Къде в Бургас? (52)

• 86 368
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Моля за препоръки за заведение с жива музика в Бургас.

С компания искахме да си запазим маса във Воденицата, но там всичко е заето Wink

# 121
  • у нас
Явно няма да го пера сама.

Можете ли да ми кажете химическо на сносни цени?
от сушилнята излизат пукави и като нови, но и преди да имам такава съм прала яке с пух в пералня. Хубаво е да има топки за пране или тенис за да го "разпухят", но най-важното е да се знае, че дрехи с пух НЕ се перат с течен прах И омекотител, че слепват перцата. Перат се само с прахообразен препарат!

На нен от магазина, от който си взех такова яке ми казаха, че се перат точно с течен препарат. Свито ми е сърцето като трябва да пера якето. На сушилня не слагам, че преди време си патих с една нова мъжка блуза.

Момичета, търся обикновени, тънки, черни клинове за момиче. Някой да е виждал скоро?

# 122
Търся добър специалист за изготвяне на дипломна работа за MS Word.
Насоки?

# 123
Повтарям си питането-бихте ли пояснили къде точно зад новата  поща да намеря претапициращото семейство Simple Smile

# 124
  • у нас
Повтарям си питането-бихте ли пояснили къде точно зад новата  поща да намеря претапициращото семейство Simple Smile

Зад Новата поща - не знам, но до НП са Елена и Райчо. Влизаш в двора, където е Вегата /детския магазин/. Тапицерските помещения се падат в дъното, в ляво. Ще се ориентираш по стълбата, която води до една врата. А другото помещение е преди него.

# 125
  • Бургас
Повтарям си питането-бихте ли пояснили къде точно зад новата  поща да намеря претапициращото семейство Simple Smile
от новата поща хващаш посока обратна на центъра, минаваш покрай бързо хранене "Бон Апети" ,  палачинки Рататуй и заложна къща. В дясно от последната е вход към голям паркинг и дълга сграда. В левия ъгъл на паркинга /т.е. най-отдалеченият край на въпросната сграда е ателието на тапицерите. По средата има склад за памперси и бебешки млека и храни - запомни го, ще ти бъде полезен - голям избор и отлични цени  Peace

Sinara, Вегата за съжаление от 2 години поне не е там  Rolling Eyes

# 126
Благодаря ви!
. Яна . Laughing  ще го запомня.

# 127
  • у нас
Яна, може и да не е там Вегата, но голяма част от мамчетата я знаят къде се намираше. То аз можеше да обясня и коя дискотека и таверна беше там, но едва ли някой щеше да се сети. Аз ходих преди няколко месеца при тапицерите, но честно не обърнах поглед към Вегата, защото просто не ме интересуват вече. Но благодаря ти за уточнението.

# 128
Здравейте мами,

имате ли представа къде в Бургас се продават еластични слингове тип шал (и слингове като цяло)?

Благодаря предварително!

# 129
  • Бургас
Някой знае ли в коя лаборатория изледват викробиологичните изслезвания ръчно под микроскоп, а не на машина?

# 130
  • Бургас
Здравейте мами,

имате ли представа къде в Бургас се продават еластични слингове тип шал (и слингове като цяло)?

Благодаря предварително!

Във физически магазин няма да намериш. Прегледай групите за бебеносене във фейсбук, там често се предлагат използван, а може и да наемеш за проба.

# 131
Здравейте! Искам да карам шофьорски курсове. Може ли да ме посъветвате относно школите, какви са цените на курсовете и какъв период отнема? Прочетох, че са 31 теория и 40 практика. Не е ли някак малко?

# 132
Здравейте! Искам да карам шофьорски курсове. Може ли да ме посъветвате относно школите, какви са цените на курсовете и какъв период отнема? Прочетох, че са 31 теория и 40 практика. Не е ли някак малко?
Малко е, затова по-голямата част от участниците в движението не могат да карат Grinning
Това в кръга на шегата, иначе за периода всичко зависи от инструктора - може и да ги вземеш и за по-малко от месец.

# 133
Здравейте, препоръки за детски клубове за празнуване на РД 8г дете. По известните като Корабчето, Лудотека и т.н ги отхвърляме

# 134
  • у нас
Здравейте, препоръки за детски клубове за празнуване на РД 8г дете. По известните като Корабчето, Лудотека и т.н ги отхвърляме
Караокето /не е детски клуб, но много го избират за тази възраст/, Щуромания Караоке, ММ, Щура лаборатория, Плейграунда.

Общи условия

Активация на акаунт