Къде в Бургас? (52)

• 85 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Ел уреди вероятно по вторичните суровини. За мебели не съм чувала, че изобщо се изкупуват, но и на мен ще ми е полезно да знам, ако има такова място.

# 571
Къде в Бургас изкупуват стари мебели и ел.уреди ?
Извозване на стари мебели в Община Бургас 088 400 1000

Общини.ком

# 572
Къде в Бургас има магазини за бебешки колички на изгодни цени ?

# 573

Общини.ком

Благодаря, но за това вероятно се плаща ?

# 574
Къде в Бургас има магазини за бебешки колички на изгодни цени ?

В магазин Bebemax има голямо разнообразие, освен това консултантите са любезни и могат много да ти помогнат в избора. Имат и хубав сайт с цени, модели и т.н. Освен това зад Операта има детски магазин, май се казва Слънчо, там има предимно полски колички на достъпни цени.

# 575
Може ли да ми препоръчате добър златар за поправка? Имам пръстен от бяло злато, на който започна отдолу да избива жълтото злато и искам да го погледне специалист.

# 576
Може ли да ми препоръчате добър златар за поправка? Имам пръстен от бяло злато, на който започна отдолу да избива жълтото злато и искам да го погледне специалист.
Има двама братя ,които работят в златарско ателиенце до Пиргос ( пресечката,където е Романс) , аз лично съм много доволна от тях .

# 577
Има двама братя ,които работят в златарско ателиенце до Пиргос ( пресечката,където е Романс) , аз лично съм много доволна от тях .

Благодаря за бързия отговор, още на обяд ще мина да проверя Simple Smile

# 578

Общини.ком

За ел. уредите е безплатно, за мебелите не знам.

# 579

Общини.ком

И за мебелите е безплатно, но в 8:00 ч. трябва да са изнесени на тротоара пред дома ви. За ел. уредите има фирма от Варна, която ги взема от дома, безплатно е.

# 580
Здравейте, къде мога да намеря евтин протектор за матрак 160/200? Най-обикновен ми трябва, не водоустойчив, не с алое и т.н.

# 581
От Айко/Мьомакс. Аз последно купувах от Мьомакс, под 20 лв. беше, ако не се лъжа.

# 582
В Грабо много често пускат промоции, към 11-12 лв плюс доставка.

# 583
  • Бургас

Благодаря за бързия отговор, още на обяд ще мина да проверя Simple Smile
[/quote]
моля те питай дали поправят сребърни и др. бижута, които на са златни

# 584
  • у нас
Здравейте, къде мога да намеря евтин протектор за матрак 160/200? Най-обикновен ми трябва, не водоустойчив, не с алое и т.н.
В Грабо много често пускат промоции, към 11-12 лв плюс доставка.

Тези, които го пускат в Грабо, преди две седмици ги имаше в Кауфланд. На Дилос, на цена 20 лв. Отиваш и си вземаш и си спестяваш доставката. Но промоцията изтече.

Общи условия

Активация на акаунт