Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 399
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • Вестерос
На мен участието му в Черешката ми остави кофти впечатление, въобще като цяло от разговорите им, а не точно какво бедро е държал и коя му се е слагала. За сега тук се държи добре и ми харесва.
Марина трябва да прати Диана на дуел, просто задължително, трябват им мъже, а Диана ѝ е конкуренция. Диана няма да избере Виолета, Елена и Валерия-дружки са. Може би и Анита няма да избере. Остават Дарина и Ивона. Дарина е по-можеща. Ивона ще е .

# 121
И аз на Ивона залагам. И поради изброените от Тифани причини, и защото (не отваряйте скрития текст, ако не искате  да разбирате "голямата тайна" 😂)
Скрит текст:
Shokomen издаде в десет скрити текста😂, че я е срещнал.

На мене ми е болна темата за Македония, всъщност - беше, пораснах и се успокоих.. Но вече прекаляват с Диана и безценната ѝ мисия в безценното предаване.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 12:46 от Ензим

# 122
Привет!
   Много ме дразни мен тази Диана-рев,сълзи,хили се като пача,мисия...Много сериозно се е взела.
  Владо Николов е мъжкар,лидер,много му се кефя.Засега,дано не се издъни.Аз питах по-напред,ще участва ли за наградата,или само хонорар търси?

# 123
  • София
Не са казали, че е с някакъв специален статут, значи би трябвало да играе и за наградата.  Thinking

# 124
  • От липите до сините камъни
Аз пък харесвам Диана ,не ме дразни,но чеченката няма да я остави и ще я направи първия дуалист.Има обаче нещо друго което ме вълнува,мислите ли ,че имат някъде скрита(от камерите) тоалетна и баня с по -нормални условия? newsm78

# 125
Не знам дали имат скрити баня и тоалетна, но знам защо не си оградиха банята - за да показват къпещите се момичета.
А вчера с тази нощна смяна, която спретнаха, си представям как са се изпотили и как са си миришели, ако не са се поизкъпали после. Но сигурно са си свикнали на миризмите вече в юртата.
Но в жегите е добра идея да работят вечер, добре осветено е и не им пречи.
А Диана ми е сладка, когато се развълнува и бърза, изпуска по някоя дума на диалект, въпреки че иначе чудесно говори български.
Мои състуденти от Битола още през втория семестър говореха идеално, от диалекта нямаше и следа. И останаха тук след завършването, разбира се.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 13:18 от Ензим

# 126
  • Вестерос

Justel

Защо така мислиш, че имат скрита баня?

# 127
 И аз се впечатлих от осветената като стадион площадка. Също като преди 100 години Mask
Ако някой може да направи гифче на веещото се шкембе на Мьишо , много ще ми помогне да се откажа от втората вечеря Laughing Един поглед и край на апетита.
Хъркането Му също е добро за гифче , то звук, то сила.... Муж !!! та дрънка.

# 128
Не знам за скрита баня, но се вълнувам от друго. Тези жени през цялото време си остават идеално епилирани. Каква е тайната?  newsm78 Дали не им вкарват задкулисно козметик или някакви продукти за епилация? Миналия сезон сякаш с конец си махаха космите, сега нищо такова не са показали.

# 129
  • Вестерос
И за Сървайвър съм се чудела същото. Сигурно ходят на лазерна епилация преди предаването

# 130
С кого е флиртувал Владо Николов в Черешката, че не съм го гледала?
Страхотен е този мъж тук във Фермата.

# 131
   И аз се чудя как жените са идеално епилирани?

Също не харесвам Диана. Противна ми е.

Също харесвам Владо Николов. Мъж на място.

# 132
  • София
Не знам за скрита баня, но се вълнувам от друго. Тези жени през цялото време си остават идеално епилирани. Каква е тайната?  newsm78 Дали не им вкарват задкулисно козметик или някакви продукти за епилация? Миналия сезон сякаш с конец си махаха космите, сега нищо такова не са показали.
Нищо чудно да са си внесли нещо, снощи /или беше предната вечер/ нали даваха да постригват Светослав /така ли му беше името? Blush / с машинка.  Peace

# 133
Не знам какво да пиша в темата, защото не знам от какво или кого да се оплача. Само Каролев ме нервира, но от него вече се оплаках. Все още харесвам всички. Дарина изобщо не ме дразни, даже ми е симпатична. Диана - също. МЫшо съм го виждала и преди, и не съм в шок от неговата поява. Но не мисля, че ще направи шоОто по-интересно. Владо Николов пък ми остави много приятни спомени от Черешката - неговата вечеря я помня, а другите вече ги забравих. И въобще не разбрах с какво разочарова толкова много телезрителки. Confused

Относно банята, аз още от миналата година подозирам, че извън обсега на камерите си имат съвсем нормално място за къпане или поне ги водят някъде. Както подозирах също, че не вършат цялата фермерска работа и че в началото не са така зле с хранителните припаси. Любопитно ми е докъде стига режисурата в това предаване. Thinking

# 134
С кого е флиртувал Владо Николов в Черешката, че не съм го гледала?
Страхотен е този мъж тук във Фермата.

Чак да е флиртувал не съм видяла /не гледах под лупа де/. По-скоро показаха как пияната Снежана Макавеева му се отърка, докато бяха изправени до едно пиано. Но пък и той какво можеше да направи? Да я изложи публично, като се отдръпне? Според мен е достатъчно добре възпитан, за да не го допусне. И с това си навлече критиките след предаването. Сега някой каза, че видял да й пуска ръка под масата. Аз не съм го видяла и не го коментирам.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 17:25 от sad_woman

Общи условия

Активация на акаунт