Звездни компромати - 338 част

• 132 502
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Гледам Алисия в "Папараци", тази жена все повече заприличва на Маги Желязкова /това не е комплимент/ Naughty

# 556
Венета е с екстеншъни като разплетена прежда.

# 557
Вижте как хвалят Божигол, Венчето и Алисия. Биляна Дол го била укротила. Вярвайте! Mr. Green Whistling
Добре че го взех, та.... Обич моя, красив мой, трепни,трепни! Heart Eyes

# 558
  • Sofia
Дали ми се привижда или Алисия си е боядисала част от косата сивкава? Ужасно я състарява, странен избор.  Thinking

# 559
Венета е с екстеншъни като разплетена прежда.
И роклята и е пълен потрес. Не е лоша, не мога определя какво точно не ми харесва. А бе искат да я вкарат в калъпа на НиЛото , обаче = Не! и не . Няма да се получи.

# 560
Какво сподели кака Ася?

# 561
Че е много доволна от Божигол и новата му любима, много се разбирали. Засега това.

# 562
Че е много доволна от Божигол и новата му любима, много се разбирали.

Явно редовно и дава издръжка Божигол у води детето два пъти годишно в Дубай, защото нали така било свикнало Grinning Grinning

# 563
С прежда се е закичила само за интервюто с Алисия. Joy

# 564
Малко изтормозена ми изглежда Алисия.

# 565

Чудесна сватба е било днес. Мечта на всяка жена е да има такъв мъж до себе си.

# 566
На мен Алисия ми харесва, изглежда уравновесена, изразява се много добре и не се надува.
Призна, че има две операции - силикон в гърдите и операция на носа, съмнява ме да е така обаче.

# 567
Другите подобрения са естетични корекции. Sunglasses

# 568
Другите подобрения са естетични корекции. Sunglasses

Точно.

Мен тя винаги ми е допадало, че поне в интервюта се държи нормално, не се лигави като Николета или Мара и да парадира, нито и тече бавно мисълта като на Емилия.

# 569
  • Rock & Roll feeling ...
На мен Алисия ми харесва, изглежда уравновесена, изразява се много добре и не се надува.
Призна, че има две операции - силикон в гърдите и операция на носа, съмнява ме да е така обаче.
Че тя и  Мегз са в сериозна конкуренция,кой има по-бобърски вид....
За скули нищо ли не е казала ? Може би е говорила само за успешните си корекции...

Общи условия

Активация на акаунт