Къде в Бургас? (52)

• 86 393
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Търся добър специалист за изготвяне на дипломна работа за MS Word.
Насоки?
В Дигитала над Новата поща набират дипломни работи

# 136
Здравейте, препоръки за детски клубове за празнуване на РД 8г дете. По известните като Корабчето, Лудотека и т.н ги отхвърляме
Караокето /не е детски клуб, но много го избират за тази възраст/, Щуромания Караоке, ММ, Щура лаборатория, Плейграунда.

Благодаря много за предложенията, още утре започвам да звъня за места !

# 137
  • у нас
Успех!

# 138
Уж все се старая да запомня полезната информация, но то един акъл за къде по напред. Embarassed
Кажете, моля, къде имаше магазин за ел уреди с транспортни дефекти! Който е купувал - доволен ли е, имат ли гаранция? Буквално за вчера ми трябва. И ММ го няма да се оправя с това... ooooh!

# 139
  • Бургас
Уж все се старая да запомня полезната информация, но то един акъл за къде по напред. Embarassed
Кажете, моля, къде имаше магазин за ел уреди с транспортни дефекти! Който е купувал - доволен ли е, имат ли гаранция? Буквално за вчера ми трябва. И ММ го няма да се оправя с това... ooooh!
"Технопланет " се казва фирмата-прочетох рекламата на един автобус. Виж на картата-може би има няколко магазина.

# 140
  • Бургас
Славейков 55 бл.
Друг има на Гладстон - от Младежкия дом в посока пожарната, отляво.

# 141
  • Бургас
Славейков 55 бл.
Друг има на Гладстон - от Младежкия дом в посока пожарната, отляво.
Гладстон 27, до училище Княз БорисI

# 142
На Александровска, там където беше Руската /нали не бъркам  newsm78/ книжарница пресечката се разделя на две. Дясната пресечка е за МЦ Света София. В лявата пресечка имаше едно магазинче за спално бельо и пижами, забравих как се казваше фирмата. Затворили са го и няма бележка дали се местят някъде. Как се казваше фирмата и дали имат другаде магазин?

# 143
Аз пък имам питане за дясната пресечка Simple Smile, след Малибу посока Св. София, отдясно към края на улицата имаше един магазин за рокли, доста официални. Днес видях, че там ще отварят магазин за дрехи втора употреба. Та някой знае ли дали магазина се е преместил някъде? Също така иде откъде мога да купя дълга рокля на цена до 150-200 лв?

# 144
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали курс по математика или учител по математика за ученик в 3 клас.
Благодаря предварително!

# 145
Магнолия, да нямаш предвид Белотекс? Не ми стана съвсем ясно от обяснението ти.
Скрит текст:
https://www.google.bg/maps/@42.4955845,27.4730514,3a,60y,51.64h,89.43t/data=!3m7!1e1!3m5!1sXvoWrS2kdbFFvtd8FQRf9g!2e0!6s%2F%2Fgeo0.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DXvoWrS2kdbFFvtd8FQRf9g%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D35.365063%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656?hl=bg

Ако да-във фейсбук още им стои стария адрес, но има телефон - 088 464 5518.

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 07:45 от Poliiii

# 146
Магазинччето Евтинийко, което беше до църквата "Св. св. Кирил и Методий" ремонтират ли го или са го преместили?

# 147
  • у нас
Магазинччето Евтинийко, което беше до църквата "Св. св. Кирил и Методий" ремонтират ли го или са го преместили?

Магазин Евтинийко на Ботева, диагонал на Болерото, също го няма.

# 148
  • Бургас
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали курс по математика или учител по математика за ученик в 3 клас.
Благодаря предварително!
За кандидатстване в ПМГ или ......?
Ако е за там - школите към самата гимназия или Евтимов / Евтимова - последните са семейство и подготвят деца конкретно за кандидатстване в мат.гимназия. От тази учебна година формата за кандидатстване много се промени и другите учители, които до момента успешно подготвяха деца за там за съжаление нямаха голям успех. 

# 149
Благодаря предварително!
За кандидатстване в ПМГ или ......?
Ако е за там - школите към самата гимназия или Евтимов / Евтимова - последните са семейство и подготвят деца конкретно за кандидатстване в мат.гимназия. От тази учебна година формата за кандидатстване много се промени и другите учители, които до момента успешно подготвяха деца за там за съжаление нямаха голям успех. 

Благодаря за отговора. Да, търся подготовка за състезания и кандидатстване в ПМГ след 4 клас. Ще потърся информация за Евтимови.

Общи условия

Активация на акаунт