Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 288
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Неочакван за мен фермер. Спора между Каролев и Дарина - и двамата са ми досадни. Каролев за тази Библия, а Дарина - с постоянните си дълги изречения без никакви точки, за което Каролев беше прав. Владо Николов за мен е едно попадение във фермата и се вижда, че той наистина иска да остане и да покаже какво умее и на какво е научен, за което изключително много се радвам. Елена или Диана - и двете са ми едни и същи, една от тях беше със супер неадекватно поведение и с постоянния си присмех към Марина като ТЯ говори. Нормално е на Марина да й дойде в повече цялата работа, защото от една страна всеки се смее на смеха й, от другата страна тя пък иска да бъде, колкото се може по-сериозна и сериозно да се отнесе със задачите. Тя щеше да бъде добър фермер ако не беше първа, според мен.

Само се замислете как всички спорят за коленето на животни и междувременно там е Иван, на който майка му почина - многоо жал ми стана. Confused Confused Confused

# 46
Не очаквах, че Марина ще бъде диктатор. Ако изключа сценария, много, много тъпо от нейна страна да настройва другите срещу себе по този начин. Ще им забраниш да си говорят на масата, ха-ха, по-голяма тъпотия не можа ли да измисли.
Помня, че майорът в първи сезон беше нон-стоп ратай, след като се направи на строг фермер. Така ще стане и с Маринка, ще я намразят. Фашисткият режим, който им налага, ще ѝ излезе през носа.

"Спорът" между Дарина и Каролев беше много неприятен. Но си направих извод за Каролев - за него вярата и религията са едно и също, разочарована съм, мислех  го за по-интелигентен...Добре, адвокат Дарина е смотана, много дрънка - нищо не казва, но чак такава грубост никой не заслужава. Много противно беше.
Иска Дарина да заяви позицията си по въпроса - остави я да го направи. Нали имаше гласуане, с него се реши въпросът с месото, за какво беше нужно да прави жената на пихтия. Явно му е приятно на Каролев.😏

Но пък ми хареса, че Владо гласува "За" да се яде месо и да се колят животни, въпреки че не яде месо. Поне е достатъчно начетен и знае, че човешкият вид Е месояден. Всеяден е понастоящем, защото разполага и с други храни. Може да се кара без месо, разбира се, но не всеки иска и може. А тези, които са против, никой не ги задължава да ядат месото на познати и незнайни животни. В суджуците, които им носят, месото е от непознати за тях животни и сигурно ядат от тях, не им е жал.😂

Много забавно започна предаването с имитациите на Калоян, много добър.

Сценарият започва все повече да прозира и да ме дразни. Както се дърлят на масата, Иван Сапунджиев споделя за загубата си, та всички изведнъж да осъзнаят за какви дреболии се карат.. Е, не е ли по сценарий...😏

А МЪЙшо ми е отвратителен, пффффф...

Последна редакция: вт, 19 сеп 2017, 09:50 от Ензим

# 47
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мишо ви е отвратителен с кое по-точно?
Че иска да има ред и дисциплина...че това го искат почти всички там и е единственият начин,за да се управлява група от 20 човека,всеки с неговия си интерес и мързел.
Мишо ви е отвратителен,че докато мъжете коват и работят по цял ден,искат като седнат на масата,и да има хранене ли? Всеки е гладен,всеки иска ядене..кое му е по-различното на Мишо,освен че си го казва в прав текст?!

А Каролев,този агресор,който не спира да се звери на хората,ви е ок?
Непрекъснато всява конфликти с Дарина,Гечо,Иван..как не го е срам,нито му отива на годините,нито на положението(политик бил?) да сочи с пръст и да нарича хората идиоти без причина.Нито се справи като фермер,всичките му реплики са едни изтъкани клишета,които рецитира по памет..много неприятен тип.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2017, 07:20 от Beautyholicа

# 48
Че иска да има ред и дисциплина...че това го искат почти всички там и е единственият начин,за да се управлява група от 20 човека,всеки с неговия си интерес и мързел.
Мишо ви е отвратителен,че докато мъжете коват и работят по цял ден,искат като седнат на масата,и да има хранене ли? Всеки е гладен,всеки иска ядене..кое му е по-различното на Мишо,освен че си го казва в прав текст?!
Кое Точно му дава право на Мишо да изисква нещо от другите? Какъв се явява в момента той, че ще казва кой какво да прави, наглец противен.

А Каролев,този агресор,който не спира да се звери на хората,ви е ок?
Непрекъснато всява конфликти с Дарина,Гечо,Иван..как не го е срам,нито му отива на годините,нито на положението(политик бил?) да сочи с пръст и да нарича хората идиоти без причина.Нито се справи като фермер,всичките му реплики са едни изтъкани клишета,които рецитира по памет..много неприятен тип.
Не знам това към кого е адресирано, но ако е към мен - прочети ми пак поста, опитай да го разбереш и тогава коментирай. Защото никъде не съм казала, че Каролев ми харесва. А и други потребители не видях да са споделили такова нещо.

# 49
  • Ню Йорк
Кое Точно му дава право на Мишо да изисква нещо от другите? Какъв се явява в момента той, че ще казва кой какво да прави, наглец противен.

Мишо е по-противен и от жена си /което си мислех, че е невъзможно/, да не говорим, че е по шуро-баджанашка линия /което е отврат/, а че е нагъл разбрахме още при първото му появяване пред камерите преди няколко години.
В спора между Каролев и лелята не успях да разбера кое ми е по-противно - агресията на Каролев или демагогията на лелята. Иначе по въпроса: 100% съм за яденето на месо и коленето на животни, на който не му харесва да не яде  Peace

# 50
Beautyholicа , къде видя харесване на Каролев??????? Тука си го мачкаме от доста време и като мениджър и като политик и като човек, като лично аз не пропускам да подчертая ДС миналото му, за да не се върже някоя млада и невинна душа на "ореола " му.
Дарина и Иван бяха обиждани от него и не му отговориха , но не защото са поразени от думите му, а от възпитание и страх да не нарушат правилата на формата. Победеният в спора е Каролев.
Ненавиждам ограничени тъпи мъже като Мишо, които не признават правото на жените на мнение.Още влязъл, не влязъл и започна да се обяснява, че не търпи да го командват жени .Изслушвал ги , но да го командват - не! За него жените са втора категория хора, само домакинстване и деца. Моооля? Заслепен русофил , не познава бг историята и ролята на Русия в нея , та се е накичил и  със символа на СССР  . Чудничко.
Имаме си представителна извадка на 50% от бг мъжете , които си упражняват "мъжествеността ' върху най-близките. По какво неговото отношение се различава от това на ислямистите ? И те гледат на жената само като на "утроба". Надявам се да си намери "майсторката", защото вече се чу недоволство сред младите мацки .
Редът и дисциплината не се налагат с глупави заповеди, най-много да станат повод за сдружаване на останалите срещу Марина. Да си носи последствията , разбирам, че е уплашена от отговорността  която и се стовари , но така си проличава кой какъв е. Как Владо Н успя без да е избран за фермер да ги накара да работят ? С убеждение , а Маринка не е пред тинейжъри за да вдига пръстче и раздава заповеди.

# 51
Така като гледам профила на Альона, Мишо е бил Септември на море. Значи няма да е до края Simple Smile

# 52
Каролев винаги ми се е струвал отявлен неприятник, но в поредното си амплоа така "разцъфна", че може да ме откаже да гледам предаването, докато е там. А и остарява доста некрасиво, и това засилва наприятното впечатление, което ми прави. Малко ме напуши смях снощи, че се прави на повелител на
Библията, пък в предната тема четох за агентурното му минало. Това е доста оксиморонско и трудно за смилане от моята зрителска глава. Но такива като него в България - бол, приличат на едни механични играчки - гимнастици, които правят всякакви салта, но накрая все отгоре на висилката се оказват.  Tired Sick

# 53
   Михаил е този, който беше с рускинята в "Смени жената" ли? Ужас. Този беше тотално мързелив и с мръсно мислене. Какво искаше да прави жена му в леглото? Нямам думи.

Дарина става все по-досадна и досадна. Каролев е прав относно носенето на кръст. Кръст се носи, когато човек е вярващ.

За първи път този път ми хареса позицията на Каролев. Хареса ми, че въобще не мълча пред Дарина и я прекъсваше непрекъснато.

Македонката започна да не ми харесва нейното поведение. Само седи и приказва. Много гадно беше да се присмива на Марина. Типична македонка е.

Марина изглежда строга и изискваща жена. Има много реални мнения за нещата в живота! Да допълня - но това не е правилното поведение да раздава заповеди и команди. Никой не обича заповеди и команди!

# 54
Така като гледам профила на Альона, Мишо е бил Септември на море. Значи няма да е до края Simple Smile
Дано е така, да изхвърча бързо-бързо, че нИ мо'А да го гледам и слушам. ☺

# 55
Мишо е отвратителен.И не защото иска да има ред и дисциплина , а защото е свикнал да налага такова нещо в семейството си и си мисли че му е позволено навсякъде.
А Каролев е противен тип и май това е мнението на повечето в темата.
И прекаляват с това колене на животни вече и тръшкането  им за тях.
Марина ми харесва, особено като каза че ако се наложи сама би заклала животното

# 56
Аз искрено не разбирам няколко драми във Фермата- това за животните и това за миенето на чинии. Все едно не са виждали предните сезони.

# 57
  • Вестерос
А за миенето-мила била цял ден и ѝ било кофти на ръцете... ами  добрютру бай Дианке! Grinning С тръшкането днес аз много мих Другарко, не е честно... ми стана неприятна, после както писах и смехът затвърди, че не я харесвам.

# 58
  • София
Идвах и аз с един голям чаршаф, но виждам, че Ензим и Джерард вече са казали всичко, което исках да напиша.  Hug

# 59
 Човек с близки и приятели може да се изпокара за битовизми от рода кой измил/не измил чиниите, кой сготвил, кой лежал и пр., особено в полеви условия. Какво остава за хора, много хора, които се познават от няколко дни. Пък и от формáта, мисля, изискват или поне - търсят драми и скандали, даже и да не са режисирани. 😉
Тишина и спокойствие, селска идилия - не е много интересно, скучно е даже май...☺

Рейна,  Hug !  Laughing

Последна редакция: вт, 19 сеп 2017, 12:33 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт