Къде в Бургас? (52)

• 85 738
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Ако някой днес реши да ходи в Моловете, може ли да погледне продават ли се бански, тип шорти за момчета по това време на годината?
Гледай в спортните магазини  Peace

# 526
  • Бургас
ух, ако някой ходи и види случайно, ако може да сподели... не ми се обикаля в търсене....

# 527
  • Бургас
LaDiDa, ако имаш време може да поръчаш от Некстдирект.Ще дойдат за няколко дни и има избор.

# 528
Аз преди месец-два търсих, вярно че не съм проверила във всички магазини в мола, но в тези, които гледах ми казаха, че са прибрали банските.
По-късно случайно бях влязла в един China Mall  до Райфайзен с/у 3-та поликлиника и там имаше бански.

# 529
  • Бургас
Нямам време да поръчвам онлайн, четвъртък заминават на почивка с родителите ми... Sad

# 530
Търся майстор за малък ремонт на едно кожухче - има ли такъв в Бургас?

А този обущар в бл.25 Изгрев къде точно е? Веднъж го търсих, но не го намерих, блокът е един дълъг и завит.

Издирвам и добър шивач за корекции на дрехи, да работи бързо и качествено. Най-удобно ще ми е да е някъде в Славейков, Изгрев, Зорница, но може и другаде, стига да е извън синята зона и да се паркира лесно.

# 531
  • Бургас

А този обущар в бл.25 Изгрев къде точно е? Веднъж го търсих, но не го намерих, блокът е един дълъг

Не знам точно кой номер е входът, но е откъм шосето. От спирката тръгва пътека, която води точно към входа, отпред е паркингът на блока. Като се застане с гръб към входа, отсреща са различните магазини -хранителен, аптека, плод зеленчук. Обясних го супер тъпо, но не знам доколко познавате района.

# 532
А точно този обущар е Мацата.Обаче има плаващо работно време.Знам че всеки ден след 9 часа отваря, а от 13 до 15 почива.Има случаи, когато и в раб време отсъства.Абе късмет си е човек да го намери.Но пък работи супер качествено.

# 533
  • бургас
Ателиета на Мацата е в 15 блок,вход 3.

# 534
  • Бургас
LaDiDa, ако имаш време може да поръчаш от Некстдирект.Ще дойдат за няколко дни и има избор.
аз бих препоръчала и fashiondays , поръчките идват за 2-3 дни, но все пак не зная дали е добра идея да рискуваш, всичко може да се случи  Thinking иначе http://www.fashiondays.bg/g/%D0%9C%D0%BE%D0%BC%D1%87%D0%B5%D1%82 … D1%81%D0%BA%D0%B8

# 535
  • Бургас
За килими само в един варненски магазин, ама може и тук да има .

Кой е този варненският?

http://kamko.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%BD%D0%B … D0%B8%D0%BC%D0%B8

# 536
  • някъде по морето
Търся майстор за малък ремонт на едно кожухче - има ли такъв в Бургас?

А този обущар в бл.25 Изгрев къде точно е? Веднъж го търсих, но не го намерих, блокът е един дълъг и завит.

Издирвам и добър шивач за корекции на дрехи, да работи бързо и качествено. Най-удобно ще ми е да е някъде в Славейков, Изгрев, Зорница, но може и другаде, стига да е извън синята зона и да се паркира лесно.

Препоръчвам кожухарско ателие на улица Оборище 55 (има реклама).Работят добре и не вземат скъпо.
Пред тях има и шивачка - препоръчвам с две ръце, но не знам колко бързо трябва да е , защото тя има много работа и не всякога и е възможно. Но за качество няма равна!!!

# 537
  • Бургас
LaDiDa, бански има целогодишно в един магазин на Богориди, над сладкарница Роза.

# 538
Здравейте
къде в Бургас  мога да купя

Еликсир 3 - 50 мл. Хлебаров
_Bella_Mi_
 вкусни торти на съвсем приемливи цени има в Болеро

Еликсирите на Хлебаров се продават в едно магазинче на ул. Шейново, но не знам номера. Около ДНА е, в тази част на улицата.

# 539
Здравейте, къде в Бургас продават квас (за приготвяне на хляб)?

Общи условия

Активация на акаунт