Звездни компромати - 338 част

• 133 432
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Тя наистина имаше афера с Башо, само че се разбутаха още преди лятото.

# 211
Ласкин и Минчев. Тук Ласкин ми изглежда поотслабнал, че в Черешката доста шишкав изглеждаше.
Скрит текст:

# 212
  • Варна
Според мен и да има корекция Джоли е направета добре, дискретно и сполучливо. Ефектът е постигнат - ние не сме сигурни има или няма корекция 😉.
Докато при Мара, Джулияня е постигнат искания от тях дефект...
Аз се чудя само защо Мария, която се има за кралска особа с интелект, надвишаващ интелекта на гении, и завидно финансово състояние, е допуснала да изглежда на това на което прилича в момента...
Интересно ми е и какво се е случило с Шиши в дествителност....даваше интервюта, в които се показваше колко е извисена, смирена, как става в 5 сутринта да тренира, как готви, как се обичали и т.н. а то и 2 години не изкараха....

# 213
Идвам с трейлъра на "Tomb Raider".
https://www.youtube.com/watch?v=2w5VZmos5I4

И двама симпатяги, които май често ще виждаме на червения килим по време на наградния сезон. Арми Хамър и Тимъти Шаламет за британския "GQ".
Скрит текст:

# 214
Не е Шиши, не е. Друг е Шиши. Това е Гущеров и той е Мечо. Шиши е .....на Меркантилница мъж и!
Юлето Вергов сънен, спортен.....леле....  Heart EyesBlush

# 215
  • Варна
Ох, обърках гиии....сори....та Мечо имах предвид 😊

# 216
По принцип само ви чета , но не се стърпях. Гледах трейлъра, отврат грам , грам не ми хареса. Нищо общо със суровия ,мъжкарски сексапил на Анджелина. Толкова да и отивава тази роля на Анджелина ,въпреки че Алисия има по-голяма физическа прилика с персонажа от играта.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 14:00 от alayne

# 217
  • Once there was a Hushpuppy...
Айде, Денси -  ти ме подпали и аз да хлъцна тук по Вергов Heart Eyes Тъкмо бях подминала смирено и размечтано-романтично "сънено, спортно - то"  Blush и ти ме върна пак на тези мисли Crazy

Е, много е сладка Алисия в трейлъра на Томб Райдър.

# 218
Не бой съ, те са хубави тези мисли за "съненото, спортното"! Ех, мечти за проекти! Hug

# 219
Харесва ми Алисия, сладка е, но бледнее пред Анджелина в същата роля.

http://anxietyink.com/wp-content/uploads/2014/09/Lara.jpg

# 220
  • Бургас
Не бой съ, те са хубави тези мисли за "съненото, спортното"! Ех, мечти за проекти! Hug

Къш,граблива птицо! Mr. Green hahaha
То да не харесам някой и аз.Нахални жени!
За мен ще остане на му се радвам от ТВ и да викам "Пу,пу,да не му е уроки!" Laughing

# 221
  • София
оф, ще карам подред. "сънен, спортен готов проект, тамън". ама вие друга работа нямате ли си? гледам не е петък Laughing
и друго. мама му стара, знам, че не е справедлив тоя живот, ама бива ли мъжете да остаряват така красиво. Вергов е само повод за това роптаене, примери много Twisted Evil

Алисия Викандер е разкошна. няма натрапчивия сексапил на Анджелина, но пък е по-добра актриса. харесвам и двете, впрочем, но по съвсем различни критерии.

# 222
Аз съм голям фен на Анджелина и Алисия въобще не ми харесва. А за тази роля абсурд.

# 223
И аз като Денси  Heart Eyes Анджи е култова в ролята си на Лара Крофт  Heart Eyes
Тази Алисия направо ми грознее пред нея.

# 224
  • София
еее, Денси, много си категорична. изчакай малко, дай шанс на Алето.
твоичкия божигол знаеш ли как ше му ходи таз роля. у-ни-ка-тен, а? Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт