се губи и събирания като това не са рядкост. Който може се прибира до Албания често и снима за тези, които не  си идват често и така Simple Smile

# 3 388
  • Сф
Не знам от къде е инфото за 2019, но ето статистиката за 2018

https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/di … ted-entrants.html

Ето и статистика за 2016- 2018. Албанците са подали 189 000 апликейшъна, а ние 38 000, без дериватите. Така че нормално и изтеглените да са в пъти повече.

https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DVStat … C%202016-2018.pdf

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 09:22 от Miraj*

# 3 389
Рени, Рени, Disappointed  Винаги съм смятала, че неизтеглянето е по-добре от изтегляне с голям номер. Просто не мога да си представя колко ви е гадно, но няма начин, трябва да продължите. Друга възможност ще излезе Flowers Hibiscus
Да, и аз си знаех за големите номера, че са много кофти вариант...но изобщо не предполагах, че нашия близо 27 000 е голям номер! Или поне според статистиките назад, никога не е бил. Той всъщност пак не е толкова голям, че да не стигнат визите до него. Визи има, просто не ги преразпределиха. И изобщо няма да  изпълнят законовото раздаване на 50 000 визи.
А шанс дали имаме или не-не знам. Просто ме е яд на необяснимия процес!

Общи условия

Активация на акаунт