Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 742
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • Вестерос
Не мога да се сетя коя беше Силвиая от предния сезон. А са изтрили повечето материали. Ако знаех поне фамилия...
Сисито, беше простичка милата,но много бойна Grinning Май Мара я елиминира

# 406
Много съм за Ивона, ама много. Но дори и да изгуби, засега се справя повече от добре, напук на всичко предречено. Никога не съм искала толкова много някой участник да победи.

# 407
Да, да сетих се;

# 408
Може би щеше да по-умно от страна на Ивона да не обяснява защо и как в случай, че победи и продължи. Иначе сигурно с това ги дразни, отличничка.

Друг въпрос е, че за мен все пак е е необяснимо как натегачеството е по-дразнещо от простотията или обяснителността от избухването, като в случая Каролев-Дарина.

# 409
Много съм за Ивона, ама много. Но дори и да изгуби, засега се справя повече от добре, напук на всичко предречено. Никога не съм искала толкова много някой участник да победи.
+1

# 410
И двете се справят добре, но съм за Ивона. Харесва ми нейната кротка упоритост. Дано победи.

# 411
Не мога да се сетя коя беше Силвиая от предния сезон. А са изтрили повечето материали. Ако знаех поне фамилия...

Аз я помня като нахиленият психопат, който си премаза яко пръстите и неистово крещеше "Давай, маке!"

# 412
  • София

Мара беше първи сезон. Силвето беше на финал втория. Simple Smile

Йеес Ивонаа! 😄

# 413
Силвия беше и финалист.

Браво!!!😁

# 414
  • Вестерос
Как Мара първи сезон? Мин.година беше,все се караше с Тодор.

# 415
Бравоооооооооооо!!! Ето,  за който не разбрал защо не я харесват. защото е целенасочена, а не е там само за да я дават по ТВ.

# 416
  • Тра-ла-ла
Завистници...да обвиняват Ивона, че се била подготвила. Алооо, наградата е 100 000лв. Ама какво се очудвам, то и извън "Фермата" е така...тъпите се подиграват на умните

# 417
Имаше Мара и в двата сезона. Даже малко си приличат визуално.

# 418
  • София
Как Мара първи сезон? Мин.година беше,все се караше с Тодор.

Охх даа, и там имаше Мара 😂 и в първия сезон имаше. Така де, Силвия май нея я би.

Сега пък Ивона била вманиачена...

# 419
Искам Ивона да спечели да натрие носа на Диана

Общи условия

Активация на акаунт