Къде в Бургас? (52)

• 85 703
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Дами, здравейте !
Искам да изненадам ММ с торта по мой дизайн.Засега цените в сладк.Роза са ми приемливи. Можете ли да ме насочите и към друга сладкарница , да не е с много високи цени ?

# 511
Захаро.

# 512
Високи са им цените , все пак благодаря

# 513
Високи са им цените , все пак благодаря
Има една жена със страница във фейсбук - sugar steffy, прави уникални торти, и ако не се лъжа е от Бургас.
За цени не мога да помогна, но можете да проверите.

# 514
Дами, здравейте !
Искам да изненадам ММ с торта по мой дизайн.Засега цените в сладк.Роза са ми приемливи. Можете ли да ме насочите и към друга сладкарница , да не е с много високи цени ?
Много вкусни торти на съвсем приемливи цени има в Сладкарска къща Ани - в Славейков, бл.88 май беше. Сега гледам във фейсбук - между 23 и 24 блок. Открих ги преди време през Грабо, оттогава само от там купувам торти и сладкиши.

# 515
  • Бургас
Препоръчайте ми рекламна агенция за външна реклама и брандиране на витрина, която да не ме бави и да не работи скъпо.

# 516
  • Бургас
Някой знае ли къде в центъра изработват снимки за надгробни плочи?

На ул. Васил Левски, в частта м/у Александровска и Христо Ботев, където има фурна, зоомагазин, магазина на Вела и т.н. на една витрина има изложени снимки за надгробни плочи, мисля, че е на мястото на бившия магазин Нептун за конфекция.

Днес минах от там, но въпросния магазин е празен и му правят ремонт. Явно вече не съществува. Та пак си повдигам въпроса.

# 517
Някой знае ли къде в центъра изработват снимки за надгробни плочи?

На ул. Васил Левски, в частта м/у Александровска и Христо Ботев, където има фурна, зоомагазин, магазина на Вела и т.н. на една витрина има изложени снимки за надгробни плочи, мисля, че е на мястото на бившия магазин Нептун за конфекция.

Днес минах от там, но въпросния магазин е празен и му правят ремонт. Явно вече не съществува. Та пак си повдигам въпроса.

Ако е този, за който си мисля - премести се в пресечката под стоматологията. Преди беше в подлеза. Търси "Гобленарите на Бургас"

# 518
Днес доста силно дръпнах машинката на единия ботуш и ми остана в ръката.Мъжът ми се пробва да го сложи, но ципа се разнищва и е невъзможно.Кой обущар би ми свършил работа?Мислех си за Мацата в Изгрев.В събота дали ще работи?

# 519
  • Бургас
Не знам кой е Мацата, но има един в Изгрев, в бл.25, работи много добре и евтино.

# 520
  • бургас
Мацата не работи в събота.

# 521
Здравейте
къде в Бургас  мога да купя

Еликсир 3 - 50 мл. Хлебаров
_Bella_Mi_
 вкусни торти на съвсем приемливи цени има в Болеро

# 522
_Bella_Mi_
 вкусни торти на съвсем приемливи цени има в Болеро

Да, но тя иска да й бъде изработена по нейн дизайн.

# 523
Не знам кой е Мацата, но има един в Изгрев, в бл.25, работи много добре и евтино.

Трябва да търся 25 блок къде е.
Мацата е срещу Йогито в дългия 8 етажен блок, до неговата барачка май има часовникар.

Живка, мерси, ще го търся в понеделник.

# 524
  • Бургас
Ако някой днес реши да ходи в Моловете, може ли да погледне продават ли се бански, тип шорти за момчета по това време на годината?

Общи условия

Активация на акаунт